Eşimin kardeşi...

2 yaşında bi bebeğin olduğu evde ders çalışcak. Bence kız köyde annesinin iş buyurmalarından kaçıyo. Yengesi nasıl olsa iş yaptırmaz. Sen vicdan yapıp ben yapim işleri dersen yatar otel gibi kullanır.

Belki şehirde başka işleri vardır

Olayı yanlış anlattım galiba gelmeleri değil mesele rahatlıklari.eğer benim Ailem onların bana yaşattıklarini yaşatsa eşime beni çoktan boşardi ve eğer ailem bana yaşatilan saygısızliklari eşime yapsa kabul etmemeli zaten evine

Misafir gibi düşünmeyin ötekileştirmektir aile bağlarını koparmaktır ...

Yatmaz bana yardım etmeye çalışır ama sen ister istemez memnun etmeye çalışırken yorumluyorsun allah bilir ama başka işi olduğunu sanmam evet köyden kaçmak istiyor

Belliki sen en Başında tepene çıkarmışsın canm ben 1 buçuk yıllık evliyim ve kayınvalidemlerle yaşıyoruz. Ama bürün işleri ben yapmıyorum. Üstüme düşeni yapıyorm mecburda değlm zaten. O yüzden ilk zamanlarda tavrını ve seviyeni belli edeceksinki herkes nerde duracağını yerini bilsin benden büyük kv olsada. Sonuçta saygısızlık yapmıyorm ihtiyarda değil :) ama insandan insana kv den kv ye değişiyo :)

çok sacma degıl aslında...sana zararı ne? hesap sorma gıbı algılama lutfen.kız bır okul kazanma ıcın cabalıyor sızınde kısa bır donem destegınız olsun aslında guzel olur sana yardım eder

elbette o evde kaldıgı sürece ev ıle ılgılı seylere yardım etmek zorunda
kimse kimsenın hizmetcısı degıl.
bu olayı taviz diye düşünmemek gerek, öğrencı sonucta.

hem ne var yani? benım görümce ve kaynana ben evlenmeden önce çok çok hadlerını aşmışlardı
affettım gitti. napim, öyle mı kalsaydı?

Misafir gibi düşünmeyin ötekileştirmektir aile bağlarını koparmaktır ...

Ee bu mantikla bakarsak butun aile 30 kisi bir arada yasasin aile baglari kopmasin, otekilestirmeyelim diye? Ne alakasi var...

Konu sahibi olumsuz bir yanit verdim diye kendini bencil hissetme. Onlarin sana boyle bi teklifle gelmesi bencillik.

Tam benim hayatım ama ben 22.30da çocukla yatıyorum yorgunluktan sizi daha güçlü gördüm

:))
Kaba taslak yazdim bide, sonucta hayatimiz ev is arasinda da gecmiyor.
Bizde kendi kendimize yetismedik :)
Bizim de ailemiz kardeslerimiz var, arkadaşlarımiz var.
Günlük misafirlerimiz oluyor,
Arkadaslarimizla is cikislarinda bi yerlere gidiyoruz.
Haftasonu yani pazar günleri çocuğumuzu bir parka, acik havaya cikariyoruz.
Bunlari da yapmicaksak hic yasamayalim dil mi.
Simdi 22 yasinda tek sorumlulugu kendi olan bir kizin kendi kendine karar alip yarim yıl bende kalmak istemesi mi iyi niyetli yaklasim oluyor,
O zaman where is the vicdan derler adama dil mi : p

Hayatta gördüğüm tek şey şu kı kadınlar ailelerine tapar ( çekinmeden gelirler yerler içerler yararlar kalkarlar ) ama eşin yanı kocanın ailesi misafir olur bi yere sığdırılmaz istenmez sevilmez rahatlık öne sürülür ha istisnalar vardır ama gördüğüm o
Bi kaç günde sevişmeyin ...
Bi kaç günde evde çıplsk gezmeyin...
Bi kaçgün hamarat olun geç yatın yemeğinizi yapın ...
Bi kaç kahve tv keyfinizi erteleyin ne olur sanki
Eşin annesi gelse babası gelse kovanın ailesini istemezdin ama kocanı çok seversin..

Bencil olduk bencil ATA'larımız köyde yaşardı tarlaya giderdi kalabalıklarda sma kimse kimse istemem demezdi şartlar kolaymıydı sizce...

katılıyorum tamamen.evın fızıkı ımkanları ıyıse egıtım ıcın 4 ay kadar destek olunur bencede

Zaten eve 4 ay birini kabul etmemeye gosterilebilecek en makul sebep "sere sepre sevismek, evde ciplak gezmek ve buzlu badem" di. Sirf bunlardan mahrum kalmamak icin hersey.

Herkezin odası var özelini yaşar.Sankı çıplak gezen var evde:) biraz ailesel kültüre sahip çıkmak güzel.Arkadaşımızında vardır bir bildiği belkide kardeş çok sinr biridir bilemeyiz

ben olsam tüm iyi niyetimle kabul ederdim. ne eşinizi kırın ne de kardeşini, artık büyük bir ailesiniz neticede

Yapma lütfen suan olayi carpitiyosun :)
Benim ailem icin de ayni durum gecerli ama sende biliyorsun ki kız ailesi zaten eve çökme hakkını kendinde görmüyor.
Ama erkek aileleri oglumun evi degil mi istedigim kadar kalirim modunda oluyor.

Simdi bu konuda 6 ay kalmasini gerektirecek nasil bir zorunluluk var, zorunlu okul yok, sağlık problemi yok, bir is icin gelmesi gerekmiyor.
Ders calisacakmis :)
Yav bizde okuduk, hemde zor sartlar imkanlar dahilinde, kimsenin evine gitmedik kalmadik.
Yani ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum insanin en rahat ettigi yer kendi evi degilmidir. İsterse sarayda kalsin bir insan kendi evinde eski bir bez parcasida olsa sadece içinde ohh be evim demez mi geri döndüğünde.
Kendi kendine yapmis plani, ben 6 ay abimde kalcam :)
Ders mers hikaye hatunun havası degisecek tek derdi bu :))

Ne olur kalsa allah askina ya ne sorunlu insanlarsiniz herseyi sorun edip duruyorsunuz.Derde bak..

Zaten eve 4 ay birini kabul etmemeye gosterilebilecek en makul sebep "sere sepre sevismek, evde ciplak gezmek ve buzlu badem" di. Sirf bunlardan mahrum kalmamak icin hersey.
konu içerisin de verdiğim diğer Cevvapları incelerseniz sadece sevişmek ve çıplaklık olmadığını anlarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…