Aynı durumda ben varim.Öz anne babam A rh+ ben ise 0 rh + kan grubum çok şükür % 100 de eminim anamadan babamdan da kardeşimde anne babam gibi A rh+ eee yanii bu neye göre oluyor.
Anne A, baba A, cocuk %25 ihtimalle O olabiliyor.Sagolasin canim valla bir an dedimm yaa hepte takilirlar zaten kizrdirmak için benii bir senin kanin degisik diye
......Alıntıdır......Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
Ay kafa gitti iyice arkadasin nisanlisi A miymis, ben niye O anladim ki yaa
anne a0 baba a0 şeklinde çarazlama yapılıyor. biyoloji dersinden öyle hatırlıorum. bu durumda dört ihtimal oluyo aa, a0,a0,00 yani sizinki normalAynı durumda ben varim.Öz anne babam A rh+ ben ise 0 rh + kan grubum çok şükür % 100 de eminim anamadan babamdan da kardeşimde anne babam gibi A rh+ eee yanii bu neye göre oluyor.
Selam kızlar günlerdir bu konu dert oldu bize bilenler yardımcı olursa sevinicem. Eşimin Anne babası ve kardeşlerinin kan grubu 0rh ama esimin kan grubu A rh.
Internette mümkün değil yazıyor bu durumda nasıl olabilir böyle bişey üvey evlat mı ozaman bunu nasıl anlarız.
A grubu olma ihtimali var. Bombay kan grubu diye aratırsanız detayları görürsünüz. Anne baba sıfır grubunda olsalar bile çocuklar A,B,AB olabiliyor. Ayrıca bombay kan grubunda ise sadece bombay grubundan kan alabilir. Sağlık açısından muhakkak buna da dikkat edin.
Gözün aydin yeni bir kaynana geliyoreşime ben söyledim olmaz diye onun hiç aklına bile gelmemiş bilmiyormus
Mesaj tekarieşime ben söyledim olmaz diye onun hiç aklına bile gelmemiş bilmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?