Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Sahip oldugun o harika tozpembe gözlügüne sesli güldüm gercekten, ama ironik

Sizce durum nedir yani, kadının konu sahibesini de davet etme sebebi endir madem 3lü olmak mı istiyor

Bütün kadınlar sizin kara kıllı cücük boylu kocanızın peşinde koşmuyor, dünya sizin etrafınızda dönmüyor. O elinizdeki şahhhanne Brad Pitti kaptırmamak için koyacağınız çabayı keşke adam gibi bir şeye harcasaydınız kafanız dolardı varı yoğu sokaktaki rasgele konuşmayı uçkura bağlamazdınız emin olun. Burda pek vakit kaybetmeyin ayrıca koşun koşun kocanızı kapacak tipler sırada bekliyor siz tetikte olun her an.

Ouuuwwfff olsa da içsek

O zaman eşinizle ortak kararınız olarak mesafeli davranırsın olur biter.

Keşke başta belirtseydiniz. Şimdi tüm konu boyunca linçleyecekler. Kadının evliyken konuşup bekarken sürekli muhabbete girmesinden anlam çıkaramazsiniz çünkü.. Gereksiz binlerce duyar yiyeceksiniz. Başta belirtseniz de duyar yiyecektiniz çünkü kadınlar asla yanlış yapmaz hep erkekler kötüdür . Bu arada kadının eşinize yürüdüğünü düşünmüyorum ama canı sıkılıyor saracak insan arıyor belli ki
Sizin sorunuzun çözümü basit eşiniz iletişime girmeyecek sizde uyarın rahatsız olduğunuzu söyleyin.

Sizce eşinizle olan tek sorununuz bu mu?

Ya program benim olsa kendim unuturum. Kadın adama, adam karısına, karısı buraya eksiksiz anlatmışlar. Ne hafızalar var maşallah. Ayriyeten gereksiz muhabbet yani. Gereksiz bilgi yorar her iki tarafıda

Belki boşandığı adam baskılıyordu, ksıtlıyordu kadını da o yüzden boşandı.

Sanırsınız kadın tek taraflı bir konuşma yapmış. Bir muhabbet olmuş konuşmuşlar eşinizle.
Gelip size ayrıntılarıyla anlatması bile manasız.
Kadın eşinden ayrıldı diye farklı manalar çıkarmaya gerek yok şu kadercık muhabbetten.

Canım anneciğim yıllarca çalıstığı isyerlerinde hep alyans taktı ve erkeklerden köşe bucak kaçardi . Dul diye boşanmış diye laf söz olmasın diye. Ozamanlar sene 1984 yılı falandı. Sene 2021 bir buğday tanesi kadar yol alamadık. Ben yıllarca 600 tane erkeğin arasında çalıştım çoğuylada ailecek görüşürdük. Şimdi düşünüyorumda acaba kocasini benden kıskanan varmıydı. Eşiminde işyerinde samimi olduğu kadın çalışanlar var kadın müşterileri var kimse eşimi elimden almadı. biraz kendinize güvenin . Yapacak olan hertürlu yapar tasma takamayiz

Siz evlenince başka insanlarla arkadaş olmayı bırakıyor musunuz veya karşı cinsle zorunluluk, akrabalık vs dışında konuşmayı tuhaf mı buluyorsunuz? Ha böyleyse herkesin kendi seçimi ama bu bakış açısı da bana art niyetli ve çok tutucu geliyor. Kadın dünyanın en sıradan muhabbetini yapmış ve 3lü görüşelim demiş. Bu raddede bile niyet sorgulaması yapmayı ben hoş bulmuyorum. Aman dul kadın bize salça olmasın bakış açısı bu. Ananemlerin jenerasyonu da hep böyledir mesela. Valla ben karşımdakini en önce insan olarak görürüm bu tür günlük diyaloglar için de erkek kadın farkı gözetmem. Her türlü olaydan şüphelenmek gereksiz yorucu ve komik bence

Kadına bundan beter ruhsal bir şiddet var mı? Gerçekten çok yazık.

Ahhhh ahhh
Ahhhhh... türkiyede ne Fark ettim biliyormusunuz, Siz karilar kizlar Ideal ortayi bulamiyorsunuz harbi diyorum yaa. Ya Siz ooooo kadar „moderen“ Olmak istiyorsunuz genisliginin ayarini unutuyorsunuz salak salak hareketler yapiyorsunuz, veya okadar cahilsiniz ve kendinizi yinede hep hakli buluyorsunuz. Sadece Bir yere düsüne beceriyorsunuz Sanki valla bak, samimiyim. Duvara kadar düsünmek, duvarin arkasinda ötesi Yok Sanki
Sadece tvden vs hayaller yapmayin lütfen gercektende beyininizi calistirin.

Eğer birşey yapacak kadar zeki olsa her ayrıntıyı eşine anlatmazdi bence ya . Ondan şey ettim .suçlu psikolojisinde olsa napacsksin işte gördüm iyiymiş diye gecistirir . Hedefe koymazdi kadını.
Yada suçluluk psikolojisi diline vurmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…