- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Birkez gittigimde bir gece kaldik esimin kuzeninde yengesi ona gitmedigimiz icin trip ustune trip atmis sevgili kv de tasinirlarsa gelirler devamli merak etme diyerek gonlunu almis falan filan iste klasik aile konulariTüm sülale ordaysa ya onuda geçtim eşiniz ortayı bulmaya çalışsada yinede bi huzursuzluk oluyor. Kaos ortami demissiniz belliki biseyler yaşanmış bence ikna etmeye çalışın gitmeyin
Evet aynen bu sekilde uzaklasmak istemiyorum..esime istanbulun daha sakin yerini teklif ediyorum ama malesf israrla orasi diyor aslinda benim tahammul edemedigim nokta bu..
300 bin nüfuslu şehirde, kadın erkek herkesin size gözünü dikmesi için ne yaptınız, palyaço kostümuyle mi gezdiniz.
İyi degildi cunku ben tekirdagliyim onlarsa erzurumlu yani aramizda devamli bi uyumsuzluk soz konusu ben daha rahat daha kendi basina buyruk onlarsa hep ic ice olalim hep beraber olalim kv devamli baskasinin gelini oyle iyi boyle iyi diyerek beni kiskandirmaya calisan bir insan hatta virus oldugu Hlde bile kaymakamliktan izin alip bayramdan gelirsiniz diyecek biri yani ..inegol cok guzeldir bursa cok guzeldir orda hayat cok rahattir ama ben yani benim psikolojim esas mesele ben herseyi kafasina takan bir insanim orda halim ne olacaktir ortamin guzelligini gorebilirmiyim orais muamma..İstanbul kara batak gibi burda insanların çocuğuna güzel bi gelecek saglamasi zor benim gözümde. ama eninde sonunda pes edecekseniz bursanin güzel bi ilcesi ya da merkezi şart koşup öyle gidin.
çocuk varsa mesela belki bilenler vardir hangi muhit ilçe daha güzelse orada oturmak gidin. bence İnegöl de çok matah bi yer değil İstanbul'dan farkı daha sakin ve oksijeni boldur sanıyorum.
belli sınırlar asilmayacak şekilde yerleşmek sizin hakkiniz. size siz demeden ailene gidelim diyen adam size siz istemeden aileme gidiyoruz da der. ailesiyle karşılıklı otururken iliskiniz nasıldi? ailesi saygılı mesafeli mi?
300 bin nüfuslu şehirde, kadın erkek herkesin size gözünü dikmesi için ne yaptınız, palyaço kostümuyle mi gezdiniz.
İyi degildi cunku ben tekirdagliyim onlarsa erzurumlu yani aramizda devamli bi uyumsuzluk soz konusu ben daha rahat daha kendi basina buyruk onlarsa hep ic ice olalim hep beraber olalim kv devamli baskasinin gelini oyle iyi boyle iyi diyerek beni kiskandirmaya calisan bir insan hatta virus oldugu Hlde bile kaymakamliktan izin alip bayramdan gelirsiniz diyecek biri yani ..inegol cok guzeldir bursa cok guzeldir orda hayat cok rahattir ama ben yani benim psikolojim esas mesele ben herseyi kafasina takan bir insanim orda halim ne olacaktir ortamin guzelligini gorebilirmiyim orais muamma..
Ben bursada oturmuyorum ama bursalıyım epey gitmişliğim var İnegöle. Halkı aşırı derecede yobazlar ve bön bön gözünü dikip rahatsız edene kadar bakıyorlar insana, kadını erkeği hepsi. Ne yapın edin gitmeyin derim ben avuçiçi kadar yer üstelik İstanbulda yaşayan birinin uyum sağlayabileceğini sanmıyorum.
Benim kv de kotudur diyemem ama dediginiz gibi hep onun dedigiyle hareket edelim istiyor bende oyle yetismedim oyle de bir insan degilim olamiyorum da..evet inegole veya herhangi bir yere gitmek isterdim tasinmak ama onlarin oldugu yer degilErzurumluyum ben,genel olarak yuva bozan fesat kayinvalide tiplemesi memleketimizden hic gormedim.Aksi kayinvalideler gelinlerine hizmet eder,eski nesil memleketimiz de zaten cok beceriklidir,gelinlere kalmadan herseyi yaparlar ammma yaslaninca olmeden mezara koyarlar,gelinlerden hizmet beklerler yaslandik elden ayaktan dustuk mantigi vardir.Aile olarakda ic icedirler dogru,bu da herkeze uymaz tabi.Icinizden gelmiyorsa,problem.yasayacaginizi hissediyorsaniz, cennet bile vaad edilse gitmeyin.Azicik asim,agrisiz basim.Her zaman boyle dusunurum.Benden size tavsiye gitmemekle kararliysaniz esinizle,olumlu,olumsuz yanlari tartismayin,gitmeye heves ettirmis olursunuz.Kesinlikle gitmeyeceginizi belirtin.Kesin ve net olun!Ilk donemler kavga cikarir,trip atar sonrasinda mecbur kabullenir.Cok da dile getirirse;kendisinin cok istiyorsa gidecegini,sizin duzen bozmaya niyetinizin olmadigini belirtin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?