Eşimin eski günlüğünü buldum

Eski şeyler yüzünden,hemde sizinle alakası olmayan şeyler ve siz yokken yaşanan bir hayatı,neden kafanıza takıyorsunuz anlayamadım..

Bilmiyorum eski hayatını özlüyor mudur diye düşündüm

Yapmayın Allah aşkına ya!
Neden geçmişe dönük yaşıyorsunuz. Kuruntularınızdan vazgeçin yoksa evliliğinizde ciddi sorunlar yaşarsınız. Şuan durduk yere huzursuzluk yataratmaktan başka birşey yapmıyorsunuz..

Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?

Olan olmuş fazla kurcalama sen hatalı çıkarsın ki şu anda tek hatalı sensin.
İnsanların ilişkileri biter eşin de kırgın ayrılmış iftiraya uğramış silip atmış Allah’a havale etmiş sen neden karışıyorsun ki, kurcalama sakın sakın bu konu hakkında tek kelime etme eşine

Zaten ne zaman Konuşmak istesem Tartışma çıkıyor

Cok kafaya takiyorsunuz bazi seyleri. Adam esinden bosaninca gunlugunu cope mi atsin yani? Ayrica izinsiz okumaniz da cok yanlis. Adam sizinle evli,eskiye ozlem duysa bosanir gider eskisini alir tekrar hayatina. Duz mantik. Erkekler bizim gibi cetrefilli dusunmuyor

Eski kitaplarının Arasında aşk şiiri buldum bir faturanın üzerine Yazılmış ayrıldıktan 7/8 yıl sonra falan o zaman hayatında ben yoktum eskisinden de ayrılalı 7-8 yıl olmuştu kime yazmıştır

Siiri illa birine yazmis olmasi mi gerekiyor? Oylesine yazmis da olabilir. Veya diyelim birisine yazdi,ama su anda hayatinda o kisi yok. Siz 7-8 sene once birine bir sey hissettiniz mi? O kisi hayatinizda yoksa sizce sorun var mi? Cok takiyorsunuz. Baska mesguliyetler bulsaniz kendinize?

Eşim şiir yazar mesela eski Bir faturanın arkasına şiir Yazmış . Aşk şiiri ama ayrıldıktan 7-8 yıl sonra falan onu da eski kitaplarının Arasında buldum . Onu kime yazmıştır ?

Yahu böyle herşeyi didik didik düşünüyorsanız tedavi olmalısınız..
şiir illa birine mı yazılmalı? Demek ki ruhu şiirsel bir şarkı dinleyip ona duygulanıp şiir yazabilir. Bende bir ara yazıyordum ama bir sahibi yoktu o an ki duygu ruh halime göre.
Nasıl böyle olabiliyorsunuz ya? Şu yazdığınız şey bile insana kafayı yedittirecek cinste. Kendinizle nasıl huzurlu olabiliyorsunuz? Ki değilsiniz eminim.kendinizi mutsuz etmekten başka birşey yapmazsınız hayattan zevk alınacak o kadar şey varken siz gidip böyle şeylere takıp huzursuz ediyorsunuz kendinizi. Size yazık değil mı? Oluruna bıraksan herşey daha güzel olucak. Herşeyi bırak da kendi hayatına mutlu olmaya odaklan!!!

Aslında eşimle de aram iyi işim de var ama neden bu aralar böyle oldum anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…