Eşimin işleri artık çileden cikartiyor

Yaahu yemek varmış.
Kadının da işi varmış .Otur zıkkımlan .
Heryer un hamur açılmış o dağınıklık kolay mı.
İçini verin yaptırsın getirsin .
Yada bi taktik bulun hiç boş bırakmayın adamı🤦‍♀️🤷‍♀️Vileda verin ,süpürge verin ,soğan doğratıp buzluğa atın
Yapmaz da bunun böylesi .
Temizletme yoluna gidin de of çok yoruldum çok doydum biraz dinleneyim der .
Benim büyük oğlandan biliyorum.Çiğköfte yapar heryeri dağıtır .
Bence başka işlerden kaçmak için yemeğe sarıyor .
Hobi bulsun .
Trabzon hurması soydurun 🤣bulaşığı yok otursun akşama kadar soysun kurutsun🤣
Allah selametlik versin konu sahibi .
Hiçbirşeye yardım etmeyin.

Eşimin ki cimrilik değil asla. Lezzet derdin de. Evdeki hoşuna gitti içini istediği gibi yapıyor hamurunu yine öyle.. yemeğe çıksak (ayda yılda bir) asla ucuza kaçmaz yaşadığımız yerin hep en lezzetli yemekleri olan yerine götürür. Aşırı tatlı duskunudur. Özel Tatliciya gideriz (çok şükür bunun ev yapımı olanını sevmiyor da ayda bir en az tatlıcı faslimiz oluyor :p) pintilik değil anlayacağınız. Hobisi mutfak. Uzak tutamıyorum. Bir kursa git diyorum. Keşke gitse.. orada biraz durulurdu belki.

Merhaba hanımlar...
Önceki konularımdan bilirsiniz eşim garip gurip işler çıkartır. Dometes sosları, meyve suları, nar ekşisi vs vs...
Geçen aylarda da canım lahmacun çekti gidelim dedim. İki lahmacun için gidip oturulmazmis ayipmis evde on numara lahmacun yaparız deyip, lahmacun yaptık hamurunu içini vs . Bugün de evde yemek de var adam tutturdu lahmacun diye.
Dun misafirim vardı yarın yine var. Bir yandan ev temizliği yapmaya çalışıyorum bir yandan çocukla ilgilenmek gerek, yarın okullar başlıyor öğretmenim haftanin ders hazırlığını yapmam lazım. Markete de gidilecek. Yapıyorsan yap ye temizle dedim. Yaptı yine. Her yer un. Yemedim. Son yaptığı lahmacun da fırını takop etmeme rağmen yandı biraz (elimi sürmek zorunda kaldım çünkü gel yardım et bı maydanoz yıka ayran yap vs dedi.) Hamuru kendi yaptı açtı içini koydu vs vs. Hep ondaydi o işler yani. Ama kim temizleyecek? Sinir oluyorum ya. Lahmacun da yanınca gönülsüz yaptın ondan oldu diyor. Deli olcam ya. Niye normal insanlar gibi bazen dışarıda yemiyoruz anlamıyorum. Niye evimizde lahmacun yapıyoruz biz manyak miyiz. Sinirlerim bozuldu çıktım evden.
Ben nasıl bu adamı mutfaktan uzak tutacağım :KK43:
Temizlemesi olmasa iyiymiş aslında 🤣

Sırf arkamı toplamaya usendigim için yapmıyorum fazla hamurisi çeşidi.
En gıcık kısmı toplaması bence.

Merhaba hanımlar...
Önceki konularımdan bilirsiniz eşim garip gurip işler çıkartır. Dometes sosları, meyve suları, nar ekşisi vs vs...
Geçen aylarda da canım lahmacun çekti gidelim dedim. İki lahmacun için gidip oturulmazmis ayipmis evde on numara lahmacun yaparız deyip, lahmacun yaptık hamurunu içini vs . Bugün de evde yemek de var adam tutturdu lahmacun diye.
Dun misafirim vardı yarın yine var. Bir yandan ev temizliği yapmaya çalışıyorum bir yandan çocukla ilgilenmek gerek, yarın okullar başlıyor öğretmenim haftanin ders hazırlığını yapmam lazım. Markete de gidilecek. Yapıyorsan yap ye temizle dedim. Yaptı yine. Her yer un. Yemedim. Son yaptığı lahmacun da fırını takop etmeme rağmen yandı biraz (elimi sürmek zorunda kaldım çünkü gel yardım et bı maydanoz yıka ayran yap vs dedi.) Hamuru kendi yaptı açtı içini koydu vs vs. Hep ondaydi o işler yani. Ama kim temizleyecek? Sinir oluyorum ya. Lahmacun da yanınca gönülsüz yaptın ondan oldu diyor. Deli olcam ya. Niye normal insanlar gibi bazen dışarıda yemiyoruz anlamıyorum. Niye evimizde lahmacun yapıyoruz biz manyak miyiz. Sinirlerim bozuldu çıktım evden.
Keşkee benim herif de böyle olsa :KK53:
Misafirin köküne kibrit suyu böyle miydi laf emin olamadım şimdi ama misafire kuru pasta veririm tozlu evde ağırlarım da şöyle minnoş herifi yine kırmazdım :ıslık::KK53:

