- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Biz 4 kisilik aileyiz.
Annem ve kardesimin gruplari ayni.
Babamin ailede herkesten ayri grubu.
Benimde ailede herkesten ayri grubum.
Toplama kampi gibiyiz.
Hayir esim 0rh+ ayni kan grubundayiz buyuk ve en kucugu de ayni gruptan ama ortancisi b+ dogumdan sonra saglik karnesinde oyle yaziyordu oglumun bu dogdugu anda yapilan test....acaba yanlis mi yazildi deftere yada degisiyormu kafam iyice karisti en iyisi kan grubu icin tahlil yaptirayim....acaba mumkunmu farkli kan grubu 0+ b+ olmasiYanlis biliyor olabilir misiniz? Esiniz 0 degildir muhtemelen.
Demekki olabiliyor bombay falan bazı arkadaşlar anlatmış muhtemelen Aynı şey sizinki de bi tane daha bu durumla karşılaşmak da iyi oldu sanki.Hayir esim 0rh+ ayni kan grubundayiz buyuk ve en kucugu de ayni gruptan ama ortancisi b+ dogumdan sonra saglik karnesinde oyle yaziyordu oglumun bu dogdugu anda yapilan test....acaba yanlis mi yazildi deftere yada degisiyormu kafam iyice karisti en iyisi kan grubu icin tahlil yaptirayim....acaba mumkunmu farkli kan grubu 0+ b+ olmasi
Benim için pek farketmiyor da kaynana değil ya Aslında kayinbaba kayinbaba değilse düşün bence bu daha fena sinek küçük ama mide bulandırıyor işte olabiliyormuş en azından onu öğrendim de rahatladım birazÖncelikle Allah kolaylık versin arkadaşım.Ama bi düşünsene aslında kaynanan, kaynanan değil ayyyy bir an düşünmedim değil benim için süper bir sey olurdu
Ne miden bulancak boşversene kayınpeder de kayınpeder olmasa o da uyar bana ben lehime çevirirdim olayı (tabiki kendiminkleri düşünerek yazıyorum )ayyy cok eglenceli olurduBenim için pek farketmiyor da kaynana değil ya Aslında kayinbaba kayinbaba değilse düşün bence bu daha fena sinek küçük ama mide bulandırıyor işte olabiliyormuş en azından onu öğrendim de rahatladım biraz
Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.
Size demedim zaten konu sahibine soyledim.Izledim canim ya çocuklar karişti ya sutcü tupçu mevzusu o yüzden söyledm haberlerden biliyrm konuyu burdada ayni konu karistirmadim bayanda zaten şuphe var aklini bulandirmak amacli bisey demedim..art niyet aramyn hemn
Dna testiyle en net anlarsınızSelam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Iki A grubu ebeveynden sifir cocik olabilir.Ikiniz de A0 siniz.ama 00 ebeveynlerden ne A ne B ne AB olur.Sadece 0 olur.Eşim ve ben A, kızımız ise 0. Bu mümkünse diğer türlüsü de mümkün değil midir?
Simdi benimde kafam karisti benle esimin kan grubu 0+ anne babamin da oyle iki cocugumun da ayni yanliz 1 oglumun b+ dogumdan sonra yapilan test te yaziyordu....sebebi ne olabilir
MantıklıEşinizin kan grubunu dedeleri babaannesi anneannesi bile etkiler. Onlar da vardır mutlaka ve anne babasınınkınden daha baskın çıkmıştır.
Aynı şey B için de geçerli değil mi? Yani iki B'den de B ya da 0 olur. Başka bir şey olma ihtimali var mı? İki B'den diğer kan grupları çıkar mı? Mesela bir A bir B diyelim. Bunlardan A ve B; AA, A0, BB, B0 kombinasyonundan her kan grubu çıkabilir mi? Mesela A0'da baskın 0 olup kan grubu 0 olabiliyor mu? Yoksa 0 demek için 00 mu olması gerek?
Edit: ay çok sormuşum en iyisi araştırayım öğreneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?