Eşimin kaybetme korkusu "yokmuş"

Cnm lütfen sinirlerine hakim ol...
Akilli davran...
Firtinalar kopsa bile sen sakin gorun...
Sen eve gelmeuince bende evde yanliz kalmak istemiyorum artik...
Beni onemsemedigini dusundum ve sakince dusunebilmek icin senle oldugumuz ortamdan uzak bir yerde olmaya karar verdim de...
Azcik senin ciddiyetini anlasin...
Sana ne kadar deger verdigimi ve senin bana hissettirdiklerini düşünmek istedim...
Ani ve yipratci kararlar vermek istemiyorum bana biraz zaman ver de...
Bekle sonra...
Bak nasil donus yapip seni kaybetme korkusuna kapilacak...
Akilli ollll

Adam hakli.
Siz de madem kotu huyunuzu biliyorsunuz, duzeltin.
Yoksa siz daha cook kavga edersiniz.

Ama bana git dedi onun evinde istenmediğim yerde nasıl durıyım

Ne dicem sasirdim bir bayan olarak bu saatte sogukta durmanizi istemiyorum..o nasil umursamaz sekilde rahatina bakiyosa sizde bakin..o ev onun mu ikinizin hem on onun ayibi size bu saatte git diyorsa,cikin eve istedigi kadar konussun aklina estikcede git demesin..

Bir kriziantem cicegi vakasi daha

Adama ben gidiyorum diyorsunuz boyle sacma bi sebep yuzunden. Git deyince de begenmeyip olmaz savassin diyosunuz.

İs mi bu?

Şimdide afraya tafraya gelemem bitsin fln yazıyor whatsappa bu beni deli edecek. Her kavgada tamam bitsin ya bi dur biraz savaşşşş! Armut piş ağızıma düş.

İkiniz de çok fevrisiniz.
Benim borum ötecek derdindesiniz.

Bunun huzur vermediğini anladığınızda haklı olmayayım da mutlu olayım diyeceksiniz.
Ellerinizde bir avuç yıpranmışlık, yazık etmişlik kalacak..

Ben olsam telefonu kapatır, eve giderim.
Hiç konuşmadan bir odaya kapatırım kendimi.

Ağzından hayırlı şeyler çıkmayacaksa susmayı bilmek lazım.
Güzel şeyler yazmayacaksa, parmaklara engel olmak lazım..

suan icin boyle dusunmeyin bence sizde yuzugu cıkarmıssınız oda hos olmamıs ne sıkıntınız varsa guzelce anlatın her tartısmadan sonra bosanalım bitsin deyip kestirip atıyorsun kırılıyorum deyip anlatın

Valla çok doğru düşünüyorsunuz herkes yapıcı ama ben değilim galiba. Eve şimdi gitmektense dışarda hava alıyorum. Yüzüğü de sinir ve üzüntü ile çıkardım sonradan pişman oldum ama senin eve daha gelmeyeceğini düşünerek birazdan gider alırım diye düşündüm tafra yapmıyordum dersiniz. O da biraz yumuşar siz de karşılık verirsiniz tükürdüğünüzü yalamazsınız hem

evli oldugunuzu biliyorum =) yani uzakken iletişimi kesin sündürmeyin meseleyi demek istedim.. evet ikinizin de hataları var. eşin de az değil.. ama bunlar konuşarak halledilecek şeyler.. biraz sen, biraz o.. fedakarlık ve olgunlukla aşarsınız..

Eşimin mesajı dayanamadım baktım;

Ben sana bu yuzuk konusu icin kac kere soyledim, sana soylemekden sikildim, rahatsiz ediyorsa bu yuzuk seni birdshada takma olsun bitsin, sana yalvarmicam bundan emin ol, istersen hic gelme oda ilgilendirmiyor beni, bana artislik yapma, cikardin mi yuzugunu.? Cikardin.! Tmm ozaman. Bende bu saate. Sonra cikardim haberin olsun, madem bitirmek amacin bitsin ozaman.

vallahada billaha bitsin, bitsin artik ya, bu tur afra tacraya gelemiyorum artik, yuzugu cikarmalar falan ne bu ya, evden cekil gitmeler, annem gilde diyorsun annen gilde degilsin ne yalan soyluyorsun.! Ganz ehrlich bitsin, istemiyorjm artik. Yalanla dolanla ben bi evligi surduruemem. Bitti bundan sonra

Çok haklısınız hemde çook...

Eşimin mesajını okudun mu

Onun umrunda değilim baksana mesajında belirttiği gibi bitmiş onun için. O kadar çırpın çabala şiddetli kavgaların üstesinden gel ama evlendikten sonra her küçük kavgada boşansakmı? Erkekleri anlamıyorum.

Bence hemen eve gidin. Annemlere gidecektim ama son anda vazgeçtim, büyütmemeye karar verdim gitmedim diyin. Böyle bi şeyden evliliğiniz bitmesin, yazık olur

Eşimin mesajını okudun mu
Okuďum onu tinlama sen...
O su an tehdit savuruyor sana seni tetikliyir cunku zayif oldugunu biliyor...
Ona onun yazdigi gibi karsilik verme sakinnn ...
Sakinlesmeye calisiyorum...
Birazdan eve donucem...
Lütfen bana biraz zaman tani...
Iliskimiz hakkinda saglikli dusunemiyoruz ikimizde...
Bu arada karnim acikti tost yaptiricam gelirken sende istermisin ?

Diye mesaj at bakalim...
Onun sorularina tehditlerine sakin cevap verme...

Vallahi bende anlamiyorum ve bundan sonrada anlamak icin ugrasmak istemiyorum..o suan sinirli o yuzden onca laf,vallahi bu devirde yuzsuz olucaksin anacim adama ciddi oldugumu gostericem diye k'cimi donduramam ev benim evim o gitsin Ben keyfime bakarim. !!

öfkeyle kalkan zararla otururmuş . bence evinize gidip sakince eşinizle konuşun .

"Biriniz ateş iken,biriniz su olun"
Buyuruyor Hz. Ömer
Rica ediyorum siz sakin olun
Hemen evinize dönmenizi tavsiye ediyorum

Küçük bir kavga da bitsin dedi diye yakınıyorsun ama küçük bir kavga madem sen niye yüzük çıkarıyorsun?
Etkiye tepki hesabı düşün. Sadece kendi duygularını hesaba katma.

Başlangıç için küçük bir meseleydi ama karşılıklı olarak büyüttünüz.
Önce kendi hatanın farkına var, evliliğine iyi bir dokunuşu kendinde yaptığın düzeltme ile yapabilirsin.
Önce kendin doğru olacaksın, sonra eşini doğruna getireceksin.

Şimdi adam hayvandan betersin diyen sen, yüzüğü çıkaran sen, evden giden sen, bitsin dedim diye kötü olan benim
diye düşünüyor..

Söylüyorum bak git eve, hiç konuşmadan kapan bir odaya.
Sakinleşin elbet konuşmak için gelecek yarın ya da öbür gün, sabırla bekle.
Suçlamadan rahatsızlıklarını, mutsuzluklarını anlat.

Her şeyi de ailelere duyurmayın..

Siz barışırsınız bu yaşananları aileler unutmaz, eşine bakışları değişir.
Onun ailesinin sana bakışı değişir. Ne gerek var?

Coookkk acik hayatinda baska bi kadin var bak gorursun yakinda cikar kokusu.demisti dersin

Ne alaka hanimefendi,kadin ztn kotu durumda suan soylenicek soz mu bu? Bende az sevgilime bitsin demedim,ordaki amacim hatalarini anlasin diye hayatimda baskasi oldugu icin degil..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…