Eşimin Kardeşinin Sevgilisi

Yani bunu özgüven olarak mı görüyorsun gerçekten. Bence tam tersi

Kız özgüvenli ki içinden ne geliyorsa onu yapıyor, yok rakı içsem ayıplanır mıyım diye kendini kasmıyor
Elalem ne der kafasında değil, ki herkeste kabul etmiş kızı ki kimsenin sesi çıkmıyor
Kişiliğini değiştirmemiş kimse için
Daha nasıl özgüvenli olunur ağzıyla kuş tutarak mı??

Pardon da bundan size ne?
İnsanların sevgilisini, kocasını nerede ne zaman öpeceğini söylemek size mi düştü? Kimin yanında isterse sarılır öper. Siz soğuk bir insansınızdır yapmazsınız, o yapar.

Dünyada sadece sizin aileniz yok. Ayrıca ben de babamla, dayımla, dedemle karşılıklı rakı içerim mesela. Muhtemelen beni tanısanız arkamdan dertlenirdiniz, ne tuhaf diye.

Evet çok şanslıyım iyi ki seni tanımıyorum. Beterin beteri varmış

Sen rahatsizsan arana mesafe koy samimi olma ama eşinin ailesi rahatsız değilse hicbir yorumda bulunma cekemiyo istemiyo falan derler.

Bilmukabele :)
Ailede sizin gibi soğuk nevale, üstüne vazife olmadığı halde başkalarının davranışlarını düzeltmeye çalışan biri olması hoş olmasa gerek :)

Benim elti kıcına şort giyip hepimizin içinde yere yan yatar diker şeyini
Herkesin içinde emzirir bebeğini
Küçük kaynımı (evli) karısının yanında boynundan ısırır morartır
Benimkinin plajda evde dizine yatar
Uff çok esti hava deyip terasta uzanan kb nın yanına yatar battaniyenin içine girer

Biz bile buraya bunun için konu açmadık yahu :))
Takmayın bu kadar ne hali varsa görsün herkes edebi ve yetiştirilme tarzı kadar davranır nihayetinde değiştiremezsiniz

Düşüncelerini belli bir mantık kalıbına oturtamayan insanlar sonun da mutlaka saçmalamaya başlarlar.

Çünkü senin hissettiğin şey şuan da iyi niyet barındırmıyor.
Bu sebeple kendine bile belki dürüst olamıyorsun.

Daha fazla saçmalama istersen.

Sen açsan bu tepkiyi almazsın ki,çünkü olay senin esine gelmiş dayanmış dizine yatıyo diyosun

Seninki kiskanclik bnce kisa ve net . Kim napiyorsa yapsin herkes kendi yaptgi davranstan sorumludr o onun sorunu ve farkndamsin bilmiyorum ama senden baska kimse bu durumu yadirgamams ve gayet normal karsiliyolar bi baskasinn davransi seni ilgilendrmez fakat bnde oyle simarik yilisik insanlardan hic haz etmem fakat karkter meselesi napicaksin bacim

Nasıl isterse öyle davranır size niye dert ki?
Kızla evlenen siz değilsiniz.
Konuyu saçma bulan tek ben miyim?
Yok Cherry, yorum yazanların geneli mantıklı bulmadı zaten. Konu sahibi benim için de beterin beteri var dedi. Bir alındım bir alındım sorma

Sonra da neden evlenmek istemiyorsun diyorlar.
7 kat yabancı, dış kapının mandalı kadınların çekemezlikleriyle muhattap olmaya korkuyorum da ondan.
Yok valla bekarlık sultanlık.
yok canım herkes aynı değil
biz insanlara nasıl davranırsak genel de o şekilde karşılığını alırız, sebep-sonuç ilişkisi
mutlu et ki, mutlu ol ya da tam tersi, mutlu ol ki, mutlu et
insan önce kendisini sevecek ve mutlu olacak
yoksa böyle kendi mutsuzluğunu başkalarının mutluluğunda sorgularlar...

Valla 24 yaşımdan beri eşimin ailesi ile içli dışlıyım 28 yaşında evlendim. Yani evlenmeden önce bir 4 senelik geçmişimiz var. Yeri geldi rakıda içtik yeri geldi tatile de gittik yeri geldi herkesin içinde sarıldık ta aynı şekilde oda benim ailemle içli dışlı idi benimkilerin yanında da aynıları yaşandı. Her iki aileninde görüş ve bakış açıları denk di kimseyi bozan da bir durum yoktu. Gördüğüm kadarıyla eşinin ailesinde de bu durumu yadırgayan tipler yok senden başka. Bu durum inan seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…