Eşimin evlilik dışı çocukları

• Konu Sahibi Konu Sahibi skyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim..
evliliğim inanın aslında çok güzel gidiyor...tabiiki ufak tefek tartışmalar oluyor ama bu çok iyi geçiniyoruz...cicim ayları geçtik sayılır..birbirimize olan sevgimiz saygımız ve verdiğimiz değer çok büyük...belki çabuk evlendik biz bu kararı sadece aman aşık oldum diyerek almadık...herşeyi muhasebe ettik aslında...mantıkla kalb buluşunca başka söze gerek yok zaten...

bu konuyu başkasıyla konuşamadığım için belki gereğinden fazla kafama takıyorum...ö yüzden şu an tek üzüldüğüm bu evet...

eşim sorumsuz biri olsa bana bu konuyu evlenmeden önce açmazdı belkide..kendini böyle avutma diyeceksiniz şimdi...ama onun vicdanlı biri olduğuna inanıyorum...hem oğluyla nasıl görüyorum...ona daha fazlasın veremediği için ne kadar üzüldüğünü ben biliyorum...kızlara gelince bunu bu kadar bana hissettirmek istemiyor çünki konu biraz daha karışık...ama beni geçiştirdiğine inanmıyorum...

her zaman herşeyi bilmek mi gerekiyor sizce....bende aslında çok meraklı biriyim....ama daha fazla bilsem ne fayda?
eşimden şikayetcı falan değilim...dediğim gibi ilişkimiz çok güzel gidiyor...belki bazen biraz daha romantik olabilir.....pişman da değilim...sadece bu sorunu en güzel şekilde nasıl çözeriz diye düşünüyorum..
olanları onaylamıyorum tabiiki....yaptıkları yanlışdi...her ikisininde ....ben kocamı böyle birisi olarak tanımadım ve ona bunları yakıştırmak zor geliyor bana....

Eşin bu konuyu sana evlenmeden önce açtı diye sorumlu bir adam mı oldu yani..
Sanki anlatmasa öğrenemeyecektin, ayol saklanır mı 2 tane evlat yahu, kendinden olan 2 kız çocuğu..
"Bu sorunu en güzel nasıl çözeriz" deken ne kastettiğini de anlamadım. Ortada sorun yok ki, eşin memnun halinden. Çocuklar bir şekilde büyüyor işte. "sorumlu" eşinin kafasına taktığı birşey yok yani.. O yeterince "güzel" çözmüş, sen başka güzel çözüm arama.

"eşimin evlilik dışı çocukları" diye başlık açan birinin, "belki biraz daha romantik olabilir" demesi de çok enteresan..

Son düzenleme:
cnm aslına bakarsan bi sürü gelgit yasadım okurken. birincisi eger bir kadınla cinsel olarak düzenli bir paylasım yasıyorsan niye korunmazsınn? yada kadın neyine güvenirde korunmaz adamdan hamile kalır? orayı cözemedim ilk olarak. cünkü ben esimin isteksiz oldugunu bildigim için cocuk yapmaktan cekiniyorum evli oldugum halde. ikincisi doguma 10 gün kalana kadar bu kadın bunu nie saklar? cünkü tesadüfen ögrenmiş demişsin. sanki esin önceden biliyormusta ancak o zaman söylemeye cesaret etmiş gibi geldi bana. esinin durumu gercekten buysa kendince haklı olabilir. ondan habersiz dünyaya getirilmiş iki cocugun sorumlulugunu istemeyebilir. ama burda cocukların bi sucu olmadıgını düsününce kocanı da kadını da dövmek geldi içimden sonra ilk esinden olan cocugunuda düsününce esini bi kere daha dövmek geldi psikopata bagladım yanii. burda en vicdanlı sensin demek kii ki sana ait olmayan cocukları dünyaya getiren kendini bilmezden ve esinden cok düsünüyorsunn.. keske herkes senin gibi olsa. keske sende evlenmeseydin diyebilmek isterdim gönül rahatlıgıyla ama arka arkaya öyle yanlıslar silsilesi var kii ... umarım bundan sonrası gönlünden gectigi gibi olur

