Sevgili skyy,sen aşık olup çabucak evlenmişsin.Aşkın körlüğü geçtikçe,gerçeklerle yüzyüze geliyorsun.
Evliliğinin nasıl gittiğinden sözetmemişsin.Şu an tek sorunun buymuş gibi yazıyorsun.Gerçekten öyle mi ?
Gitgide evlendiğine pişman oluyorsun ama kendine itiraf edemiyorsun.Eşinin davranışlarını aslında SEN tasvip etmiyorsun.
Belki eşin hakikaten sorumsuz biri.Belki sen dönüp dolaşıp konuyu açmasan,eşinin umurunda bile olmayacak.Sırf sen soruyorsun diye "zamanı gelince birşeyler yapacağım" diye geçiştiriyor olamaz mı ? Bu olayda senin bilmediğin karanlık noktalar var.Öğrensen bir türlü,öğrenmesen bir türlü.Başka şeyler yazacağım ama seni büsbütün üzmekten korkuyorum.Allah sana kolaylık versin.
teşekkür ederim..
evliliğim inanın aslında çok güzel gidiyor...tabiiki ufak tefek tartışmalar oluyor ama bu çok iyi geçiniyoruz...cicim ayları geçtik sayılır..birbirimize olan sevgimiz saygımız ve verdiğimiz değer çok büyük...belki çabuk evlendik biz bu kararı sadece aman aşık oldum diyerek almadık...herşeyi muhasebe ettik aslında...mantıkla kalb buluşunca başka söze gerek yok zaten...
bu konuyu başkasıyla konuşamadığım için belki gereğinden fazla kafama takıyorum...ö yüzden şu an tek üzüldüğüm bu evet...
eşim sorumsuz biri olsa bana bu konuyu evlenmeden önce açmazdı belkide..kendini böyle avutma diyeceksiniz şimdi...ama onun vicdanlı biri olduğuna inanıyorum...hem oğluyla nasıl görüyorum...ona daha fazlasın veremediği için ne kadar üzüldüğünü ben biliyorum...kızlara gelince bunu bu kadar bana hissettirmek istemiyor çünki konu biraz daha karışık...ama beni geçiştirdiğine inanmıyorum...
her zaman herşeyi bilmek mi gerekiyor sizce....bende aslında çok meraklı biriyim....ama daha fazla bilsem ne fayda?
eşimden şikayetcı falan değilim...dediğim gibi ilişkimiz çok güzel gidiyor...belki bazen biraz daha romantik olabilir.....pişman da değilim...sadece bu sorunu en güzel şekilde nasıl çözeriz diye düşünüyorum..
olanları onaylamıyorum tabiiki....yaptıkları yanlışdi...her ikisininde ....ben kocamı böyle birisi olarak tanımadım ve ona bunları yakıştırmak zor geliyor bana....
sizin bu çabalarınızı anlamadım halaeşimin benimle evlenmeden önce hatta biz tanışmadan önce başka bir bayanla ilişkisi varmış.
biz tanıştığımızda bu ilişki bitti, karşı taraf anlamak istemiyor ama dedi bana.
karşı tarafta çocukları gösterme niyetinde değil.
evlenmeden hamile kalıp çocuk doğuran insanı alıp destek veriliyosa ben bunun hakkında yorum yaparım zaten siz böyle insanlara bu imkanı sağlarsanız yarın bir gün sizin eşinize aynısı yaparlar
siz neden bu kadar üstünüze aldınız anlamadım ön yargılı değilim asla kınamıyorumda eşime gelince evet kindarım sizin gibi böyle düşünen insanlar olduğu müddetçe eşler daha çok yatak ayırır müslümanım diyen insan zina yapmaz gözle bile yapmaz
Sizin eşiniz kumar oynadığınızdan şikayet etmiştiniz ve ben buna üzülmüştüm. Evinin rızkını nasıl kumarda harcar diye. Sizin eşiniz neden kumar oynuyor acaba???
Bakın niyetimasla sizi incitmek değil. Siz herkesi incitecek şekilde konuşsanız da. Ama madem böyle birşey var. Eşlerimizin yaptıkları bizim hatamız. Öyleyse??
Burada hiçkimse nikahsız hamile kalıp doğruan insanı savunmuyor. Konu sahibinin eşi ve çocuklarıyla ilgili sorunu tartışılıyor. Anlayamdığınızı düşünerek açıklamak istedim. Sürekli başka başka hşeylerden bahsediyorsunuz da
Sizin eşiniz kumar oynadığınızdan şikayet etmiştiniz ve ben buna üzülmüştüm. Evinin rızkını nasıl kumarda harcar diye. Sizin eşiniz neden kumar oynuyor acaba???
Bakın niyetimasla sizi incitmek değil. Siz herkesi incitecek şekilde konuşsanız da. Ama madem böyle birşey var. Eşlerimizin yaptıkları bizim hatamız. Öyleyse??
Burada hiçkimse nikahsız hamile kalıp doğruan insanı savunmuyor. Konu sahibinin eşi ve çocuklarıyla ilgili sorunu tartışılıyor. Anlayamdığınızı düşünerek açıklamak istedim. Sürekli başka başka hşeylerden bahsediyorsunuz da
Ebrucum boşver cvp verme :) Çarpılırız falan mazallah
Şimdi okudum bu mesajı. Üstelik biraz önce de sizi incitmek istemem demiştim. Geri alıyorum. Siz zaten herkesi incitiyorsunuz.
