Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Ne güzel anlatıyor işte, kötü niyetli olsa anlatmaz, ruhu bile duymadı kadının...

"Marsını merak ettim" cümlesinde geçen mars nedir? Yükselen gibi bir şey mi?
Yani gezegenler in isimleri. Yükselen ayrı.
Ay, merkur, venus, mars… bunların burclarıda var. Ay ruh halimizi belirler mesela. Merkur iletisim venus ask özel ilişkilerimiz mars harekete geçme konusma bicimimiz vs detaylar yer alıyor haritada.

Kadın tek başına etmiyor bu kadar muhabbeti.Bunların anlatılması için eşinizin de birşeyler söylemesi gerek ki sohbet ilerlesin.Eşinize sorsanız ya?Nesine takıldınız anlamadım o kadar aklınız kaldıysa sizde görüşün.

Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)

Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
Doğum tarihiniz, gününüz, yılınız, saati dakikası ve yerinizle haritanıza bakmak mümkün.
Rica ederim ne demek :)

ya kadın yeni biri olsa anlarım ne alaka demeyi ama eskiden tanınan biri. belki boşanmadan önce sıkıntıları olduğundan çok konuşkan değildi. yada yalnız yaşıyorsa evde sıkıntıdan her gördüğü ile uzun uzun muhabbet ediyor.

siz Türk doktorlarını da beğenmeyip laf söylüyordunuz ,kontrollerime Alman doktorlar girse keşke tarzında bir yorumunuzu görmüştüm...

keşke deutschland'ınızda kalsaydınız... ülkece hiçbir anlamda sizi memnun edemedik,vah vah

bir de birine daha çok ekmek yemen lazım diyecekseniz o kişiden daha üst seviyede veya en azından eşit olmanız lazım.

siz ne hakla bizleri ,Türkiyede yaşayanları hakir görüyorsunuz,inanın anlayamıyorum.

afedersiniz,cehaletime verin, sizin hayatta ne gibi başarılarınız oldu da bizlere böyle tepeden bakabiliyorsunuz??

muhtemelen Türksünüz. insan kendi milletini bu kadar yerer mi yahu. nereden geldiğinizi unutmayın bence ,ayıp şu dedikleriniz.

Düne kadar sorunlu ailesinin rezilliklerinden başını kaldıramıyordu, ailesi rahat verdi heralde, bi rahatlamış beyfendi, başka başka dertleri olmuş, mesela piyasa kızıştırmak gibi.

ah be otreram, hayattaki tek amacı evlenmek olan insanlar var bilmiyor musun ?
evlenmek ve o muhteşem kocişlerini elin kadınlarından korumak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…