Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Şahsen, bir kadının, bu durumda bir komşunun bile kocamla bu kadar uzun süre konuşmasından hiç hoşlanmam. o kim ve noluyor derdim, esin de az degil yani . Bu kadar samimiyet nerden cikti , Siz Bir adamla konusursaniz esinizin hosuna gidermi?
Sakin bana tasdevride mi yasiyoruz demeyin, bununla hic alakasi Yok. Programlari anlatmaymis bilmem neymis ne münasebet canim?! Esin de duruyor dinliyor resmen Neyse, ben olsam tabiiki de kontaga girmem, okadarda genis olma biraz sahiplen. Biz Almanyadaki türkler bile öyle seylere Cok dikkat ederiz. Terbiye terbiyedir

Kadında suç,erkeğe o kadar şey anlatılır mı bak kafası almadı ayarı bozulup papağan gibi dökülüyor
baya dedikodusunu etti ya kadının

Iyi niyet kötü niyet olayına hiç girmiycem,herkesin mizacı farklı
Siz de bence tanımdan önyargılı davranmayın

Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani

Dul komşu muhteşem kocanızı elinizden almaya çalışıyor, aman sıkı tutun çalamasın

Bende ön yargiya karsiyim kesinlikle ama genel resmi göz ardı etmemek gerekir yinede.

Tamamda, sadece konu sahibi ile kontaga girmeye calissa anlardim Bende böyle derdim. Ne bilim, pek gözüm tutmadi esi ne alaka Yani

Eeee kadın konu sahibesini de davet etmiş zaten?
Üstelik kadın eşle iş arkadaşı onunla önce muhabbet kurup sonra da konu sahibesiyle tanışmak istemesi normal değil mi? Konu sahibesini de davet etmiş, tanıyıp arkadaş olmak istemiş işte kadın.

Bu kadın evli olsa da aynı şeyi düşünecek miydiniz? Kadın belli ki arkadaş arıyor, sıcakkanlı bir insan.Bu kadar kötü bakacaklarını bilseydi zaten hiç konuşmazdı bile emin olun.

Aralarında birşey olsa eşiniz size gelip detaylı anlatmazdı diye düşünüyorum.

İşte sırf konu sahibi gibi düşünenler yüzünden boşanmaya korkuyoruz. Kadıncağız bilse böyle düşünüyorsunuz bir daha selam vermez kocanızada sizede. Ayrıca Merak etmeyin yemez kocanızı. Kadın boşanmış olmasa acaba böyle düşünür müydünüz çok merak ediyorum.

Of ben de çok detay vererek konuşan biriyim. Kadın erkek farketmez.
Benim hakkımda da böyle mi düşünüyorlar
Not: Evliyim.

Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.

Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni. Benim en yakın iki arkadaşım da boşandı eşlerinden ve hayatlarını takdir ediyorum. Evli olmak bekar olmak değil aslında mesele. Kimseyi incitmek istemem. Yanlış anlaşıldım

Boşanmış ayrıntısı artık çok itici oluyor.
Kadın belli ki çok konuşan birisi eşiniz de rahatsız oluyorsa izin vermesin uzatmasına.
Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.

Sahip oldugun o harika tozpembe gözlügüne sesli güldüm gercekten, ama ironik

tek kalınca sıkılıyordur, konuşacak insan arıyordur. Evliyken zaten evde konuşacak 2. bir kişi var, tonla ev işi var derken zaten arkadaşlığa pek vakit olmuyor.

Bende ön yargiya karsiyim kesinlikle ama genel resmi göz ardı etmemek gerekir yinede.
Tamam da bu adam duvar olsa kadın bu kadar anlatmaz yani demek ki iletişim karşılıklı...adam 'git öteye' dese sanmıyorum ki kadın spor ve merak alanlarını anlatmaya devam etsin
Yani bu insanlar arkadaş demek!
Bence tuhaf olan adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…