Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Kendinize gelin. Burada kimseye hakaret edemezsiniz.

Evet Bende böyle seyleri düsündüm.

Ağır saçmalıyorsunuz.

Sen kocani ç..künden beline bağla kaçmasın

Bu ne diyor yahu!!

Ben birinden kötü enerji almaya inanırım.. Eğer bu kişide rahatsız eden bir hisse kapıldıysanız ona göre davranın..

Siz hayatınızda hiç mi bir kitap okumadınız sizin adınıza utandım ..

satürn güneş başakta da kavuşmuş olabilir. öyleleri de aşırı detaycı oluyor.

Ağır saçmalıyorsunuz.
6 senedir Tryeye gidip geliyorum, is kadinim Ben. En Cok burdayim türkiyede.
Ve gercekten, asistan mi, komsu mu, villa yöneticisinin karisi mi, cocugumun okullarda, Kurslarda allahim Öğretmenler bile bazen bana okadar sacma düsünceleri ile gercekten hayret bisey dedirtiyor.
Kötü insanlar demiyorum asla, ama maaaaleseffff Cooooguuun kisiler , Daha cooook ekmek yemeliler. Zaman yetcekmi bilemedim tühh...

Hakaret değil ki deyince hakaret olmaktan çıkmıyor yazdıklarınız. Bana yazsaydınız onları mahkemelerde sürünürdünüz. Ve hayır almanyada olmanız sizi kurtarmaz.
Hanımefendi Almanya da yaşadığı için Türkiye deki kadınları bu üslupla tanimlayabilecegini mi düşünmüş. Demek ki cahillik ülke değişince gitmiyormuş.

Siz karılar kızlar derken? Sizin cinsiyetiniz erkek mi?

Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni
Neden rahatsız etti aldatma söz konusu değilse?
Kadının öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama diyelim ki var eşinizden eminseniz buraya konu açacak kadar ciddiye almamanız lazım kadını.
Ayrıca çok çook üzülüyorum ülkemizde boşanan kadınların potansiyel tehlike gibi görülmesine.

sevgili konu sahibi, kadın bunca detayı duvara karşı anlatmamış değil mi ? demek ki eşinizle muhabbetleri var. bu da çok normal.
gün içerisinde iş hayatında hepimiz kadın-erkek bir sürü detay paylaşıyoruz birbirimizle. ve bu karşılıklı oluyor.
yani eşiniz de muhabbete dahil ev o da bir sürü konudan bahsediyordur.
muhabbet etmenin arkasının kötü geleceğini düşünüyorsanız bu kadınla olmasa başkasıyla zaten gene aldatır.
ama gerçekten "arkadaş" olan, çizgisini aşmayan bir sürü karşı cins iş arkadaşı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…