Eşimin kardeşinin bizde kalmak istemesi

Artik ayni sehirde yasiyorsa yatili 1 gece bile kabul etmeyin, alismasin. Cunku yatili kalmasinin hicbir mantigi yok. Esinize de boyle soyleyin. Esiniz evdeyken oturmaya gelebilir. Ona da gelmesin gelmesin derseniz siz kotu olursunuz. Esinize aynen boyle soyleyin. Yatili hic gelmesin, sen evdeyken oturmaya gelsin diyin. Ileride aksam oturmalarini vs her gun her gun gelmek gibi abartiya kacirirsa o zaman konusursunuz bunu

İyi yapmışsın. Baştan tavrını koyman son derece isabetli olmuş. Ne psikolojik ne sosyolojik ne dinen hiçbir yerde yeri olmayan bir durum bu. Ne alaka yani. Olağanüstü bir durum olur da toparlanana kadar eyvallah dersn. Ama bu çok keyfi bir durum. Üstelik parası da var çalışıyor.

Ben kendi kardeşimi bile kabul etmedim kardeşim icin eşim gelsin bizim bulunduğumuz şehirde iş baksin demişti peki nerede kalacak dediğimde bizimle yaşasın nolcak ki dediğinde kabul etmedim kaldı ki kayın hiç kabul etmem

Siteye üye olduğumdan beri ilk kez aklı başında, iyi bir kv yorumu gördüm içim rahatladı yoksa düzgün bir kv ye olan inancımı kaybetmiştim.
Taviz vermeyerek en iyisini yapmışsınız

Ne kadar değişik insanlar var ya hayret ettim valla. Benim annem gelini ile karşılıklı oturuyorlar müstakil evleri. Ne erken saatlerde ne de geç saatlerde rahatsız eder gelinini müsait olmaz diye. Biz de gittiğimizde o cagirmadıkça pek gidip oturmayiz genelde hep annemin evinde yenilir içilir.

Aynı sehirde ne yatılı kalması. Kabul etmeyin tabiki arada gelir gider misafir olur ama yatılı olmaz. Aliştirmayın. Evinde rahat edemiyorsa ayrı eve çıksın otel misiniz siz?

Beygir kadar koca adamların birilerine yük olmasına sinir oluyorum ben yaa.Bir taraflarina yemek yapmak camasır yıkamak zor geliyor.Kaynım yok ama ben istemezdim evime gelsin rahatla giyinemem, soyunamam ,dusa giremem, kocamla sevisemem ne alaka yani koca adam yurttan evlat edinmis gibi eve yerlesecek o kadar durumu olan evde nüfus artmasını isteyen zaten sevmek icin bebe yapar da onu sever.

Bu abiler kardeşler evlenince kıymete biner. Bu insanlarda ki yüzsüzlüğr inanamıyorum. Anasının evinde rahat edemeyip yengesinde nasıl ediyorlar bunlat şaka gibilet

Kız kardeşi olsa neyse de biryere kadar ama bu koca adam olacak iş değil..ailesiyle neden kalmıyormuş ..

Açıkçası ben sigara olayına takıldım evde küçük bir çocuk var ve evde sigara içiliyor dahası kayniniz sigara avantajından dolayı sizde kalmak istiyor. Umarım evinizin açık balkonu vardirda orda içiyorsunuz dur. Annemde sigara kullanırdı ben küçükken hala da kullanir. Çocuğunuz direkt pasif içici yani. Benim ciğerlerimde çocukluktan kalma lekeler var mesela bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Hayir tabi evin içinde içilmiyor açık balkonda içiyoruz, kapalı ortamda asla izin vermem zaten

Bunu eşine de söylesin de sen kötü olma arada.

Kayınvalideniz böyle demiş bunu eşinize kaynak olarak gösterip şimdi uygun olmaz annenin de vardır bir bildiği demelisiniz

Hayir tabi evin içinde içilmiyor açık balkonda içiyoruz, kapalı ortamda asla izin vermem zaten
taviz vermeyin
çok da güzel söylemişsiniz eşinize
kv yi de tebrik ederim
çok sıkışırsanız kv ye sigara olayını ispitleyin :)

eşek kadar adam sigara içtiğinden neden bu kadar çekiniyor anlamam
sizin ve eşinizin içtiği sigarayı biliyor mu kv?

Arada akşam çayları güzel olabilir ama abartmamalı, bu dengeyi korumak eşinize bağlı ve siz de herşeye sertce hayır derseniz denge bozulur, çok hizmet etmeyin kaynınıza ki alışmasın..

Ne güzel bir kayınvalide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…