siz iyi niyetli düşünüp abisiyle zaman geçirsin diye düşünürsünüz ama tepenize çıkar boşverin hiç huzurunuzu kaçırmayınDaha 1 hafta önce tayini çıktı. Bundan önce idare ediyordum zaten bulunduğumuz şehre her zaman gelmiyor abisiyle rahat rahat zaman geçirsin diye
Size güvenerek mi atanmış? Taviz vermeyin. Koca adam sigarasını da kabullendirsin bir zahmet ana babasına. Bundan bahane başka evde kalmak ne kadar saçma.Ayri eve kiralardan dolayı çıkmaz. Kayinvalidemler bir kaç haftaya yaylaya gidecek kaynim tek kalacak. Ama eylülde döndüklerinde ben yine mi aynı sorunla uğraşacağım diye strese giriyorum. Taviz vermek istemiyorum o yüzden dediğiniz gibi
Ayri eve kiralardan dolayı çıkmaz. Kayinvalidemler bir kaç haftaya yaylaya gidecek kaynim tek kalacak. Ama eylülde döndüklerinde ben yine mi aynı sorunla uğraşacağım diye strese giriyorum. Taviz vermek istemiyorum o yüzden dediğiniz gibi
Zaten ilk tayini çıktığında sürekli gelip gitme lafı yapılacaksa kardeşini de seni de annenin evine gönderirim beraber kalırsınız demiştim. Ha Bi de şey vardı onu yazmayı unuttum. Kaynimin tayini çıktığında kayinvalidemi aramıştım gözün aydın demek için. Bana size gelip kalmaya alismasin kabul etme demişti.
30 yasinda. Zaten cılkını çıkarmayacağıni bilsem ayda 1 falan gelsin tabi, benim de kardeşim gelse 1 gece kalsa mutlu olurum sonuçta. Ama önünü alamamaktan korkuyorum. Ben bu gece evde olmayacağım iş dolayısıyla. Şimdi dışarıda yemek yiyorlar. Getirirsem de sen yoksun diye getiririm dedi eşim. Normal zamanlarda ben de uğraşamam çalışan insanım dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Direkt getirme diye diretsem benim kardeşim de bize gidip geliyor eşime haksızlık olur. Ama bugün gelse bile Ben üzerime düşeni yaptım bundan sonra tavrım sert olur.Bence geçici sürelerde, gerekli durumlarda aile bireylerinin misafirliği hususunda anlayışlı ve esnek olunmalı. Ama kendi ailesi de o şehirde iken ergence sebeplerden ötürü sürekli misafirlik olmaz. Tayini çıktı dediğinize göre 23-25 yaşlarını geçmiştir. Koca insan yıkılacak yer aramamak.
Başlığı okuduğumda düzenli sizde kalmak istiyor sandım. Öyle bir şeye tabii ki müsade edilemez ama arada gelip kalmasında ( ayda 1 2 gün) ne sakınca car ki. Sizin kardeşiniz sizinle aynı şehirde olsa sizde kalmasına izin vermez misiniz?Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
Eşimin kardeşi farklı şehirde çalışıyordu. Ailesi ve biz aynı şehirdeyiz. Buraya izinlerde geldiğinde 5 gün izin almış oluyorsa 4 günü bizde kalıyordu. Bu bir kaç sefer oldu. Zaten bizde bu şehre taşınali çok olmadı. Neyse zaten her zaman izin alıp gelmiyor diye ben sesimi çıkarmadım. Kaynim sigara kullanıyor ve ailesi bilmiyor. Birazda ondan kaçıyor ve tabi büyükler çok karışınca herseye sıkılıyor evde.
1 hafta önce tayini bulunduğumuz yere çıktı. Kayinvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşime bak tayini çıktı artık burada yasayacak ben çalışan kadınım sürekli gelip gidemez bize dedim. Tamam dedi. Pazar günü kardeşim bize gelse olur mu dedi hayır dedim. Bugün de kardeşi iş çıkışı beni alır mısın demiş bana soruyor eşimde gelsin mi diye. Ben yine hayır alısmasini istemiyorum dedim. İlk seferden fazla mı tepki veriyorum yoksa iyi mi yapıyorum.
