- 14 Ekim 2012
- 5.702
- 12.333
- 498
- Konu Sahibi cancangunes
-
Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersi
Pardon da bundan size ne?Birincisi ben kimsenin namusuna laf etmedim. İkinci kendi ailenin yanında utanıp çekinip yapmadığın şeyleri tanımadığın insanların yanında hiç yapmamalısın bence. Annenlerin yanında cici ,hanım kızı oynayıp dışarıda aşka gelmen komik. Yaftamak derken neyi söylediğini anlamadım. Valla benim üstün namus anlaşım yok.
Herkes özelinde ne istiyorsa yapabilir. Bu ayrı bişey ama ben kimsenin karşımda nasıl tatmin olduğunu görmek zorunda değilim. ( Bunu genel olarak toplumdaki herkes için söylüyorum. )
Pardon da bundan size ne?
İnsanların sevgilisini, kocasını nerede ne zaman öpeceğini söylemek size mi düştü? Kimin yanında isterse sarılır öper. Siz soğuk bir insansınızdır yapmazsınız, o yapar.
Dünyada sadece sizin aileniz yok. Ayrıca ben de babamla, dayımla, dedemle karşılıklı rakı içerim mesela. Muhtemelen beni tanısanız arkamdan dertlenirdiniz, ne tuhaf diye.
Bilmukabele :)Evet çok şanslıyım iyi ki seni tanımıyorum. Beterin beteri varmış
Evet çok şanslıyım iyi ki seni tanımıyorum. Beterin beteri varmış
Benim elti kıcına şort giyip hepimizin içinde yere yan yatar diker şeyini
Herkesin içinde emzirir bebeğini
Küçük kaynımı (evli) karısının yanında boynundan ısırır morartır
Benimkinin plajda evde dizine yatar
Uff çok esti hava deyip terasta uzanan kb nın yanına yatar battaniyenin içine girer
Biz bile buraya bunun için konu açmadık yahu :))
Takmayın bu kadar ne hali varsa görsün herkes edebi ve yetiştirilme tarzı kadar davranır nihayetinde değiştiremezsiniz
Bende onu dicektim yazmayı unutmuşumSen açsan bu tepkiyi almazsın ki,çünkü olay senin esine gelmiş dayanmış dizine yatıyo diyosun
Bende onu dicektim yazmayı unutmuşum
"Ki senin eşine bir davranışı yok , seni rahatsız edecek birşey yok ortada" dicektim
yokNasıl isterse öyle davranır size niye dert ki?
Kızla evlenen siz değilsiniz.
Konuyu saçma bulan tek ben miyim?
Yok Cherry, yorum yazanların geneli mantıklı bulmadı zaten. Konu sahibi benim için de beterin beteri var dedi. Bir alındım bir alındım sormaNasıl isterse öyle davranır size niye dert ki?
Konuyu saçma bulan tek ben miyim?
Nasıl isterse öyle davranır size niye dert ki?
Konuyu saçma bulan tek ben miyim?[/ QUOTE]
Cok dogru valla :)
yok canım herkes aynı değilSonra da neden evlenmek istemiyorsun diyorlar.
7 kat yabancı, dış kapının mandalı kadınların çekemezlikleriyle muhattap olmaya korkuyorum da ondan.
Yok valla bekarlık sultanlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?