sizin bu çabalarınızı anlamadım hala
böyle bir adamla bile bile evlenmişsiniz.bence siz çocukları değil kendi evliliğinii düşünüyorsunuz . demiyorum ki çocukları sevmiyor , istemiyorsunuz. siz kendi açınızdan mutlusunuz e bari devam etsin kimse huzurumuzu bozmasın diye bunları yapıyorsunuz ama kocanızın ilişkisi hakkında bildiklerinizde anlattıklarınızla sınırlı...bu buz dağının görünen yüzü daha altından kim bilir ne çıkacak ki söylediğinizden anlıyoruz ki bu adam kadının hamile olduğunu biliyormuş.
diğer kadında boşanmış , bir kadın için boşanmak sosyal ve ekonomik açıdan zor olsa gerek
eşinize sığınmıştı , güvenmişti belki ... sonuçta ikisininde birer evlilik geçmişti başından
hiç bir kadın duygusallık olmadan seksi düşünmez ama bir erkek düşünür başına belayı aldığını anlayınca sizin eşiniz gibi sıyrılmaya çalışır .başka bir kadınla olup ondan çocuk peydah etmekten kaçınmaz .vicdan azabı falan çekmez.
o kadıncağızda zor durumdadır ama siz ve eşiniz kadar gurursuz değilmiş bravo
eşinize bu kadar kızıp çocukları göstermek istemediğine göre eşiniz karşı tarafı epey kırdı. gerçi daha ne yapsın kadını hamile bırakıp gitti sizinle evlendi.

Son düzenleme:
eşimin benimle evlenmeden önce hatta biz tanışmadan önce başka bir bayanla ilişkisi varmış.
biz tanıştığımızda bu ilişki bitti, karşı taraf anlamak istemiyor ama dedi bana.

olayın neresinden baksan bişey çıkıyor kafamda anlam veremedim
şimdi şu yazınıza istinaden şunu söylemek istiyorum

bu ilişki bitti karşı taraf anlamak istemiyor sözü eğer doğru olsaydı bana göre;
bu kadın çocuklarını göstermemek yerine getirip kocanın üstüne atardı
anlatılanlara baktığımda kadın bence kocanızla duygusal anlamda çok şey yaşamış ve çokk kırılmış ki gurur yapmış çocuklara tek başına bakmayı göze alıp kocanıza göstermiyor..

çelişkiler var gibi geldi bana bilmem anlatabildim mi

evlenmeden hamile kalıp çocuk doğuran insanı alıp destek veriliyosa ben bunun hakkında yorum yaparım zaten siz böyle insanlara bu imkanı sağlarsanız yarın bir gün sizin eşinize aynısı yaparlar

Sizin eşiniz kumar oynadığınızdan şikayet etmiştiniz ve ben buna üzülmüştüm. Evinin rızkını nasıl kumarda harcar diye. Sizin eşiniz neden kumar oynuyor acaba???
Bakın niyetimasla sizi incitmek değil. Siz herkesi incitecek şekilde konuşsanız da. Ama madem böyle birşey var. Eşlerimizin yaptıkları bizim hatamız. Öyleyse??

