Bu durumda sıkıntı yok ailen A iken sen 0 olabilirsin, tersi mümkün değil.Evet.Ailem hepsı A RH pozitif ben O negati
Negatif durumda çekinik gibi düşünülebilir. Pozitiften negatif olur, ama bildiğim tersi olmaz.Negatif olabiliyormu ya ebeveynlerden birnin negatif olması gerekıyor dıye bılıyorum
Eşiniz ilk çocuk mu,kardeşleri arasında çok yaş farkı var mı?Tabiki sizde haklısınız ama kandırılmış gibi hissettim ben neden kandirilsin ki ve ayrımcılık falan da var en azından bilinse daha iyi olur diye düşündük
eşim ikinci çocuk aralarında 6 yaş varEşiniz ilk çocuk mu,kardeşleri arasında çok yaş farkı var mı?
İyi düş0nüp karar vermek gerekli çok hassas bir konu.bazı şeylerin ortaya çıkmadı iyice dışlanmaya sebep olabilir .bu konuda en büyük zararı eşiniz görecek ve en büyük travmayı o yaşayacak.
Tabiki sizde haklısınız ama kandırılmış gibi hissettim ben neden kandirilsin ki ve ayrımcılık falan da var en azından bilinse daha iyi olur diye düşündük
tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.Ayrımclık varsa bile eşinize var size ne oluyor ki? Eşiniz rahatsızsa çıkar eşiniz araştırır, başkalarının aile meselelerini araştırmak size düşmez. İnsanları durduk yere birbirine düşürmeyin.
yok okadarini Bilmiyorum Onlar yasamiyor ki
tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.
Ben de bu durumun adını hatırlamaya çalışıyordum. Teoride böyle bir durum mümkün olmasa da, pratikte buna uymayan bazı durumlarla karşılaşılabiliyor. Kısaca imkansız denen bir şey yok sanırım. Konu sahibi bombay kan grubunu bir incele.Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.
Şu iyi kaynana arayışı hic bitmiyor hep bir umut ışte:)halbuki %100 öz evlat bile olsa ayrim oluyor.Ayrımclık varsa bile eşinize var size ne oluyor ki? Eşiniz rahatsızsa çıkar eşiniz araştırır, başkalarının aile meselelerini araştırmak size düşmez. İnsanları durduk yere birbirine düşürmeyin.
Ama sizinki zaten mümkün olan bir durum. Konu sahibinde durum tam tersi. Teoride mümkün değil.Aynı durumda ben varim.Öz anne babam A rh+ ben ise 0 rh + kan grubum çok şükür % 100 de eminim anamadan babamdan da kardeşimde anne babam gibi A rh+ eee yanii bu neye göre oluyor.
Canim sayfalari okumaya devam etBen de bu durumun adını hatırlamaya çalışıyordum. Teoride böyle bir durum mümkün olmasa da, pratikte buna uymayan bazı durumlarla karşılaşılabiliyor. Kısaca imkansız denen bir şey yok sanırım. Konu sahibi bombay kan grubunu bir incele.kelie
Oda supheleniyor zaten ama gerçek farkliysa diye korkuyor bu durumdan aslinda sanırım hiç ses etmemek daha doğru olmalı.Eşiniz ne diyor peki, onunla konuştunuz mu hiç? Küçük kardeş genelde kayırılır çünkü. Hani o da belki şüpheleniyordur ama ses etmiyordur, bilmek istemiyordur. O ses etmiyorsa siz hiç etmeyin.
Ne gelişmesi PekiCanim sayfalari okumaya devam et
Ileriki sayfalardaki gelismeleri goreceksin
pazartesi ılk işim müge anliyi seyretmek olcak merak ettim.ayni konu muge anlida da var
Evet canim diyelim ki anne duz O kan grubundan, baba fenotip Bombay ama genotip olarak AB(ama kanda O olarak cikiyor).
Bu sefer konu sahibinin esi babasindan A alelini, annesinden de O alelini alarak, esi A kan grubu tasiyor (A aleli O'i domine ediyor).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?