Esimin inadi

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar daha once de acmistim ben istanbulda yasiyorum ilk evlendigim de kaynanamla yakindi karsi dairedeydi sonrasinda tasinmak zorunda kaldilar izmire..simdi de esim tasinmak istiyor bursa inegole anneleri de oraya tasinacakmis biz karar verdigimizden beri bu sekilde soyleyip duruyorlar dayilari vesaire de orada..esim is kurmak istiyor bense evlendigimizden beri beylikduzune tasinmak istiyorum ozellikle kavakliyi bilenler bilir yeni yeni gelisen bir yer bekarken de orada oturuyordUm ailem orada yani cokta guzel evler var hem sen yillardir yasadigin sehirden hem imkanlarindan kopmamis oluruz diyorum butun hayatimiz istanbulda sonucta.( benim kesinlikle kendi aileme yakin olma telasim yok zaten cok anlasamiyorum annemle sadece daha raht oluruz Annemler oyle her an gelecek edecek insanlarda degiller..kldi ki esim izin gunlerinde kendi istiyor senin annenlere gidelim diye)ben bir turlu inegole sicak bakamiyorum hic gitmek icimden gelmiyor o kaos ortamini isteyemiyorum bir turlu evet belki maddi olarak rahatlayacagim belki yardimci olunacak manevi olarak ama nedense icimden gelmiyor bir turlu.esimle ilk etapta olur gibi konustum ama suan yok yani kesinlikle istemiyorum esime bunu soyleyince de istiyordun neden fikir degistiriyorsun diye kiziyor guzelce anlatiyorum yapamayacagimi bak burda da baska bir is,daha guzel bir imkanimiz var bu kadar koklu bir degisiklik istemiyorum diyorum ama inatlasiyor diretiyor naisl bir yol izleyecegim artik bilmiyorum kizsam olmuyor kavga etsem olmuyor annesi devamli ordan biz gidecegiz inegole deyip duruyor haliyle esim de heves ediyor artik boguluyorum evim de huzursuzluk var devamli..

Arkadaslar tekrar edeyim ben kesinlikle kendi aileme yakin olalim demiyorum oda cok seviyor beylikduzunu o yuzden boyle diyorum kendi de dedigi icin..

Baska sehir de soz konusu degil malesef illa ki inegol diyor artik sinir hastasi olacagim..ilk etapta okey deidm dun beylikduzunde bir ev gosterdim yok ya falan deyince cok canim sikildi sonucta bir hayat kurmak istiyor neden benim fikirlerimi onemsemiyorsun dedim ordan sonra aramizda tartisma cikti

esimle ilk etapta olur gibi konustum ama suan yok yani kesinlikle istemiyorum esime bunu soyleyince de istiyordun neden fikir degistiriyorsun diye kiziyor
Baştan dürüst olacaktınız. O'da olumlu cevabınıza göre hayaller kurmuştur, planlar yapmıştır. Şimdi de fikrini bir kere değiştirdi yine değiştirebilir diye 'inatlaşıyor' eşiniz.

Baştan dürüst olacaktınız. O'da olumlu cevabınıza göre hayaller kurmuştur, planlar yapmıştır. Şimdi de fikrini bir kere değiştirdi yine değiştirebilir diye 'inatlaşıyor' eşiniz.
Aslinda konusurken bak boyle hayal kuruyoruz ama artisiyla eksisiyle dusunmemiz lazim seklinde seylerde soyledim hatta hic istemiyorum da dedim

Ben bursada oturmuyorum ama bursalıyım epey gitmişliğim var İnegöle. Halkı aşırı derecede yobazlar ve bön bön gözünü dikip rahatsız edene kadar bakıyorlar insana, kadını erkeği hepsi. Ne yapın edin gitmeyin derim ben avuçiçi kadar yer üstelik İstanbulda yaşayan birinin uyum sağlayabileceğini sanmıyorum.

eşiniz hadi senin ailene gidelim diye kendi ailesi yakini olmadığından diyomus demekki. aileye yakin olmak, aileyle bağlı olmak hoşuna gidiyo.

cekincelerinizi anlıyorum. ben kendi şartlarimda kabul etmezdim. eşimin akrabalari ve ailesi hoşgörülü sınırları olan insanlar değiller çünkü.

