- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Bak evetttt kesinn
Asc ikizler günes basak mars 12 evde ikizler
Neden rahatsız etti aldatma söz konusu değilse?
Kadının öyle bir niyeti olduğunu sanmıyorum ama diyelim ki var eşinizden eminseniz buraya konu açacak kadar ciddiye almamanız lazım kadını.
Ayrıca çok çook üzülüyorum ülkemizde boşanan kadınların potansiyel tehlike gibi görülmesine.
Yaylar allah affetsin çenede susmazlarayı da yay olabilir, onlar baya rahat ve dan dan oluyorlar
Karşı cinsten iki insanın sohbet etmesi terbiyesizlik mi? Siz Almanya da ki Türkler bunu bir terbiyesizlik olarak mı kodluyorsunuzŞahsen, bir kadının, bu durumda bir komşunun bile kocamla bu kadar uzun süre konuşmasından hiç hoşlanmam. o kim ve noluyor derdim, esin de az degil yani . Bu kadar samimiyet nerden cikti , Siz Bir adamla konusursaniz esinizin hosuna gidermi?
Sakin bana tasdevride mi yasiyoruz demeyin, bununla hic alakasi Yok. Programlari anlatmaymis bilmem neymis ne münasebet canim?! Esin de duruyor dinliyor resmenNeyse, ben olsam tabiiki de kontaga girmem, okadarda genis olma biraz sahiplen. Biz Almanyadaki türkler bile öyle seylere Cok dikkat ederiz. Terbiye terbiyedir
Yeni nesli bilmem de eski nesil Almanya da yaşayan Turkler "biz Türkiye'de yaşayan" Türklerden daha gerici. Kendilerini zerre geliştirmemisler, Avrupa'nın göbeğinde Türkiye den ilk gittikleri gibi kalmışlar.Şahsen, bir kadının, bu durumda bir komşunun bile kocamla bu kadar uzun süre konuşmasından hiç hoşlanmam. o kim ve noluyor derdim, esin de az degil yani . Bu kadar samimiyet nerden cikti , Siz Bir adamla konusursaniz esinizin hosuna gidermi?
Sakin bana tasdevride mi yasiyoruz demeyin, bununla hic alakasi Yok. Programlari anlatmaymis bilmem neymis ne münasebet canim?! Esin de duruyor dinliyor resmenNeyse, ben olsam tabiiki de kontaga girmem, okadarda genis olma biraz sahiplen. Biz Almanyadaki türkler bile öyle seylere Cok dikkat ederiz. Terbiye terbiyedir
Nutella mı isiyo bu adam, macaron mu mıcıyo, gegirince agzından pop müzigi sarkısı mı nidalanıyor? Bildiğin ahır memelisinin kılından yapılan yün ya bu erkek seysi. Karsı tarafla sohbet etmesi gayet normal ve olagan durum sevgili Almanyadaki Türk hanımefendi.Şahsen, bir kadının, bu durumda bir komşunun bile kocamla bu kadar uzun süre konuşmasından hiç hoşlanmam. o kim ve noluyor derdim, esin de az degil yani . Bu kadar samimiyet nerden cikti , Siz Bir adamla konusursaniz esinizin hosuna gidermi?
Ben şirdan yerim
Canım korkma, senin adamın ailesini gören yanına yaklaşmaz zaten.Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.
Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.
Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.
Bir ara da üçümüz görüşelim isterseniz demiş. O eşim ben. Evde buluşacakmışız.
Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Edit: boşanmış olduğu ayrıntısını vermiş olmama takılınmış ama açıklık getiriyim. Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.
Taniyor yahu iste beniO gitsin şırdan yesin
sevgili konu sahibi, kadın bunca detayı duvara karşı anlatmamış değil mi ? demek ki eşinizle muhabbetleri var. bu da çok normal.
gün içerisinde iş hayatında hepimiz kadın-erkek bir sürü detay paylaşıyoruz birbirimizle. ve bu karşılıklı oluyor.
yani eşiniz de muhabbete dahil ev o da bir sürü konudan bahsediyordur.
muhabbet etmenin arkasının kötü geleceğini düşünüyorsanız bu kadınla olmasa başkasıyla zaten gene aldatır.
ama gerçekten "arkadaş" olan, çizgisini aşmayan bir sürü karşı cins iş arkadaşı var.
