- 29 Aralık 2020
- 329
- 93
- 33
- 28
Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka YaniKadın arkadaşlık etmek istiyor gibi geldi bana. pandemi de var, evde yalnız olunca canı sıkılmıştır. Sizi de davet etmiş zaten arkadaşlık edelim demiş.
Boşanmış diye kötü gözle bakmanız üzücü
Dul komşu muhteşem kocanızı elinizden almaya çalışıyor, aman sıkı tutun çalamasınMerhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.
Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.
Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.
Bir ara da üçümüz görüşelim isterseniz demiş. O eşim ben. Evde buluşacakmışız.
Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Aynı zamanda iş arkadaşıymış daha yakın hissetmiş olabilir.Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani
Bende ön yargiya karsiyim kesinlikle ama genel resmi göz ardı etmemek gerekir yinede.Kadında suç,erkeğe o kadar şey anlatılır mı bak kafası almadı ayarı bozulup papağan gibi dökülüyor
baya dedikodusunu etti ya kadının
Iyi niyet kötü niyet olayına hiç girmiycem,herkesin mizacı farklı
Siz de bence tanımdan önyargılı davranmayın
Bide hemen yargilamayin diyorlar ya anlamiyorum vallahDul komşu muhteşem kocanızı elinizden almaya çalışıyor, aman sıkı tutun çalamasın
Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani
Aralarında birşey olsa eşiniz size gelip detaylı anlatmazdı diye düşünüyorum.Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.
Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.
Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.
Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani
Of ben de çok detay vererek konuşan biriyim. Kadın erkek farketmez.Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.Kadın arkadaşlık etmek istiyor gibi geldi bana. pandemi de var, evde yalnız olunca canı sıkılmıştır. Sizi de davet etmiş zaten arkadaşlık edelim demiş.
Boşanmış diye kötü gözle bakmanız üzücü
Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni. Benim en yakın iki arkadaşım da boşandı eşlerinden ve hayatlarını takdir ediyorum. Evli olmak bekar olmak değil aslında mesele. Kimseyi incitmek istemem. Yanlış anlaşıldımİşte sırf konu sahibi gibi düşünenler yüzünden boşanmaya korkuyoruz. Kadıncağız bilse böyle düşünüyorsunuz bir daha selam vermez kocanızada sizede. Ayrıca Merak etmeyin yemez kocanızı. Kadın boşanmış olmasa acaba böyle düşünür müydünüz çok merak ediyorum.
Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.Boşanmış ayrıntısı artık çok itici oluyor.
Kadın belli ki çok konuşan birisi eşiniz de rahatsız oluyorsa izin vermesin uzatmasına.
Sahip oldugun o harika tozpembe gözlügüne sesli güldüm gercekten, ama ironikEeee kadın konu sahibesini de davet etmiş zaten?
Üstelik kadın eşle iş arkadaşı onunla önce muhabbet kurup sonra da konu sahibesiyle tanışmak istemesi normal değil mi? Konu sahibesini de davet etmiş, tanıyıp arkadaş olmak istemiş işte kadın.
Bu kadın evli olsa da aynı şeyi düşünecek miydiniz? Kadın belli ki arkadaş arıyor, sıcakkanlı bir insan.Bu kadar kötü bakacaklarını bilseydi zaten hiç konuşmazdı bile emin olun.
Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.
Tamam da bu adam duvar olsa kadın bu kadar anlatmaz yani demek ki iletişim karşılıklı...adam 'git öteye' dese sanmıyorum ki kadın spor ve merak alanlarını anlatmaya devam etsinBende ön yargiya karsiyim kesinlikle ama genel resmi göz ardı etmemek gerekir yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?