Yalnız bizde lahmacunu evde yaparız :) dışarıdaki lahmacunları yemiyorum anneminkilerin yanında çok lezzetsiz kalıyorlar

Valla ne yalan söyleyeyim hala ilk konumuz aklıma geldikçe iste sizce gülüyorum ve hep anlatıyorum kk da böyle biri vardı eşi nar eksisini bile evde yapıyor diye evet sizin acinizdan zor ama ben hala gülümseyerek hatırlıyorum allah da sizi gul dursun sabır versin 😙😙

Aşçılık kursuna yazdırın kurtulun sizde bizde :)

Yardom istediginde yorgunum, oram buram agriyor deyin. Mutfaga girmesini yasaklayin olmadi. Bana iki is cikariyorsun diye azicik fircalayin. Dinlenemiyorum deyin. Sanirim siz herseye evet diyenlerdensiniz.

Belki güvenmiyordur dışardaki ürünlere.Bazen evde yapılan dışardakinden daha güzel olur. Şahsen pizza ve tavuk döneri evde yaparım mükemmel olur dışardakinden binkat lezzetli hemde.Hiç mi temizlemiyor madem o yapıyor dağınıklığını o toplamalı ya.
Tarıflerı verır mısın? Cıdden ıhtıyacım var da☺️

Bir hobi bulun ona fazla boş kalmış:KK48:yqda mutfağı toplasın kendi bende sevmem sürekli birinin arkasını toplamak.

Bugün tam da akşam üstü misafirliğe davet edildim, edilmeseydim lahmacun yapacaktım.
Evet 2 çocukla deliyim çünkü:)

Ben de eşiniz gibi her şeyi evde yapma taraftarıyım ama zamanım olmadığından yapamıyorum.
Dışarı aktiviteye elbet gidilir, yemeğe de.
Ama sırf çıkmamak için bunu yapıyorsa bayağı can sıkıcı bir durum.

Merhaba hanımlar...
7 liralik lahmacun icin o kadar zahmete girilmez valla

Ya yine çok tatlısınız 😀biz de böyle şeyleri evde yapıyoruz genelde yani zevk için 😀 o yüzden kızamıyorum tek sinir tarafı siz müsait değilken yapması

Merhaba hanımlar...
Bizde bu aksam beraber lahmacun yaptik tavada cok ta guzel oldu:kk77: ama biz bazen disardada yiyoruz

Sizin konularınızı hiç bir şekilde, kattiyetle, gülümsemeden okuyamıyorum. Eşiniz gözümde somer şef gibi tombik, habire yemek yiyen, mutfağı seven biri olarak canlanıyor. Sizde hafif hafif söylenip ona yardım eden birisiniz hayallerimde. Atom karınca misali..
Eşinizi eğitim kampı olarak düşünüp bizim eve gönderirseniz biz ailecek ona yardım etmeyip, acıktıkça çıldırarak aheste aheste yemek yapmasını engelleyeceğimize söz veriyoruz. Mutfağın dağınık kalmasını umursamayıp, bu evde kediler var bunları burada bırakırsan sonuçlarına katlanırsın tarzı olumsuz pekiştireçlerle de ardından temizlik yapması gerektiğini kısa zamanda öğretebileceğimizi düşünüyoruz. Alınan malzemenin yarısını karşılar ve sonuçta çıkan ürünün yarısını da alırız. Eşinizin eğitimine ve hobi gelişimine katkıda bulunmak tek temennimiz. Eşinize talibiz :KK53: :rapci:

Merhaba hanımlar...
Dun misafirim vardı yarın yine var. Bir yandan ev temizliği yapmaya çalışıyorum bir yandan çocukla ilgilenmek gerek, yarın okullar başlıyor öğretmenim haftanin ders hazırlığını yapmam lazım. Markete de gidilecek. Yapıyorsan yap ye temizle dedim. Yaptı yine. Her yer un. Yemedim. Son yaptığı lahmacun da fırını takop etmeme rağmen yandı biraz (elimi sürmek zorunda kaldım çünkü gel yardım et bı maydanoz yıka ayran yap vs dedi.) Hamuru kendi yaptı açtı içini koydu vs vs. İyiHep ondaydi o işler yani. Ama kim temizleyecek? Sinir oluyorum ya. Lahmacun da yanınca gönülsüz yaptın ondan oldu diyor. Deli olcam ya. Niye normal insanlar gibi bazen dışarıda yemiyoruz anlamıyorum. Niye evimizde lahmacun yapıyoruz biz manyak miyiz. Sinirlerim bozuldu çıktım evden.
Sizi çok iyi anlıyorum.birebir yaşıyorum aynı seyleri.caresi yok malesef.baska iş güç olmadığından kendilerine basit geliyor
Çocuk bende temizlik bende misafir bende çamaşır ütü bende.malzemeleri yıkayıp ayran yapmak bende neymiş efendim lahmacun yapmış .en zoru da fırın temizligi.harcini hazırlayıp pişirim firinina verin.baska türlü lahmacun yemenizi önermem zaten disaridan

Back
X