Esimin kan grubu

Yanlis biliyor olabilir misiniz? Esiniz 0 degildir muhtemelen.
Hayir esim 0rh+ ayni kan grubundayiz buyuk ve en kucugu de ayni gruptan ama ortancisi b+ dogumdan sonra saglik karnesinde oyle yaziyordu oglumun bu dogdugu anda yapilan test....acaba yanlis mi yazildi deftere yada degisiyormu kafam iyice karisti en iyisi kan grubu icin tahlil yaptirayim....acaba mumkunmu farkli kan grubu 0+ b+ olmasi

Demekki olabiliyor bombay falan bazı arkadaşlar anlatmış muhtemelen Aynı şey sizinki de bi tane daha bu durumla karşılaşmak da iyi oldu sanki.

Öncelikle Allah kolaylık versin arkadaşım.Ama bi düşünsene aslında kaynanan, kaynanan değil ayyyy bir an düşünmedim değil benim için süper bir sey olurdu
Benim için pek farketmiyor da kaynana değil ya Aslında kayinbaba kayinbaba değilse düşün bence bu daha fena sinek küçük ama mide bulandırıyor işte olabiliyormuş en azından onu öğrendim de rahatladım biraz

Ne miden bulancak boşversene kayınpeder de kayınpeder olmasa o da uyar bana ben lehime çevirirdim olayı (tabiki kendiminkleri düşünerek yazıyorum )ayyy cok eglenceli olurdu

Belki anne yada babanın kan grubu yanlış biliniyordur

Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.

Teşekkürler!

Sayfalardır birisi yazmış mıdır diye baktım ama bulamadım.

Kan grupları ve komplikasyonlar 4-4-2 şeklinde basite indirgenemeyecek kadar karmaşık oluşumlar.

Kuzenim ise girerken kan grubuna baktirmis AB+ cikmis. Sonra saglik sorunu yuzunden acile goturduk. Kan alma ihtimaline karsi kan grubuna kendileri baktilar. Sonuc 0+... Meger ilkindr yanlis olculmus. Boyle de olabilir.

Izledim canim ya çocuklar karişti ya sutcü tupçu mevzusu o yüzden söyledm haberlerden biliyrm konuyu burdada ayni konu karistirmadim bayanda zaten şuphe var aklini bulandirmak amacli bisey demedim..art niyet aramyn hemn
Size demedim zaten konu sahibine soyledim.

Benim eşimde 33 yıldır kan grubunu yanlış biliyormuş.hatta ehliyetinde bile yanlış yazıyor. Bunu da yaz başı sağlık kontrolüne girdiğinde 3 kere genetik analizine kadar yapilinca anlaşıldı. Bazen böyle yanlış yorumlamalar olabilir. Tam teşekküllü bir hastanede genetik analiz yaptırabilirsiniz.

Aman türk filmlerdeki gibi kardeş çıkmayında:) şaka bir yana bence dna testi yaptırsın

Belki yanlislik olmustur cnm esin tekrar dan baktirsin kanina benm enistem oglu olana kadar kan grubunu baska bilmis oglan dogunca anlamislar hatta halamdan bile suphlenmis cocuk baska kandan olumca megersen kan gurubu baskaymis

Anne ya da babadan biri Bombay. Yani 0 grubunda gözüküyor ama 0 sıfır kan grubuna sahip değil. Ebeveynlerden birinde bu durum söz konusu olunca çocuğun eşiniz gibi A grubunda olması söz konusu.

Bu durum ailede bende mevcut. Annemle babamdan 0 grubunun çıkması mümkün değilken, 0 grubu kana sahibim. Bizimkiler de bu nasıl olur diye araştırırken öğrenmişler, oradan biliyorum.

Dna testiyle en net anlarsınız

Simdi benimde kafam karisti benle esimin kan grubu 0+ anne babamin da oyle iki cocugumun da ayni yanliz 1 oglumun b+ dogumdan sonra yapilan test te yaziyordu....sebebi ne olabilir

doğumdan sonraki sonuçlar hatalı olabiliyormuş 6 ay hatta 1 yaşa kadar, o yüzden istememe rağmen bakmamışlardı gata'da.. sonra 16 aylıkken baktılar rutin kan tahlili yapılırken.
oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama yaşını geçtiyse bir daha yaptırmanızda fayda var

Aynı şey B grubu için d geçerlidir, bir A grubuyla bir B grubundan her grup çıkabilir dediğiniz gibi, ama 0 her zaman çekinik gendir, yani bir insan 0 kan grubuysa onunki mutlaka 00'dır, A0 olup da mesela 0 kan grubu olamaz, A olur mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…