algida kesinlikle sana katılıyorum konuya direk olarak cinsellik olarak bakmak yanlış tabiki ama gerçekten o olmayıncada hiç bişey olmuyor sanki ya bu öyle bişey ki bekarken asla sorun değil ama evliyken eşimizden bunu bekliyoruz bu da doğanın bir kanunu. kadın ilgi görmek istiyor her zaman benim annem hep derki kocasından ilgi görmeeyen kadın her zaman hastadır sürekli ya başı ağrır ya başka bir tarafı... gerçekten daha çok yeni evli olmama rağmen bazen eşim ilgisiz davransın ya da bana öyle gelsin o gün iflah olmuyorum... biz kadınlar aşk böcekleriz aşkkkkk
ama konu sahibi arkadaşım eşinin hayatında birisi var gibi şeyleri çıkar aklından ve kendini başka şeylere yönelt. evde her daim bakımlı ol ister o sana sönüp baksın ister bakmasın. ya da güzel güzel konuşun bilmiyorum çok zor ya rabbim herkesi evinde yuvasında mutlu etsin herzaman duvam budur:90:
ama konu sahibi arkadaşım eşinin hayatında birisi var gibi şeyleri çıkar aklından ve kendini başka şeylere yönelt. evde her daim bakımlı ol ister o sana sönüp baksın ister bakmasın. ya da güzel güzel konuşun bilmiyorum çok zor ya rabbim herkesi evinde yuvasında mutlu etsin herzaman duvam budur:90: