Eşimin eski sevgilisi bir anda ortaya çıktı

Belki de öyledir bilmiyorum ama konuşmanın başında onun neden aradığını öğrenmek için kendisi için hiçbir şey dememiş konuşmanın sonunda ben evliyim demiş bunu duyduktan sonra eşimin gözündeki değerimi gördüm artık

Haklısın ama ben neden konuşmanın başında evli olduğunu söylemedim dedim ve bunu ben yapsam ne tepki verirdin dedim kabul etmezdim dedi gözündeki değerimi gördüm çok kırıldım açıkçası

Yapacak birseyin yok ki...
Eski sevgilisiymis ve zamani geri alamaz maalesef. numarasini engellemesini ve birdaha ararsa acmamasini gerekirde hattini degistirmesini saglayabilirsin ama yasanmisligi asla yasanmamis yapamazsin.

Bence eşin çok saf. İçinden geçeni söylemiş. Yalan söyleyip kandırmasından her türlü iyidir. Olayı büyütmeyin ki bir daha böyle birşey olursa size çekinmeden söyleyebilsin.
Bende başta böyle düşündüm ama 15 dk konuşmuşlar ve son 5 dakikasında evli olduğunu söylemiş buna çok kırıldım

Yapacak birseyin yok ki...
Eski sevgilisiymis ve zamani geri alamaz maalesef. numarasini engellemesini ve birdaha ararsa acmamasini gerekirde hattini degistirmesini saglayabilirsin ama yasanmisligi asla yasanmamis yapamazsin.
Yok yaşamasaydı diyemem ama neden ben evlendim demedi en başında

Yok yaşamasaydı diyemem ama neden ben evlendim demedi en başında

Sohbetlerinin nasil gelistigi onemli. normal sohbet etmisler hasret gidermisler ne var ne yok gibi konusup hayatindaki degisikligimi aktarmis sadece. yoksa kiz bir beklentiye girdigini soylemiste ona goremi evliyim demis. aradaki fark onemli.

EGer kiz beklentiye girdi ise ve evliyim dediyse bence sıkıntı yok. ama sohbet arasinda degisiklik bildiriyorsa bilemicem.
Yeni evlisin. bence canini sıkma. birda telefinlarina cikmasini istemedigini soyle.
Aklinda takilan sorulari sor.
Kafanda kuracak kadar suphe kalmasin.
Acik acik sor.
Sen ne demek istedin vardir herseyde bir hayir derken de, pismanmisin ondan ayrildigina de, ben bir altarnatifmiydim vs. vs. icinden ne geciyorsa sor. tatmin edici cevap vermediginde tatmin olmadigini soyle.
.aklinda soru isareti yapabilecek herseyi sor.
Ama kendini uzme... artik seni seviyor ki senle evlenmis.

Konuşmalarını dinledim kız evli misin diye sormuş sen beni niye aradın açıkla ben sonra açıklarım demiş kız anlattıktan sonra ben evlendim demiş konuştum onunla da

Konuşmalarını dinledim kız evli misin diye sormuş sen beni niye aradın açıkla ben sonra açıklarım demiş kız anlattıktan sonra ben evlendim demiş konuştum onunla da
Kiz neden aradigini demis?
Neden kizin nedenine gore cevap verecekmis? bunu sordun mu? kizla neden 15 dk gorudme geregi duydugunu ve kizin neden arama nedenine gore cevap verecegini soyledigini sordun mu?
Ve kiz arar aramaz neden ben artik evliyim diyip kapatma geregi duymamis?
BUnlari sor... sordunsa ne dedi? nedne 15 dk sohbet etmis?
Aklina kotu birsey gelmesini istemiyorum. yipratici olur. adam gizli konusabikirdide... bence kotu niyeti yok ama aklina takilanlarin hepsini sor.
Neden boyle neden soyle diye

evli olduğunu başında ya da sonunda söylemesi önemli değil bence. Esas o telefonu niye açmış bunu sorun siz ona.

1. En başta kıza evli olduğunu söylememiş. Ben olsam kıyameti koparırdım. Kızın neler diyeceğini duymak istemiş resmen.

2. Vardır bunda da bir hayır ne demek yaa. Hani istediğin bir şey olmaz da o zaman kurarsın bu cümleyi.

Eşimle bu gece konuştum neden evliyim deyip kapatmadın diye 5 yıl sonra iş yerimi arayıp numarasını verip beni sormasının nedenini merak ettim hatalıyım kabul ediyorum ama senden sonra kimseyle olmaz diye düşündüm ben hep seni sevdim ve evlendik geçmişi silemem ya yaşadım bu olayı dedi kız bugün tekrar mesaj atmış gerçekten evli misin diye eşim evet bir daha beni arama demiş

Bu kiz muhtemelsn bostadir . Allahim ya cok sevmismis sanki soylemese ölur . Kiz da ne istiyor kimlikte evli yazisini mi gondersin.

Ben olsam dayanamayip kizi arardim.Agzima geleni sayardim yada esimin agziyla bulusma ayarlayip sacini basini yolardim o zamn emin olurdu evli olduguna .Esiniz nosunu degistirsib

Esinizin bu kadar ballandirarak anlatmasina gerek yokmus. Hayirlisi boyleymis seninle evlendik kismini soylese yeter de
artarmis.

Bence eşin içinde kalmış bu kızla evlenememek yoksa diline vurmazdı.

İnsan bazı şeyleri içinde uzun süre tutunca artık patlıyor her sorana söyleyesi geliyor.

Eşin içinde kalmamış olsaydı güler geçerdi eski sevgilim işte, derdi; bu kadarı yeterli olurdu. Kız gerçekten önemsiz biri olsaydı adamın kafasında bunca şeyi bir anda ayaklandırmazdı diyorum. Beyinde çok fazla hareket olunca ister istemez davranışlara yansıyor.

Son düzenleme:

Yazık adama yahu kimsenin ailesi istememiş niye ki :)))

Yazık adama yahu kimsenin ailesi istememiş niye ki :)))
Kız ailesini bahane etmiş yalan söylemiş eşime ama eşim bana güvendiğin için senden şaklamak istemedim geçmişte üniversite yıllarında cahillikle 20li yaşlar heyecanıyla olmuştu böyle bir şey o an o kızdan başkası olmaz sanıyordum ama zamanla unuttum sen hayatıma girdikten sonra benimle görüşmek isteyenlerle dahi görüşmedim sana ihanet olur diye ama bu kız neden 5 yıl sonra bi anda hortladı diye merak ettim kendime engel olamadım suçluyum ama sende düşünmeden aklından geçenleri pat diye bana söyleme biz Şeninle evliyiz ve mutluyuz evlilikte her gün şen şakrak olmaz bu olayıda unuturuz artık dedi sarıldı bana

Ve kızlar çok fevri tepkilerde bulununca siz bende duygusallıkla ve regl olmam yakın olduğu için garip tepkiler veriyorum söylemeyeceğim şeyler söylüyorum eşimde böyle yapınca sana anlattığıma pişman oluyorum haberin olmazdı kapatır giderdim konuyu dedi

Kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…