- Konu Sahibi madammatilda
bence o kadınlarla yarışmak değil de insan ister istemez şöyle bir aklından geçiriyor. ben iş olarak rahat giyinmek zorundayım. o kadınlar gibi giyinirsem bana gülerler burada..daha önceki sayfalarda bahsettim bankacılar gelince bazen kendi kendime diyorum: " Allahım bunlar kadınsa ben neyim, ben kadınsam bunlar ne, aklıma mukayet ollll"
Hımm o da var tabi. Biraz ortama göre hareket etmek gerekebiliyor. O zaman belki bulunduğu ortamın şartlarına uygun giyinerek bakımlı olunabilir. (hani cilt bakımına özen göstererek, oradaki tarzın sınırları içinde düzgün giyinerek, saç ve tırnakları düzgün tutarak ve vücudunu ihmal etmeyerek). Ama onun dışında eşle bir yere gidileceği zaman, örneğin akraba ziyareti, arkadaşlarla geçirilen vakitler vs buralarda şık olmanın tadı çıkarılabilir. Bir de durumu iyiyse bahane üretip yemeğe falan gidilebilir mümkün mertebe, eğer değilse dışarıda çay kahve içilmeye gidilir, ya da alışveriş merkezine ama bu arada yine haftasonu şıklığı takılınır. Böylece adam da görmüş olur, bizim hanım istediğinde çok güzel giyiniyor diye. Çevrede olmayınca tarz edinmek zor oluyor tabi, burda da internet siteleri veya dergilerden faydalanılabilir. Ben genelde pinterest in moda bölümüne bakıyorum. Ya da bir sürü blog, site vs. var moda konusunda, buralara bakılabilir.
Bu arada giysi seçimi de ona göre yapılmalı tabi. Hem şık giyinirken, hem de daha sade giyinirken kullanılabilecek giysiler seçilmeli. Yani kombini değiştirdiğinde tarz değişebilmeli. Yoksa her ikisine göre ayrı alışveriş yapılırsa gardırop maddi olarak biraz sıkıntı olmaya başlayabilir.