Ben hiçbirşeyi üstüme alınmadım. Bakın üstüne alındınız diyerek bana hakaret ediyorsunuz. Ne demek istediğinizi anlayacak kadar zekiyim çok şükür. Ne demek benim gibi düşünen insanlar yüzünden eşler yatak ayırıyor. Haddinizi bilin lütfen. Sizden başka böyle yorum yapan da yok. Cevap yazmayayım diyorum ama tahrik ediyorsunuz. Beni ve birçok kişiyi. Benim hangi düşüncem yatak ayırmayı gerektiriyor. Ne hadsizliktir bu böyle. Bundan sonra size cevap yazmayacağım. Ciddiye almıyorum sizi. Hiç tanımadığınız bir insana böyle yakıştırmalarda bulunduğunuz için de ayıplıyorum
teşekkür ederim..
evliliğim inanın aslında çok güzel gidiyor...tabiiki ufak tefek tartışmalar oluyor ama bu çok iyi geçiniyoruz...cicim ayları geçtik sayılır..birbirimize olan sevgimiz saygımız ve verdiğimiz değer çok büyük...belki çabuk evlendik biz bu kararı sadece aman aşık oldum diyerek almadık...herşeyi muhasebe ettik aslında...mantıkla kalb buluşunca başka söze gerek yok zaten...
bu konuyu başkasıyla konuşamadığım için belki gereğinden fazla kafama takıyorum...ö yüzden şu an tek üzüldüğüm bu evet...
eşim sorumsuz biri olsa bana bu konuyu evlenmeden önce açmazdı belkide..kendini böyle avutma diyeceksiniz şimdi...ama onun vicdanlı biri olduğuna inanıyorum...hem oğluyla nasıl görüyorum...ona daha fazlasın veremediği için ne kadar üzüldüğünü ben biliyorum...kızlara gelince bunu bu kadar bana hissettirmek istemiyor çünki konu biraz daha karışık...ama beni geçiştirdiğine inanmıyorum...
her zaman herşeyi bilmek mi gerekiyor sizce....bende aslında çok meraklı biriyim....ama daha fazla bilsem ne fayda?
eşimden şikayetcı falan değilim...dediğim gibi ilişkimiz çok güzel gidiyor...belki bazen biraz daha romantik olabilir.....pişman da değilim...sadece bu sorunu en güzel şekilde nasıl çözeriz diye düşünüyorum..
olanları onaylamıyorum tabiiki....yaptıkları yanlışdi...her ikisininde ....ben kocamı böyle birisi olarak tanımadım ve ona bunları yakıştırmak zor geliyor bana....
eşimin benimle evlenmeden önce hatta biz tanışmadan önce başka bir bayanla ilişkisi varmış.
biz tanıştığımızda bu ilişki bitti, karşı taraf anlamak istemiyor ama dedi bana.
olayın neresinden baksan bişey çıkıyor kafamda anlam veremedim
şimdi şu yazınıza istinaden şunu söylemek istiyorum
bu ilişki bitti karşı taraf anlamak istemiyor sözü eğer doğru olsaydı bana göre;
bu kadın çocuklarını göstermemek yerine getirip kocanın üstüne atardı
anlatılanlara baktığımda kadın bence kocanızla duygusal anlamda çok şey yaşamış ve çokk kırılmış ki gurur yapmış çocuklara tek başına bakmayı göze alıp kocanıza göstermiyor..
çelişkiler var gibi geldi bana bilmem anlatabildim mi
sizin bu çabalarınızı anlamadım hala
böyle bir adamla bile bile evlenmişsiniz.bence siz çocukları değil kendi evliliğinii düşünüyorsunuz . demiyorum ki çocukları sevmiyor , istemiyorsunuz. siz kendi açınızdan mutlusunuz e bari devam etsin kimse huzurumuzu bozmasın diye bunları yapıyorsunuz ama kocanızın ilişkisi hakkında bildiklerinizde anlattıklarınızla sınırlı...bu buz dağının görünen yüzü daha altından kim bilir ne çıkacak ki söylediğinizden anlıyoruz ki bu adam kadının hamile olduğunu biliyormuş.
diğer kadında boşanmış , bir kadın için boşanmak sosyal ve ekonomik açıdan zor olsa gerek
eşinize sığınmıştı , güvenmişti belki ... sonuçta ikisininde birer evlilik geçmişti başından
hiç bir kadın duygusallık olmadan seksi düşünmez ama bir erkek düşünür başına belayı aldığını anlayınca sizin eşiniz gibi sıyrılmaya çalışır .başka bir kadınla olup ondan çocuk peydah etmekten kaçınmaz .vicdan azabı falan çekmez.
o kadıncağızda zor durumdadır ama siz ve eşiniz kadar gurursuz değilmiş bravo
eşinize bu kadar kızıp çocukları göstermek istemediğine göre eşiniz karşı tarafı epey kırdı. gerçi daha ne yapsın kadını hamile bırakıp gitti sizinle evlendi.
Size kısa ve gerçek bir hikaye anlatayım,evli bir kadın düşünün,kadın güzel,alımlı bir o kadarda cefakar bir kadın,evliliğinden bir erkek evladı var,eşi çapkın bir adam,birgün bir yerde birgün başka bir yerde gezip tozan fütursuzca yaşayan biri,adam birgün kucağında bir erkek bebekle geliyor,karısına bu benim çocuğum,annesi çocuğu istemiyor,bundan sonra sen bakacaksın diyor,kadın adama aşkında mı yoksa küçücük evladıyla ne yapacağını bilemediğinden mi o kadarını bilemiyorum,eşinin aldatmasını sineye çekiyor ve adamın getirdiği çocuğada kendi evladı gibi bakıp büyütüyor,o çocuk ve kadının kendi evladı koca delikanlı oldular,kadın öz evladından ayırmadı hiçbir zaman,her 2 delikanlıyıda kendi ellerinle evlendirdi.
Şimdilerde eşiyle mutlu mesut evlatlarından olan torunlarını büyütmek için didiniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?