Esimin kan grubu

Tabiki sizde haklısınız ama kandırılmış gibi hissettim ben neden kandirilsin ki ve ayrımcılık falan da var en azından bilinse daha iyi olur diye düşündük
Eşiniz ilk çocuk mu,kardeşleri arasında çok yaş farkı var mı?
İyi düş0nüp karar vermek gerekli çok hassas bir konu.bazı şeylerin ortaya çıkmadı iyice dışlanmaya sebep olabilir .bu konuda en büyük zararı eşiniz görecek ve en büyük travmayı o yaşayacak.

eşim ikinci çocuk aralarında 6 yaş var

Tabiki sizde haklısınız ama kandırılmış gibi hissettim ben neden kandirilsin ki ve ayrımcılık falan da var en azından bilinse daha iyi olur diye düşündük

Ayrımclık varsa bile eşinize var size ne oluyor ki? Eşiniz rahatsızsa çıkar eşiniz araştırır, başkalarının aile meselelerini araştırmak size düşmez. İnsanları durduk yere birbirine düşürmeyin.

tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.

Kesinlikle mümkün:) Benim annemle babam 0rh pozitif. Evlendikten sonra aile hekimine kayıt yaptırmaya gittiğimde annemle babam 0+ dedim. Doktor mutlaka ölçmemiz lazım seninki farklı olabilir dedi. Farklı çıkmadı ama bunlar olabilen şeyler. Sonuçta sadece anne ve babamızın geni yok bizde. 7 göbeğin özellikleri kodlu:)

tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkürler.

Eşiniz ne diyor peki, onunla konuştunuz mu hiç? Küçük kardeş genelde kayırılır çünkü. Hani o da belki şüpheleniyordur ama ses etmiyordur, bilmek istemiyordur. O ses etmiyorsa siz hiç etmeyin.

Fenotip Bombay arastirin.
Cok nadir gorulse de mumkun.
Testlerin yanlis olma ihtimali de olabilir tabi.
Ben de bu durumun adını hatırlamaya çalışıyordum. Teoride böyle bir durum mümkün olmasa da, pratikte buna uymayan bazı durumlarla karşılaşılabiliyor. Kısaca imkansız denen bir şey yok sanırım. Konu sahibi bombay kan grubunu bir incele. kelie

Şu iyi kaynana arayışı hic bitmiyor hep bir umut ışte:)halbuki %100 öz evlat bile olsa ayrim oluyor.
Baba baskaysa tehlikeli bir durum

Canim sayfalari okumaya devam et
Ileriki sayfalardaki gelismeleri goreceksin

Eşiniz ne diyor peki, onunla konuştunuz mu hiç? Küçük kardeş genelde kayırılır çünkü. Hani o da belki şüpheleniyordur ama ses etmiyordur, bilmek istemiyordur. O ses etmiyorsa siz hiç etmeyin.
Oda supheleniyor zaten ama gerçek farkliysa diye korkuyor bu durumdan aslinda sanırım hiç ses etmemek daha doğru olmalı.

Teşekkür ediyorum. Çok enteresanmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…