- 27 Ağustos 2018
- 2.610
- 4.645
- 83
- 30
- Konu Sahibi bebekbeklerken
Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
kendini bilmez insanlar.
belki konumu biliyosundur bir çok sıkıntım var boşanma aşamasindayım ama bu konuyla ilgili.
kaynanamdaydık insulin vuruyor kendine hep göbekten. çokta kilolu gormek için fuul açar. içeri bir girdim esim oturuyor göslerin böyle alt kısımına kadar üstten vajinasının dudak kısmı haric üstü filan acık insülim vurmaya ugrasıyor kendine ben girince anında kapattı utandı.
ne kadar edepsizlik ya vücudunu açıp iğne vurmak oglunun yanında ya da adetini söylemek ne kadar ayıp tövbe yarrabim tövbe . benim annem annanem büyüklerim bacağını bile açmaz acık giyinmez oglunun yanında. böyle adet söylemek orayı burayı acmak.
Allahım ıslah etsin çok günah