Komşunun evli ya da bekar olması çok bişey farkettirmez.Konu sahibinin verdiği bekar ayrintisindan dolayı linclenmesini doğru bulmuyorum.Ayrica erkek olan iş arkadaşına üçlü görüşelim denmesini de manasız buldum.Es tanınmış bile neden üçlü gorusulsun ya da erkek olan tarafla samimiyet mi var ki üçlü gorusulsun.Bi de hanımlar hep imali bı şekilde "tabi senin kocanın hiç sücu yok,hep karşı taraf haksız,tabi kadın bekar diye böle konusuosun" savını da tamamıyla yanlis buluyorum.Artik öyle kadınlar var ki karşı tarafın evli ya da bekar olması,onu isteyip istememesi pek de biseyi degistirmio.Yani hemcinslerimizin de peki hala bu işte gayet de büyük payı var.Kadinlar bunu Türkiye'de kabul etmez Avrupa'da Amerika'da kabul eder diye de bişey yok.Bunu heryerde,her ülkede sorgulama potansiyeli çok yüksektir kadınların.Ben konu sahibine hak verdim.Ben de olsam rahatsız olurdum bu durumdan.Gereksiz bı samimiyet kurma çabası.Esimin bekarlık zamanından bı iki tane kız arkadaşı var ve onlar da şu an bekar.Arada yazisirlar,konuşurlar.Kizlari ben de taniorum.Asla sorun olmadı benim için.Ama konu sahibinin yaşadığı gibi bişey yaşasam evet sorun olurdu ve istemezdim.