3 kere sordu size 4. defa yine de şu dialog geçti ve kardeşi size gelecek..30 yasinda. Zaten cılkını çıkarmayacağıni bilsem ayda 1 falan gelsin tabi, benim de kardeşim gelse 1 gece kalsa mutlu olurum sonuçta. Ama önünü alamamaktan korkuyorum. Ben bu gece evde olmayacağım iş dolayısıyla. Şimdi dışarıda yemek yiyorlar. Getirirsem de sen yoksun diye getiririm dedi eşim. Normal zamanlarda ben de uğraşamam çalışan insanım dedi. Ben de sen bilirsin dedim. Direkt getirme diye diretsem benim kardeşim de bize gidip geliyor eşime haksızlık olur. Ama bugün gelse bile Ben üzerime düşeni yaptım bundan sonra tavrım sert olur.
Eşinizle başedemezsiniz. Kayınvalideniz arkanızda 2 diretip taviz verdiniz bitti olayGetirirsem de sen yoksun diye getiririm dedi eşim. Normal zamanlarda ben de uğraşamam çalışan insanım dedi. Ben de sen bilirsin dedim
Hayır fazla tepki vermiyorsun. Anası babası varken sizde kalması normal değil. İnsanlarda bi tuhaf.Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
Eşimin kardeşi farklı şehirde çalışıyordu. Ailesi ve biz aynı şehirdeyiz. Buraya izinlerde geldiğinde 5 gün izin almış oluyorsa 4 günü bizde kalıyordu. Bu bir kaç sefer oldu. Zaten bizde bu şehre taşınali çok olmadı. Neyse zaten her zaman izin alıp gelmiyor diye ben sesimi çıkarmadım. Kaynim sigara kullanıyor ve ailesi bilmiyor. Birazda ondan kaçıyor ve tabi büyükler çok karışınca herseye sıkılıyor evde.
1 hafta önce tayini bulunduğumuz yere çıktı. Kayinvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşime bak tayini çıktı artık burada yasayacak ben çalışan kadınım sürekli gelip gidemez bize dedim. Tamam dedi. Pazar günü kardeşim bize gelse olur mu dedi hayır dedim. Bugün de kardeşi iş çıkışı beni alır mısın demiş bana soruyor eşimde gelsin mi diye. Ben yine hayır alısmasini istemiyorum dedim. İlk seferden fazla mı tepki veriyorum yoksa iyi mi yapıyorum.
Evet kullanıyoruzYani kendi evinde ailesi sigara içmesine karışıyorsa sizin evde de 5 yaşında çocuk var.
Siz ve eşiniz sigara kullanıyor musunuz ?
Yok sürekli sürekli izin vermem zaten süreklilik olursa kavga çıkar evde, gidişata göre bakacağım3 kere sordu size 4. defa yine de şu dialog geçti ve kardeşi size gelecek..
Eşinizle başedemezsiniz. Kayınvalideniz arkanızda 2 diretip taviz verdiniz bitti olay
Her zaman gelmesi yanlış tabi ki. Resmen fırsat buldukça size kaçıyor. Kendi hayatını kurmasını öğrenmesi gerek. Hiç arkadaş çevresi de yok muhtemelen. Olmamasına da şaşırmam. Tabi geldiği olur ama bunu alışkanlık haline getirirse sıkıntı. Sizinde özel hayatınız var sonuçta. Benim kuzenim bile yurt tutmamak için mezun olasıya bizde kalmak istedi kesinlikle kabul etmedim. Yani kız erkek fark etmez gerçekten yaşanmıyor. Birini kabul etmiştik kardeş gibi büyüdüğüm kuzenimle aramıza mesafe girdi. Olmuyor. Evi ahır gibi kullanıyorlar belli bir süre sonra. Artık aralarda da nadir kabul ediyorum.Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?