Eşimin kardeşi...

Kusura bakma ama biraz bencil ve rahatına düşkünsün allah kimseyi sana mecbur bırakmasın kendi ailende dahil ne var yani gelse diyelimki annen dedi toronumu özledim gelip bir ay kalıcam ve sende hayırmı diceksin GELİNCİK SENİ...

Yanlışınizi düzeltmek isterim abisinin evi değil ikimizin evi. Ve sizde takdir edersiniz ki gelen misafirle kadın ilgilenir ve nezaketen de olsa sorular o evin sahiplerine
Sizin de kardeşiniz gelirken sizin eviniz olur. Belki umduğunuz olmayacqk belki gitmesini bile istemeyeceksiniz. Ben yengemle hergün konuşurum özlerim ve bana der sen yoksun cok sıkılıyorum yalnız kaldım keşke olsan keşke gelsen diye.
Bende birgün bekarken babamla tarşısınca abimlere gittim gidiş o gidiş ben geri babamın evine gidince yengem arardı gel gel diye. Hep derki iyi ki babanla tartışıp gelmişsin yoksa böyle ısınamazdık birbirimize diye. Evde delirirdik hoplardık zıplardık.
Beraber yemek yapardık temizlik yapardık.
Bi yorgunluk kahvesi içerdik.. Her derdimizi paylaşırdık. Gülüp ağlardık. Öyle iştw. Özlüyorum o günleri.

Ne güzel bizde eltimlede görümcemlede ve hatta kv bile aynen böyleyiz böyle kendini bişey zanneden rahatını bozmayan gelinlere uyuz oluyorum benimde oğlum var umarım banada böyle bir gelin düşmez

Ne güzel bizde eltimlede görümcemlede ve hatta kv bile aynen böyleyiz böyle kendini bişey zanneden rahatını bozmayan gelinlere uyuz oluyorum benimde oğlum var umarım banada böyle bir gelin düşmez
Dediğim gibi belki korktuğu olmayacak. Anlaşacak belki bi 3 ay daha kal diyecek
Tabi herkes kendi bilir. . Kız geldikten ssonra burada yazılanlar gibi dalavere yapıp yok temizlik yaptır yok iş yaptır tabi eşinin yanında değil yazmışlar bide evden gitsin diye.
Böyle yapıp kızı rencide etmektense arayıp görümcesine ben böyle birşeye müsade etmiyorum diyebilir. En azından dürüstçe bir hareket olur.

Değil mi ama, ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk bilmiyorum. O kızın kendi içinde neler yaşadığını bilemeyiz belki biraz uzaklaşmak istedi, bazı şeylerden. Hayır abisinin evi ya. Bir de bu yüzden insan eşini karar mı aynı sizin dediğiniz gibi. Yarın bir gün şuraya yazanların kardeşi gelmek istese şu tepkileri verse ne düşünürler acaba. Ama yok onların kardeşi o kadar kalmaz. Hadi kaldığını düşün. ne olacak canım 3 ay eşi için sıksa insan kendini. Sorunlu bir tip değilse kalsın ne olacak ki.

Yani ve unutmasın ne yaşatırsan karşılığını yaşarsın bir gün mutlaka

Arkadaşım niyet önemli , inan Allah kalbine göre gelin verecek. :) Her zaman bunu bilir bunu söylerim.

Yorumları okumadan konu sahibine hakaret etmişsiniz,ne kadar çirkin.Konu sahibinin kendi kız kardeşi zor durumda kalmış kadın 1 aylığına gelebilir mi diye ima etmiş eşi yüz çevirmiş. Karşılıklı yani,benim kardeşimi istemeyenin kardeşini ben hiç istemem.

Ben de benzer bir durumu kabul etmedim. Ama biliyorum ki benim erkek kardeşim gelse eźim hayır demez. Ama evde birçok şeyi bayan yaptığı için herşeyin yükü bizde kalıyor. Dgs temmuz ayındaydı galiba. Daha 8 ay var. Gelir ve rahat ederse gitmez. Ders çalışıyorum bahanesiyle bir işe elini atmaz ama gezmeye gitseniz peşinizi bırakmaz. Ben bu fikirdeyim. Eşime söylerdim herşey bana bakiyor 3. Kişiyi kaldiramam derdim. Takdir sizin.

neden söylemedın peki ?
durum böyle olduysa başka tabii..
peki sonra ne oldu?

Tatlimmm haklisinnn sana hak verdimmm simdi yorumlari okumadimmm simdi gordummm yazditini bunu esinle konusss tatlilikla..

Çok iyi biliyorum arkası gelecek.siz nasıl dayandıniz onca zaman?bizim de böyle teklif dahi yok
Misafir dedim Allah rızası için dedim dedimde dedim kayinvalide oğluma bakıyordu biraz onunda etkisi oldu kimseye ses edemedim sonra mecburmuşum gibi davranmaya başladılar. Bende çalıştığım halde burası oğlumun kardeşimin evi dediler şimdi kayınvalide bile çıkıp gelemez çok yıprandım ama en çok salak yurduna koymaları gücüme gitti

Çok iyi biliyorum arkası gelecek.siz nasıl dayandıniz onca zaman?bizim de böyle teklif dahi yok
Ha bu arada kaynım kazandı mı derseniz tabiki hayır. Kayınvalide oğlumun başında durmuyorum sizin çocuğunuza bakıyorum getirip burda dersaneye göndericem dedi peki dedik sırf oğlum için bakıcıya vermeye kıyamadık. Dersane ücretini de biz ödedik ayrı oda masa herşeyi vardı ama kaynım bizden once yatıp bizden sonra kalkıyordu dersaneye çoğu zaman gitmiyordu arkadaşlarıyla avmde geziyordu annesi sinav sonrası anladı tabi sorunun oglunda olduğunu sizin gorumcede gezmeye geliyor ders calisacak insan her yerde çalışır. Ben sobalı evde ailemle aynı odada çalıştım ayrı odam masam bile yoktu kazanacak insan her şekilde kazanır

Dgs temmuzda canım ya herkes otursun evinde sen olmasan napacakmış off Şu insanlar evinden rahat yer yok ben ablamda bile en fazla bi gün kalabiliyorum bu ne yaa hayır muhtaç degil ihtiyaç sahibi degil keyfi gelim kalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…