- 13 Ekim 2021
- 79
- 160
- 8
Ne güzel anlatıyor işte, kötü niyetli olsa anlatmaz, ruhu bile duymadı kadının...Eşinizin gelip bütün diyalogu tek tek anlatması daha komik geldi kusura bakmayın. Her gün hayatımıza çeşit insan giriyor çıkıyor. Bazısı geveze oluyor bazısı ketum oluyor. Belki yalnızlıktan sıkıldı tanıdık yüz görünce her şeyi anlatası geliyor. Yani bunlara müdahale edemeyiz dimi. :)
Yani gezegenler"Marsını merak ettim" cümlesinde geçen mars nedir? Yükselen gibi bir şey mi?
Ne güzel anlatıyor işte, kötü niyetli olsa anlatmaz, ruhu bile duymadı kadının...
Ortalıkta bu kadar erkek varken hem iş arkadaşı hem komşu hemde evli bir erkeğe asılmak bence filmlerde olur.Yok zaten anladığım kadarıyla koca kişisinden şüphe yok. Kadın kötü
Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)Yani gezegenlerin isimleri. Yükselen ayrı.
Ay, merkur, venus, mars… bunların burclarıda var. Ay ruh halimizi belirler mesela. Merkur iletisim venus ask özel ilişkilerimiz mars harekete geçme konusma bicimimiz vs detaylar yer alıyor haritada.
O lafından belli değil mi, güvenilmeyenlerin adamlar olduğunu bildiği? Güvenmedikleri adamlar da bi kıymetli ki sorma.. Onlara tek laf yok. Kadınlar suçlu etrafta gezdikleri için. (!)O zaman niye hakaret ediyosun insanlara?
Doğum tarihiniz, gününüz, yılınız, saati dakikası ve yerinizle haritanıza bakmak mümkün.Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
Ortalıkta bu kadar erkek varken hem iş arkadaşı hem komşu hemde evli bir erkeğe asılmak bence filmlerde olur.
Gülben Ergen siz misiniz….Evli erkek çekiciliği diye bir şey var
Benim eşimin işyerinde kadın çalısanlar var. İllaki sohbet ediyorlar.görünce gözlerini kapatıp geçemezlerki. bazen işle ilgili durum olunca akşam eşimi ararlar .bazılariyla ailecekde görüşüyoruz . Hatta arada tatlı yapıp gönderiyorum hep birlikte yesinler diye . Bazende poğaça yapıyorum sabah çayla hepberaber yesinler diye. Aaaaaa aynı masada da oturuyorlarBenim kocamı kapan olmadı beğenmiyorlar galiba
siz Türk doktorlarını da beğenmeyip laf söylüyordunuz ,kontrollerime Alman doktorlar girse keşke tarzında bir yorumunuzu görmüştüm...6 senedir Tryeye gidip geliyorum, is kadinim Ben. En Cok burdayim türkiyede.
Ve gercekten, asistan mi, komsu mu, villa yöneticisinin karisi mi, cocugumun okullarda, Kurslarda allahim Öğretmenler bile bazen bana okadar sacma düsünceleri ile gercekten hayret bisey dedirtiyor.
Kötü insanlar demiyorum asla, ama maaaaleseffff Cooooguuun kisiler , Daha cooook ekmek yemeliler. Zaman yetcekmi bilemedim tühh...
İşte vizyon… iste misyon… iste ferasetŞeyma Subaşı yı tercih ederim
afedersiniz,cehaletime verin, sizin hayatta ne gibi başarılarınız oldu da bizlere böyle tepeden bakabiliyorsunuz??
Ahhhh ahhh
Ahhhhh... türkiyede ne Fark ettim biliyormusunuz, Siz karilar kizlar Ideal ortayi bulamiyorsunuz harbi diyorum yaa. Ya Siz ooooo kadar „moderen“ Olmak istiyorsunuz genisliginin ayarini unutuyorsunuz salak salak hareketler yapiyorsunuz, veya okadar cahilsiniz ve kendinizi yinede hep hakli buluyorsunuz. Sadece Bir yere düsüne beceriyorsunuz Sanki valla bak, samimiyim. Duvara kadar düsünmek, duvarin arkasinda ötesi Yok Sanki
Sadece tvden vs hayaller yapmayin lütfen gercektende beyininizi calistirin.
Düne kadar sorunlu ailesinin rezilliklerinden başını kaldıramıyordu, ailesi rahat verdi heralde, bi rahatlamış beyfendi, başka başka dertleri olmuş, mesela piyasa kızıştırmak gibi.Eşinizin gelip bütün diyalogu tek tek anlatması daha komik geldi kusura bakmayın. Her gün hayatımıza çeşit insan giriyor çıkıyor. Bazısı geveze oluyor bazısı ketum oluyor. Belki yalnızlıktan sıkıldı tanıdık yüz görünce her şeyi anlatası geliyor. Yani bunlara müdahale edemeyiz dimi. :)
Biz Almanyadaki türkler bile öyle seylere Cok dikkat ederiz. Terbiye terbiyedir
öyleymişsiniz, ne sürpriz ama..muhtemelen Türksünüz. insan kendi milletini bu kadar yerer mi yahu.
afedersiniz,cehaletime verin, sizin hayatta ne gibi başarılarınız oldu da bizlere böyle tepeden bakabiliyorsunuz??
muhtemelen Türksünüz. insan kendi milletini bu kadar yerer mi yahu. nereden geldiğinizi unutmayın bence ,ayıp şu dedikleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?