• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kadın iş arkadaşı aynı zamanda komşu

Eşinizin gelip bütün diyalogu tek tek anlatması daha komik geldi kusura bakmayın. Her gün hayatımıza çeşit insan giriyor çıkıyor. Bazısı geveze oluyor bazısı ketum oluyor. Belki yalnızlıktan sıkıldı tanıdık yüz görünce her şeyi anlatası geliyor. Yani bunlara müdahale edemeyiz dimi. :)
Ne güzel anlatıyor işte, kötü niyetli olsa anlatmaz, ruhu bile duymadı kadının...

"Marsını merak ettim" cümlesinde geçen mars nedir? Yükselen gibi bir şey mi?
Yani gezegenler 🪐 in isimleri. Yükselen ayrı.
Ay, merkur, venus, mars… bunların burclarıda var. Ay ruh halimizi belirler mesela. Merkur iletisim venus ask özel ilişkilerimiz mars harekete geçme konusma bicimimiz vs detaylar yer alıyor haritada.

Kadın tek başına etmiyor bu kadar muhabbeti.Bunların anlatılması için eşinizin de birşeyler söylemesi gerek ki sohbet ilerlesin.Eşinize sorsanız ya?Nesine takıldınız anlamadım o kadar aklınız kaldıysa sizde görüşün.

Yani gezegenler 🪐 in isimleri. Yükselen ayrı.
Ay, merkur, venus, mars… bunların burclarıda var. Ay ruh halimizi belirler mesela. Merkur iletisim venus ask özel ilişkilerimiz mars harekete geçme konusma bicimimiz vs detaylar yer alıyor haritada.
Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)

Şimdi duyuyorum inanın. Astroloji baya ilerlemiş anlaşılan :) Bi bakmak lazım nedir, ne değildir. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
Doğum tarihiniz, gününüz, yılınız, saati dakikası ve yerinizle haritanıza bakmak mümkün.
Rica ederim ne demek :)

Benim eşimin işyerinde kadın çalısanlar var. İllaki sohbet ediyorlar.görünce gözlerini kapatıp geçemezlerki. bazen işle ilgili durum olunca akşam eşimi ararlar .bazılariyla ailecekde görüşüyoruz . Hatta arada tatlı yapıp gönderiyorum hep birlikte yesinler diye . Bazende poğaça yapıyorum sabah çayla hepberaber yesinler diye. Aaaaaa aynı masada da oturuyorlar 😂Benim kocamı kapan olmadı beğenmiyorlar galiba :KK48:

ya kadın yeni biri olsa anlarım ne alaka demeyi ama eskiden tanınan biri. belki boşanmadan önce sıkıntıları olduğundan çok konuşkan değildi. yada yalnız yaşıyorsa evde sıkıntıdan her gördüğü ile uzun uzun muhabbet ediyor.

6 senedir Tryeye gidip geliyorum, is kadinim Ben. En Cok burdayim türkiyede.
Ve gercekten, asistan mi, komsu mu, villa yöneticisinin karisi mi, cocugumun okullarda, Kurslarda allahim Öğretmenler bile bazen bana okadar sacma düsünceleri ile gercekten hayret bisey dedirtiyor.
Kötü insanlar demiyorum asla, ama maaaaleseffff Cooooguuun kisiler , Daha cooook ekmek yemeliler. Zaman yetcekmi bilemedim tühh...
siz Türk doktorlarını da beğenmeyip laf söylüyordunuz ,kontrollerime Alman doktorlar girse keşke tarzında bir yorumunuzu görmüştüm...

keşke deutschland'ınızda kalsaydınız... ülkece hiçbir anlamda sizi memnun edemedik,vah vah:KK51:

bir de birine daha çok ekmek yemen lazım diyecekseniz o kişiden daha üst seviyede veya en azından eşit olmanız lazım.

siz ne hakla bizleri ,Türkiyede yaşayanları hakir görüyorsunuz,inanın anlayamıyorum.

🤣🤣🤣🤣🤣
Ahhhh ahhh 😹
Ahhhhh... türkiyede ne Fark ettim biliyormusunuz, Siz karilar kizlar Ideal ortayi bulamiyorsunuz harbi diyorum yaa. Ya Siz ooooo kadar „moderen“ Olmak istiyorsunuz genisliginin ayarini unutuyorsunuz salak salak hareketler yapiyorsunuz, veya okadar cahilsiniz ve kendinizi yinede hep hakli buluyorsunuz. Sadece Bir yere düsüne beceriyorsunuz Sanki valla bak, samimiyim. Duvara kadar düsünmek, duvarin arkasinda ötesi Yok Sanki😩
Sadece tvden vs hayaller yapmayin lütfen gercektende beyininizi calistirin.
afedersiniz,cehaletime verin, sizin hayatta ne gibi başarılarınız oldu da bizlere böyle tepeden bakabiliyorsunuz??

muhtemelen Türksünüz. insan kendi milletini bu kadar yerer mi yahu. nereden geldiğinizi unutmayın bence ,ayıp şu dedikleriniz.

Eşinizin gelip bütün diyalogu tek tek anlatması daha komik geldi kusura bakmayın. Her gün hayatımıza çeşit insan giriyor çıkıyor. Bazısı geveze oluyor bazısı ketum oluyor. Belki yalnızlıktan sıkıldı tanıdık yüz görünce her şeyi anlatası geliyor. Yani bunlara müdahale edemeyiz dimi. :)
Düne kadar sorunlu ailesinin rezilliklerinden başını kaldıramıyordu, ailesi rahat verdi heralde, bi rahatlamış beyfendi, başka başka dertleri olmuş, mesela piyasa kızıştırmak gibi.

afedersiniz,cehaletime verin, sizin hayatta ne gibi başarılarınız oldu da bizlere böyle tepeden bakabiliyorsunuz??

muhtemelen Türksünüz. insan kendi milletini bu kadar yerer mi yahu. nereden geldiğinizi unutmayın bence ,ayıp şu dedikleriniz.

ah be otreram, hayattaki tek amacı evlenmek olan insanlar var bilmiyor musun ?
evlenmek ve o muhteşem kocişlerini elin kadınlarından korumak..

Back
X