- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi bebekbeklerken
-
Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
yani oğlum ben adet oldum demek size normal mi geliyor ? benm bildiğim bu durumlar çok alalen açık olunmaz kızına bile insan çekinir derken. oğluda bi yerden sonra dışkapı mandalı o evden çıktığı için. şimdi tabi insanlara normal geliyor anormal gelince geri kafalı düşünülüyor deniliyor ama mahremiyet diye bi durum var ben hoş karşılamıyorum evli veya bekar farketmez.Evli ne alaka .. Kadın oğluyla paylaşmış dış kapının dış mandaliyla değil.
Bence iğrenç birşey. Ramazan'da regl olduğumuzda bile annem ablam ve ben yine sahura kalkardik evde ki erkekler anlamasin diye.
Biri 9 biri 5 yaşında oğlum var evde pedlerimi bile saklarim ki anlamasinlar. Bu ne diye sormasinlar.
Hiç özel diye birşey bilmiyorlar mı?
2 sinin yaptığı da çok ayıp.Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
Bence iğrenç birşey. Ramazan'da regl olduğumuzda bile annem ablam ve ben yine sahura kalkardik evde ki erkekler anlamasin diye.
Biri 9 biri 5 yaşında oğlum var evde pedlerimi bile saklarim ki anlamasinlar. Bu ne diye sormasinlar.
Hiç özel diye birşey bilmiyorlar mı?
İlk defa böyle bisey duydum.nasil yetiştirmiş kv.kiz kardeşi falan yok mu eşinizinMerhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?