- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
Siteye üye olduğumdan beri ilk kez aklı başında, iyi bir kv yorumu gördüm içim rahatladı yoksa düzgün bir kv ye olan inancımı kaybetmiştim.Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
Eşimin kardeşi farklı şehirde çalışıyordu. Ailesi ve biz aynı şehirdeyiz. Buraya izinlerde geldiğinde 5 gün izin almış oluyorsa 4 günü bizde kalıyordu. Bu bir kaç sefer oldu. Zaten bizde bu şehre taşınali çok olmadı. Neyse zaten her zaman izin alıp gelmiyor diye ben sesimi çıkarmadım. Kaynim sigara kullanıyor ve ailesi bilmiyor. Birazda ondan kaçıyor ve tabi büyükler çok karışınca herseye sıkılıyor evde.
1 hafta önce tayini bulunduğumuz yere çıktı. Kayinvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşime bak tayini çıktı artık burada yasayacak ben çalışan kadınım sürekli gelip gidemez bize dedim. Tamam dedi. Pazar günü kardeşim bize gelse olur mu dedi hayır dedim. Bugün de kardeşi iş çıkışı beni alır mısın demiş bana soruyor eşimde gelsin mi diye. Ben yine hayır alısmasini istemiyorum dedim. İlk seferden fazla mı tepki veriyorum yoksa iyi mi yapıyorum.
Ne kadar değişik insanlar var ya hayret ettim valla. Benim annem gelini ile karşılıklı oturuyorlar müstakil evleri. Ne erken saatlerde ne de geç saatlerde rahatsız eder gelinini müsait olmaz diye. Biz de gittiğimizde o cagirmadıkça pek gidip oturmayiz genelde hep annemin evinde yenilir içilir.Bencede alışmasın. Kendi evi varken sizemi düştü sanki .kayınvalideniz yine alışmasın kabul etme demiş. Bende aynı şeyi yaşadım zamanında eşimin annesi ayrı anneanesi ayrı arardı başımda iki kaynana olurlardı. durduk yere şöyle söylerlerdi X size gelmiş bugün gelecek tabi.Alışsın. Abisinin evi orası tabi .Bunlar ben yeni gelinken oluyordu yeniyim diye avuçlarının içine alacaklarını sandılar avuçlarını yalamakla kaldılar sonra maymun gözünü açtı
Kaynana yüz verme dadanmasın dediğine göre biliyor oğlunun marifetini.Çözüm basit. Sigara işini kayınvalidene ispiyonla
Haha o duzgunlugunden mi yoksa oğluna laf geciremedigi için mi bilinmez tabi:)Siteye üye olduğumdan beri ilk kez aklı başında, iyi bir kv yorumu gördüm içim rahatladı yoksa düzgün bir kv ye olan inancımı kaybetmiştim.
Taviz vermeyerek en iyisini yapmışsınız
Ben artık burda okuya okuya ‘gelsin kalsın ne olacak demesini, kabul etmediği için gelinine küsmesini,oğlunu doldurmasını beklemiştim çok şükür öyle değilmiş.Haha o duzgunlugunden mi yoksa oğluna laf geciremedigi için mi bilinmez tabi:)
Kız kardeşi olsa neyse de biryere kadar ama bu koca adam olacak iş değil..ailesiyle neden kalmıyormuş ..Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
Eşimin kardeşi farklı şehirde çalışıyordu. Ailesi ve biz aynı şehirdeyiz. Buraya izinlerde geldiğinde 5 gün izin almış oluyorsa 4 günü bizde kalıyordu. Bu bir kaç sefer oldu. Zaten bizde bu şehre taşınali çok olmadı. Neyse zaten her zaman izin alıp gelmiyor diye ben sesimi çıkarmadım. Kaynim sigara kullanıyor ve ailesi bilmiyor. Birazda ondan kaçıyor ve tabi büyükler çok karışınca herseye sıkılıyor evde.
1 hafta önce tayini bulunduğumuz yere çıktı. Kayinvalidemlerle aynı şehirdeyiz. Eşime bak tayini çıktı artık burada yasayacak ben çalışan kadınım sürekli gelip gidemez bize dedim. Tamam dedi. Pazar günü kardeşim bize gelse olur mu dedi hayır dedim. Bugün de kardeşi iş çıkışı beni alır mısın demiş bana soruyor eşimde gelsin mi diye. Ben yine hayır alısmasini istemiyorum dedim. İlk seferden fazla mı tepki veriyorum yoksa iyi mi yapıyorum.
Hayir tabi evin içinde içilmiyor açık balkonda içiyoruz, kapalı ortamda asla izin vermem zatenAçıkçası ben sigara olayına takıldım evde küçük bir çocuk var ve evde sigara içiliyor dahası kayniniz sigara avantajından dolayı sizde kalmak istiyor. Umarım evinizin açık balkonu vardirda orda içiyorsunuz dur. Annemde sigara kullanırdı ben küçükken hala da kullanir. Çocuğunuz direkt pasif içici yani. Benim ciğerlerimde çocukluktan kalma lekeler var mesela bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
Bunu eşine de söylesin de sen kötü olma arada.Zaten ilk tayini çıktığında sürekli gelip gitme lafı yapılacaksa kardeşini de seni de annenin evine gönderirim beraber kalırsınız demiştim. Ha Bi de şey vardı onu yazmayı unuttum. Kaynimin tayini çıktığında kayinvalidemi aramıştım gözün aydın demek için. Bana size gelip kalmaya alismasin kabul etme demişti.
Zaten ilk tayini çıktığında sürekli gelip gitme lafı yapılacaksa kardeşini de seni de annenin evine gönderirim beraber kalırsınız demiştim. Ha Bi de şey vardı onu yazmayı unuttum. Kaynimin tayini çıktığında kayinvalidemi aramıştım gözün aydın demek için. Bana size gelip kalmaya alismasin kabul etme demişti.
taviz vermeyinHayir tabi evin içinde içilmiyor açık balkonda içiyoruz, kapalı ortamda asla izin vermem zaten
Arada akşam çayları güzel olabilir ama abartmamalı, bu dengeyi korumak eşinize bağlı ve siz de herşeye sertce hayır derseniz denge bozulur, çok hizmet etmeyin kaynınıza ki alışmasın..Merhaba hanımlar. Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
Ne güzel bir kayınvalideZaten ilk tayini çıktığında sürekli gelip gitme lafı yapılacaksa kardeşini de seni de annenin evine gönderirim beraber kalırsınız demiştim. Ha Bi de şey vardı onu yazmayı unuttum. Kaynimin tayini çıktığında kayinvalidemi aramıştım gözün aydın demek için. Bana size gelip kalmaya alismasin kabul etme demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?