Burada hiçkimse nikahsız hamile kalıp doğruan insanı savunmuyor. Konu sahibinin eşi ve çocuklarıyla ilgili sorunu tartışılıyor. Anlayamdığınızı düşünerek açıklamak istedim. Sürekli başka başka hşeylerden bahsediyorsunuz da

Son düzenleme:

Şimdi okudum bu mesajı. Üstelik biraz önce de sizi incitmek istemem demiştim. Geri alıyorum. Siz zaten herkesi incitiyorsunuz.
Ben hiçbirşeyi üstüme alınmadım. Bakın üstüne alındınız diyerek bana hakaret ediyorsunuz. Ne demek istediğinizi anlayacak kadar zekiyim çok şükür. Ne demek benim gibi düşünen insanlar yüzünden eşler yatak ayırıyor. Haddinizi bilin lütfen. Sizden başka böyle yorum yapan da yok. Cevap yazmayayım diyorum ama tahrik ediyorsunuz. Beni ve birçok kişiyi. Benim hangi düşüncem yatak ayırmayı gerektiriyor. Ne hadsizliktir bu böyle. Bundan sonra size cevap yazmayacağım. Ciddiye almıyorum sizi. Hiç tanımadığınız bir insana böyle yakıştırmalarda bulunduğunuz için de ayıplıyorum

Son düzenleme:

Ebrucum boşver cvp verme :) Çarpılırız falan mazallah

Konu sahibi arkadaşı incitecek sözler sarfediliyor... Neden evlendin hakediyosun falan filan daha hatırlayamadım bu tarz sözler... Herkes başkasının konusuna geldiğinde o kadar rahat cümleler kullanıyorki ama kimse kendini konu sahibi arkadaşın yerine koyupta düşünmüyor... Ben inanıyorum kii asla evlenmemeliydin diye düşünenler acaba onlarda gerçekten son anda evlenmekten vazgeçerlermiydi yoksa evlenip hayatlarına devammı ederlerdi... Sanki herkesin kocası nişanlısı sevgilisi çok düzgünde bir bu arkadaşınkimi ahlaksız vicdansız onu anlayamıyorum görüyoruz topiklerde nasıl içerikli konular var... Lütfen yorum yaparken biraz daha yapıcı olalım...

bence bu kadar acımasız yorumlar yapmak yanlış.bir evlilik var sonuçta şimdi bitir tarzında cümleler ne kadar da kolay.kimse bişeyi yaşamadan o konu hakkında gerçek yorum yapamaz canım.

Konuları lütfen Dini boyutlara taşımayınız..

Bu konuda son uyarımızdır..

Bilginize..

Ebru lütfen canım muhattap olma, dünden beri herkesin sinirleri yeterince gerildi, herkes aynı düşünse hayatın anlamı olmaz, elbette ki herkes farklı düşüncelere sahip, biz başkalarının düşüncelerini her nekadar onaylamasakta, herkesin düşüncelerine saygı göstermemiz lazım, çünkü bize yakışan budur, devam ederek bazı kişilerin seviyesine inme lütfen.

uyarıları okumayanlar var galiba.

her şeyden önce bir erkekte merhamet olması gerektiğine inanırım. karısına çocuğuna nasıl davranacağı ona göre değişir çünkü. ama eşiniz baştan kabullenmemiş çocukları.sizin de bu konuda yapabileceğiniz çok fazla bir şey yok çünkü baştan bilerek evlenme durumunda kalmışsınız. ben son anda size söylemesi sebebiyle eşinizin sanki sizi tuzağa düşürdüğünü hissettim. inşallah eşiniz özünde iyi bir adamdır ve hatalarını zamanla telafi eder.

bakın ben sizi tanımam siz beni ya ben anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz burda konu ben değilim neden hep benden örnek verdiğinizi anlamadm tahrik edilen biri varsa oda benm burda herkes düşündüğünü rahatça söyleye bilir ilk önce siz başlattınz birdaha beyan edeyim ben hem erkek hem kadın suçlu diyorum malesef erkekler böyle bari kadınlar kendini ezdirmesin diyorum neye güvenerek hamile kalmış o çocuklara yazık değilmi konuyu açan kadına yazık değilmi size hakarette etmiyorum sadece konu ben değilim enm hakkımda benm sayfama yazın lütfen kızması gereken kişi benm siz değil

eşinizi olduğu gibi kabullenebilmeniz ımmmm ne desemm şaşırtıcı doğrusu. ona inanıyorsanız, güveniyorsanız birşey diyemem.. yalnız ben diğer kadını çok çok merak ettim..

