- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi TamamSakinim
-
Ama bana git dedionun evinde istenmediğim yerde nasıl durıyım
Şimdide afraya tafraya gelemem bitsin fln yazıyor whatsappa bu beni deli edecek. Her kavgada tamam bitsin ya bi dur biraz savaşşşş! Armut piş ağızıma düş.
Tükürdüğümü yalarsam bidaha gidiyorum demelerimi önemsemez. Dahada ayrılalımmı kelimesini fazlalaştırır kavgalarda. Nasıl olsa gidiyorum dediğindede gitmemişti diye öyle değil mi ya. Ya yanlış mı düşünüyorum
evli oldugunuzu biliyorum =) yani uzakken iletişimi kesin sündürmeyin meseleyi demek istedim.. evet ikinizin de hataları var. eşin de az değil.. ama bunlar konuşarak halledilecek şeyler.. biraz sen, biraz o.. fedakarlık ve olgunlukla aşarsınız..
Cnm lütfen sinirlerine hakim ol...
Akilli davran...
Firtinalar kopsa bile sen sakin gorun...
Sen eve gelmeuince bende evde yanliz kalmak istemiyorum artik...
Beni onemsemedigini dusundum ve sakince dusunebilmek icin senle oldugumuz ortamdan uzak bir yerde olmaya karar verdim de...
Azcik senin ciddiyetini anlasin...
Sana ne kadar deger verdigimi ve senin bana hissettirdiklerini düşünmek istedim...
Ani ve yipratci kararlar vermek istemiyorum bana biraz zaman ver de...
Bekle sonra...
Bak nasil donus yapip seni kaybetme korkusuna kapilacak...
Akilli ollll
Ne dicem sasirdim bir bayan olarak bu saatte sogukta durmanizi istemiyorum..o nasil umursamaz sekilde rahatina bakiyosa sizde bakin..o ev onun mu ikinizin hem on onun ayibi size bu saatte git diyorsa,cikin eve istedigi kadar konussun aklina estikcede git demesin..
Okuďum onu tinlama sen...Eşimin mesajını okudun mu
Onun umrunda değilim baksana mesajında belirttiği gibi bitmiş onun için. O kadar çırpın çabala şiddetli kavgaların üstesinden gel ama evlendikten sonra her küçük kavgada boşansakmı? Erkekleri anlamıyorum.
Eşimin mesajı dayanamadım baktım;
Ben sana bu yuzuk konusu icin kac kere soyledim, sana soylemekden sikildim, rahatsiz ediyorsa bu yuzuk seni birdshada takma olsun bitsin, sana yalvarmicam bundan emin ol, istersen hic gelme oda ilgilendirmiyor beni, bana artislik yapma, cikardin mi yuzugunu.? Cikardin.! Tmm ozaman. Bende bu saate. Sonra cikardim haberin olsun, madem bitirmek amacin bitsin ozaman.
vallahada billaha bitsin, bitsin artik ya, bu tur afra tacraya gelemiyorum artik, yuzugu cikarmalar falan ne bu ya, evden cekil gitmeler, annem gilde diyorsun annen gilde degilsin ne yalan soyluyorsun.! Ganz ehrlich bitsin, istemiyorjm artik. Yalanla dolanla ben bi evligi surduruemem. Bitti bundan sonra
Eşimin mesajı dayanamadım baktım;
Ben sana bu yuzuk konusu icin kac kere soyledim, sana soylemekden sikildim, rahatsiz ediyorsa bu yuzuk seni birdshada takma olsun bitsin, sana yalvarmicam bundan emin ol, istersen hic gelme oda ilgilendirmiyor beni, bana artislik yapma, cikardin mi yuzugunu.? Cikardin.! Tmm ozaman. Bende bu saate. Sonra cikardim haberin olsun, madem bitirmek amacin bitsin ozaman.
vallahada billaha bitsin, bitsin artik ya, bu tur afra tacraya gelemiyorum artik, yuzugu cikarmalar falan ne bu ya, evden cekil gitmeler, annem gilde diyorsun annen gilde degilsin ne yalan soyluyorsun.! Ganz ehrlich bitsin, istemiyorjm artik. Yalanla dolanla ben bi evligi surduruemem. Bitti bundan sonra
Coookkk acik hayatinda baska bi kadin var bak gorursun yakinda cikar kokusu.demisti dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?