Lojmanda yeni oldugu icin sizle yakınlık kurmak istiyordur evde canı sıkılıyorsa filan ama bence mesafeli olun. Çünkü yakın komşu olup sonra aranızda sorun çıkarsa eşinizle iş arkadası oldugu icin sürekli karşılaşırsınız. Onun icin mesafe iyidir.Merhaba. Eşimin kadın iş arkadaşı var. Bu yıla kadar ismini duydum arada o kadar. Herhangi bir samimiyet söz konusu değildi. Bu kişi eşinden boşanmış ve bizim yaşadığımız apartmana taşındı lojmana daha doğrusu. Arada karşılaşıp selamlaşıyoruz tüm samimiyet bu.
Dün eşim anlattı. Geçen gün işyerinde karşılaşmışlar. Eşim evimize yakın bir yere spor için gittiğini söylemiş açık hava daha önce de bizi giderken görmüştü yolda kısa ayaküstü konuşmuştuk. O da demiş ki eski eşim hem sabah giderdi spora hem de akşam giderdi. Ben işten gelip yemek hazırlardım o da spora giderdi demiş. Ne alaka sana niye eski eşini anlatıyor dedim ben de anlam veremedim dedi eşim.
Bir de dün eşim eve çıkarken karşılaşmışlar apartmanın önünde. Eczaneye gidiyormuş o kişi. Burnundan estetik ameliyat olacakmış ama burnu kalın deriliymiş. Üç ay ilaç kullanacakmış ameliyattan önce. Ve bugünden için de misafirleri gelecekmiş. Sabah kahvaltıya arkadaşları gelecekmiş sonra öğleden sonraya başka arkadaşları gelecekmiş. Akşam da yakınlarda bi cafede fotoğrafçılık kursu varmış oraya gidecekmiş.
Sizce bu kadar ayrıntı vermesi normal mi. Eşime dedim ki neden bu kadar ayrıntı veriyor sana. O da herhalde hayatım yolunda imajı çizmeye çalışıyor dedi.
Bir ara da üçümüz görüşelim isterseniz demiş. O eşim ben. Evde buluşacakmışız.
Bugüne kadar hiç takılmamıştım ama bilemedim biraz abartı geldi bana. Sizin güzel düşüncelerinizi merak ettim.
Edit: boşanmış olduğu ayrıntısını vermiş olmama takılınmış ama açıklık getiriyim. Beş sene önce farklı bir lojmanda yine komşuyduk o zaman o kişi de evliydi ve asla muhabbet söz konusu değildi. Bu sebeple yazdım sanırım o ayrıntıyı istemsiz. Yoksa evli olsa bekar olsa ne farkeder. Aldatma gibi bir durum olduğunu olacağını düşünmüyorum sadece bu değişim ve ayrıntılar rahatsız etti sanırım beni.
Yav bu kim nick bile anlamsizHakaret degilki canim estagfurullah :)
Ama durum bu napalim yani..
"Marsını merak ettim" cümlesinde geçen mars nedir? Yükselen gibi bir şey mi?Aynı ben. Erkek arkadaslarımın basını sisiririm böyle. Evli erkek arkadaslarımında sisiririm. Misal geçen birini gördüm yolda esini almaya gidiyormus. Bende iskembe aldım. Nereye sen nereye derken konu açıldı.
İşkembe aldım eve gidiyorum dedim. İşkembe mi kadınlığından utan o ne öyle işkembe sevilir mi dedi. Bende basladım yapılısı lezzeti falan. Sen şimdi sarımsakta yemezsin nasıl yaşıyosun böyle ya diye sohbet devam etti en sonunda detayı ayrıntısı derken iş güç naptınlı nasılsınlı devam ettik.
Kadının marsını çok merak ettim şimdi. Mars başak veya ikizlerdir o şimdi. Genelde böyle detayın anası olup cıkıyoruz. Ben bir şey göremedim yani kadında. Samimiyet kurmaya çalışıyor demek ki tarzı bu. Siz istemezseniz uygun bir dille konuşabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?