eşinizden hamile kalıp, evlilik dışı bebekleri doğurabilecek kadar cesareti nasıl bulabilmiş? belli ki eşinizle aşk yaşamışlar. eşiniz ondan nasıl bu kadar kolay vazgeçebilmiş? eşinize aşık olduğu için mi bebekleri doğurmuş eğer öyleyse neden şimdi çocukları göstermek istemiyor? ikiz bebekler yalnız büyütülemez, çok zor. kim yardım ediyor bu kadına? çok çok çok karşık doğrusu.

bir de eşinizin zamanı gelince bebeklere sahip çıkmayı düşündüğünü yazmışsınız. yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla bebekler 14 aylık olmuşlar. ne zaman babalık yapma zamanı olacakmışş? annelik babalık bir zaman dilimini, bir süreyi kapsamaz, bebeklerin doğumundan hatta doğum öncesinden başlayan ve kendi ölümlerine kadar süren bir süreçtir..

ayrıca affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum.. siz kocanızdan bir bebek sahibi olmayı düşünüyor muzunuz? yada ilerde düşünücek misiniz?

Ben olsam evlenmezdim büyük ihtimal... Olanların, bana anlatıldığı kadar olup olmadığını sorgulardım sürekli.

ben de boyle dusunuyorum
bence bu isin aslini anlamanin tek yolu, bu ikiz cocuklarin annesi ile konusup esinizle aralarinda neler gectigi hakkinda konusmak.

Size kısa ve gerçek bir hikaye anlatayım,evli bir kadın düşünün,kadın güzel,alımlı bir o kadarda cefakar bir kadın,evliliğinden bir erkek evladı var,eşi çapkın bir adam,birgün bir yerde birgün başka bir yerde gezip tozan fütursuzca yaşayan biri,adam birgün kucağında bir erkek bebekle geliyor,karısına bu benim çocuğum,annesi çocuğu istemiyor,bundan sonra sen bakacaksın diyor,kadın adama aşkında mı yoksa küçücük evladıyla ne yapacağını bilemediğinden mi o kadarını bilemiyorum,eşinin aldatmasını sineye çekiyor ve adamın getirdiği çocuğada kendi evladı gibi bakıp büyütüyor,o çocuk ve kadının kendi evladı koca delikanlı oldular,kadın öz evladından ayırmadı hiçbir zaman,her 2 delikanlıyıda kendi ellerinle evlendirdi.
Şimdilerde eşiyle mutlu mesut evlatlarından olan torunlarını büyütmek için didiniyor.

Bu hikaye konu sahibininkine benzemiyor ama şu var ki kimimiz bir sözle önümüze duvarlar örer geçit vermeyiz,kimimiz defalarca sırtımızdan bıçaklansakta seviyorum der vazgeçmeyiz,olaylardaki etken faktörler,kişilerin yapıları,yetiştirilme tarzları,hayata bakış açıları,aileleri,çevreleri ve sosyal statüleri farklıdır,bu sebeplede yaşadıkları durumlar karşısında verdikleri tepkiler,aldıkları kararlarda farklıdır,konu sahibini,onun evliliğini yargılamayın,zaten topiği evliliğini sorgulamanız için değil,o 2 masum bebek için ne yapabilirim,ne yapmalıyız,yol gösterir misiniz demek için açmış ve son olarak lütfen hakaretten,tartışmaya girmekten kaçının.

seneler gectikten sonra insan ic ceker tabiiki boyle hikayelere, ama birde o kadina sormak lazim neler cektigini. gerci eger dogruysa bu anlattiklarin kadin zor olani yapmis, helal olsun ona.

masum yavrularin bir gunahi yok tabiiki, sorun anne ve baba arasinda. ama baba cocuklarini istemiyorsa sen " cici anne" olarak ne yapabilirsinki? :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…