Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Yahu yok kadın kendince bir ipucu bulmuş kocası için. Eski konularına bakın anlarsınız. Bizi mi kandırıyor kendini mi kandırıyor belli değil.

Karşı cinsten iki insanın sohbet etmesi terbiyesizlik mi? Siz Almanya da ki Türkler bunu bir terbiyesizlik olarak mı kodluyorsunuz

Yeni nesli bilmem de eski nesil Almanya da yaşayan Turkler "biz Türkiye'de yaşayan" Türklerden daha gerici. Kendilerini zerre geliştirmemisler, Avrupa'nın göbeğinde Türkiye den ilk gittikleri gibi kalmışlar.

Nutella mı isiyo bu adam, macaron mu mıcıyo, gegirince agzından pop müzigi sarkısı mı nidalanıyor? Bildiğin ahır memelisinin kılından yapılan yün ya bu erkek seysi. Karsı tarafla sohbet etmesi gayet normal ve olagan durum sevgili Almanyadaki Türk hanımefendi.
Bir adamın karsı cinsle konusamaması sohbet edememesi baslı basına bir sorun bence.

Canım korkma, senin adamın ailesini gören yanına yaklaşmaz zaten.

Kocanız kadına samimi olmasa kadın anlatmaz. Ayrıca is arkadaşı onlar! Ben kocanızda anormallik gördüm size neden bu kadar detaylı anlatıyor ki??

Eşinizin gelip bütün diyalogu tek tek anlatması daha komik geldi kusura bakmayın. Her gün hayatımıza çeşit insan giriyor çıkıyor. Bazısı geveze oluyor bazısı ketum oluyor. Belki yalnızlıktan sıkıldı tanıdık yüz görünce her şeyi anlatası geliyor. Yani bunlara müdahale edemeyiz dimi. :)

Benim eşimin işyerinde kadın çalısanlar var. İllaki sohbet ediyorlar.görünce gözlerini kapatıp geçemezlerki. bazen işle ilgili durum olunca akşam eşimi ararlar .bazılariyla ailecekde görüşüyoruz . Hatta arada tatlı yapıp gönderiyorum hep birlikte yesinler diye . Bazende poğaça yapıyorum sabah çayla hepberaber yesinler diye. Aaaaaa aynı masada da oturuyorlar Benim kocamı kapan olmadı beğenmiyorlar galiba

Lojmanda yeni oldugu icin sizle yakınlık kurmak istiyordur evde canı sıkılıyorsa filan ama bence mesafeli olun. Çünkü yakın komşu olup sonra aranızda sorun çıkarsa eşinizle iş arkadası oldugu icin sürekli karşılaşırsınız. Onun icin mesafe iyidir.

"Marsını merak ettim" cümlesinde geçen mars nedir? Yükselen gibi bir şey mi?

Bu kadar ayrıntı vermesi normal, kimi insanlar konuşmayı severler ama eşinizin koştur koştur gelip size anlatması anormal. Ne düşündü de anlattı eşiniz size bunları? Kiminle ne konuştuysa rapor verir gibi hep anlatır mı size böyle?

Kadın ya da erkek olmanın ötesinde gereksiz ayrıntıya giren biri söz konusu

Boşanmış ya da bekar olmasının da ötesinde yakınlık kurmaya çalışması da emri vaki gibi.

Ben de bekar bir kadınım ve komşularıma sen ben eşin üçümüz görüşelim demiyorum. Belki eşi sadece kadın kadına görüşmeyi tercih edebilir diye düşünürüm. Sırf eşiyle aynı yerde çalışıyoruz diye benimle ailece görüşmeyi tercih edecek ya da samimi olacak diye bir zorunluluğu yok ki.! Zaten ben taşınmışım binalarına, bir hoş geldine gelecekler mi, evlerine davet edecekler mi diye ben karşıdan beklerim açıkcası..

Eşinizi elinizden alma ihtimali gibi bir açıdan asla bakmıyorum ben konuya ama bu şekilde emri vaki komşuculuk ve samimiyet beklentisinden hoşlanmam ben. Kadın ya da erkek, iki gün sonra her saatte çat diye evime giren çıkmayı bilmeyen , eşimle birlikte mesaiye gidip gelen, benden önce şuraya gidelim bunu yapalım planları kuran atsan atılmaz satsan satılmaz bir tipe dönüşebiliyor bu tür komşuculuk oyunları oynayan kişiler

Özetle samimi olmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…