Eşimin kardeşinin bizde kalmak istemesi

Daha 1 hafta önce tayini çıktı. Bundan önce idare ediyordum zaten bulunduğumuz şehre her zaman gelmiyor abisiyle rahat rahat zaman geçirsin diye
siz iyi niyetli düşünüp abisiyle zaman geçirsin diye düşünürsünüz ama tepenize çıkar boşverin hiç huzurunuzu kaçırmayın

Bence geçici sürelerde, gerekli durumlarda aile bireylerinin misafirliği hususunda anlayışlı ve esnek olunmalı. Ama kendi ailesi de o şehirde iken ergence sebeplerden ötürü sürekli misafirlik olmaz. Tayini çıktı dediğinize göre 23-25 yaşlarını geçmiştir. Koca insan yıkılacak yer aramamak.

Eşinizin kardeşi evet saygınız sonsuzdur eminim ama evet taviz vermeyin alışırsa sizin için sıkıntı olur sonra eşinizle de tadınız kaçabilir

Size güvenerek mi atanmış? Taviz vermeyin. Koca adam sigarasını da kabullendirsin bir zahmet ana babasına. Bundan bahane başka evde kalmak ne kadar saçma.

Bu onların sorunu. Aileyle rahat edemiyorum diye başkası rahatsız edilmez.
Misafire her daim kapı açıktır ancak "aman ben rahat edeyim" kafası insanı delirtir.
Eşinizle bir kere daha konuşun ve tavrınız net olsun.

gözünü seveyim öyle kv nin

sakın alıştırma

30 yasinda. Zaten cılkını çıkarmayacağıni bilsem ayda 1 falan gelsin tabi, benim de kardeşim gelse 1 gece kalsa mutlu olurum sonuçta. Ama önünü alamamaktan korkuyorum. Ben bu gece evde olmayacağım iş dolayısıyla. Şimdi dışarıda yemek yiyorlar. Getirirsem de sen yoksun diye getiririm dedi eşim. Normal zamanlarda ben de uğraşamam çalışan insanım dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Direkt getirme diye diretsem benim kardeşim de bize gidip geliyor eşime haksızlık olur. Ama bugün gelse bile Ben üzerime düşeni yaptım bundan sonra tavrım sert olur.

Benim arkadasimin gorumcesi iş bulana kadar sizde kalacağım diye geldi.
Geliş o geliş...
Gitmek bilmiyor 6 ay oldu.
Arkadaşım en sonunda istemedigini sürekli soyledi.
Kız aa bilmiyordum ben işe girdim baştan soyleseydin demis.
Baktı kız gitmiyor arkadaşım eşini alıp başka şehre tasinacak.
Evi kıza bırakıp.
Artık gerisini siz düşünün.

Yani kendi evinde ailesi sigara içmesine karışıyorsa sizin evde de 5 yaşında çocuk var.
Siz ve eşiniz sigara kullanıyor musunuz ?

Başlığı okuduğumda düzenli sizde kalmak istiyor sandım. Öyle bir şeye tabii ki müsade edilemez ama arada gelip kalmasında ( ayda 1 2 gün) ne sakınca car ki. Sizin kardeşiniz sizinle aynı şehirde olsa sizde kalmasına izin vermez misiniz?

3 kere sordu size 4. defa yine de şu dialog geçti ve kardeşi size gelecek..
Getirirsem de sen yoksun diye getiririm dedi eşim. Normal zamanlarda ben de uğraşamam çalışan insanım dedi. Ben de sen bilirsin dedim
Eşinizle başedemezsiniz. Kayınvalideniz arkanızda 2 diretip taviz verdiniz bitti olay

Hayır fazla tepki vermiyorsun. Anası babası varken sizde kalması normal değil. İnsanlarda bi tuhaf.

3 kere sordu size 4. defa yine de şu dialog geçti ve kardeşi size gelecek..

Eşinizle başedemezsiniz. Kayınvalideniz arkanızda 2 diretip taviz verdiniz bitti olay
Yok sürekli sürekli izin vermem zaten süreklilik olursa kavga çıkar evde, gidişata göre bakacağım

Ayyyy, ben yaşadım böyle bir "Acıma yetime..." vakası. Aman diyorum, aman... Aradan 5 sene geçti ama mide bulantım geçmedi. Hâlâ kizi görmek bile istemiyorum. Evi leş ederdi, banyo kirden görünmezdi. Bir kez eline süpürge alıp supurmedi. Hizmetçisi gibi oldum aylarca. Bir de üstüne sokakta kalan arkadaşını getirmez mi eve... Kız giderken tüm çöplerini balkonunda bırakmış, taşınırken bile çöp topluyordum. Ayyy, aklıma geldi de aman aman. Düşman olursunuz, kabul etmeyin bence de.

Her zaman gelmesi yanlış tabi ki. Resmen fırsat buldukça size kaçıyor. Kendi hayatını kurmasını öğrenmesi gerek. Hiç arkadaş çevresi de yok muhtemelen. Olmamasına da şaşırmam. Tabi geldiği olur ama bunu alışkanlık haline getirirse sıkıntı. Sizinde özel hayatınız var sonuçta. Benim kuzenim bile yurt tutmamak için mezun olasıya bizde kalmak istedi kesinlikle kabul etmedim. Yani kız erkek fark etmez gerçekten yaşanmıyor. Birini kabul etmiştik kardeş gibi büyüdüğüm kuzenimle aramıza mesafe girdi. Olmuyor. Evi ahır gibi kullanıyorlar belli bir süre sonra. Artık aralarda da nadir kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…