ama İstanbul'u da hiç sevmiyorum. mecburen oturuyorum. ben olsam İnegöl'den değil başka yakin bi ilçe ya da sehir merkezinde ev alinacaksa gidebilirim. İstanbul'un insanlara çok fazla seçenek sunduğunu düşünmüyorum ben belirli bi gelirin altindaysa.

sizin için zor bi karar olacağı belli ama daha çok düzen bozup İstanbul'dan uzaklasmak korkutuyo gibi sizi

Sizin bütün konularınızı hatırlıyorum. İnat eden eşiniz değil sizsiniz. Üstelik kabul edip sonra dönüyorsunuz sözünüzden. Eşiniz için de çocuğunuz için de daha iyi imkanlar elde edebilecekken bencillik ediyorsunuz. Huzursuzluğun sebebi sizsiniz.

Tüm sülale ordaysa ya onuda geçtim eşiniz ortayı bulmaya çalışsada yinede bi huzursuzluk oluyor. Kaos ortami demissiniz belliki biseyler yaşanmış bence ikna etmeye çalışın gitmeyin

Ben daha önceki konunuzu da hatırlıyorum sizin icin kolay değil elbette ama burda siz daha anlayissiz davraniyorsunuz bence ki esiniz oyle sizi ezdirecek anne anne diye ölecek biri değildi siz kendiniz yazmıştınız bu tarz birşey . Bence çocuklar icin yaşam olarak istanbuldan çok daha iyidir bursa ama tabi ortak karar vermek önemli . Bilmiyorum sanki sizde biraz bencilce yaklaşıyorsunuz eşinizde inat etmiş fazla istiyor gibi zor bir durum . Ki yaşayacağınız yer beylikdüzü çokta üst düzey düzgün biryer değil. Sanki gitmek iyi fikir gibi bilemedim

Ben hic bir zaman kabul etmedim,buraya evet olumlu kismini yazdim ama esime karsi gidecegim kesin tarzi konusmaidm tabiki paylasim yapiyorum esimle oyle mi olur boyle mi olur diye artisi ve eksisini konusuyorum..bu kabul etmekse eger sizin icin evet ettim..eksileri cok cok fazla..peki esimin kendi ailesi oraya gelecek diye butun duzeni bozup gitmek istemesi bencillik degil de ne keske buna da birsey yazsaydiniz..

inegolu gordunuz mu hic peki ?,belki ben oncesinde orada yasadigim icin bana guzel geliyordur bilemem tabiki..

Bursa evet cok guzel ben hatta inegol disi olsun diyordum ama israrla orasi diyor ister istemez bende sinirleniyorum 20 dakikalik mesafede olan biryer bile istemiyor illa orasi diyor siz olsaniz ne dusunurdunuz

inegolu gordunuz mu hic peki ?,belki ben oncesinde orada yasadigim icin bana guzel geliyordur bilemem tabiki..

Hayır
Ama beylikdüzünde 6 yıl yaşadım.
Bana sorarsanız avcılar trafiğini de hesaba katarak söyleyeyim, avcılar batısı istanbul bile değil
En basiti karşıya gecmeniz saatler sürer
Taksime gideceğim deseniz minimum 1.5 saat
Kendi icinde ayri bir yerleşim orası.
Ama sanayi çok fazla mesela kavaklı da.
Hani şehrin dışında havası temiz guzel bir yer falan da degil.
Ve hayır inegolu bilmiyorum.

Evet aynen bu sekilde uzaklasmak istemiyorum..esime istanbulun daha sakin yerini teklif ediyorum ama malesf israrla orasi diyor aslinda benim tahammul edemedigim nokta bu..

300 bin nüfuslu şehirde, kadın erkek herkesin size gözünü dikmesi için ne yaptınız, palyaço kostümuyle mi gezdiniz.

Yani inegoldense orasi daha iyi olay o en azindan beylikduzu gibi bir merkeze yakin..

Is imkanları Anadolu'daki pek cok ile göre fazla inegöl'un. Yani maddi sıkıntıdan gidelim diyorsa eşiniz, anlaşılır bir istek
Fakat siz diyorsanız, ben İstanbul'da her hafta tiyatroya giderim, konserler, etkinlikler takip ederim. Tarihi yerleri sık sık ziyaret ederim yapamazsınız tabii Anadolu'da herhangi bir şehirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…