Eşimin kayınvalidem ile özel konuları konuşması

Aileme bugun denize gelmicem hastayim dedigimde sapiklik yapiyormusum demek ki :KK70:
Korunma mevzusu ayri da, regl olmak ayip degil, gunah degil, utanilacak ya da saklanacak bisey de degil, ergenken ben de cok mahrem oldugunu dusunup reglimi anneme bile soylememis, harcligimla ped alarak yillarimi gecirmistim, kadin ne guzel bir iletisim kurmus cocuklariyla, ne mutlu onlara.

Kadın bir aydaüç defa regli olmuş ve belli ki sıkıntısı var. oğluyla pek tabi ki bu durumu paylaşır, anormal bir durum görmüyorum ben bu durumda. İkinci olay için, kayınvalideniz boşanma aşamasına geldiğinizi biliyorsa eşiniz bunun üzerine söylemiş olabilir. Bu da çok normal bence. Neyi nasıl yaptığınızı anlatmıyor neticede. Bence sizin daha büyük bir probleminiz var takılmanız gereken. Eşiniz belli ki çocuğu istemiyor. Takılacaksanız buna takılın annesi ile neyi neden konuştuğuna değil.
normal bulan arkadaşlar: babanıza 'baba ben geçen ayın 25inde regl olmuştum, şimdi ayın 22si hala gelmedi' diyorsanız normal bulmaya devam edebilirsiniz.
Evet regli olduğumuzu babam bilirdi, aynı evin içinde bunu anlamaması bir garip olur zaten. Muhtemelen pek çok baba kızının regli olduğunun farkındadır ama çaktırmaz. Babam, kız kardeşimle ben bekarken çoğunlukla marketten pedimizi de alırdı. Bundan da hiçbir zaman gocunmadı. Hatta ben üniversitedeyken, evden kargo gönderirken içine market alışverişimi de yapar, ped de gönderirdi. Regli olmak ayıp bir durum değil. Kaldı ki, konu sahibinin kayınvalidesi bir ay içinde üç defa regli olmuş ve bu durumu oğlu ile paylaşmış. Kadının ciddi bir rahatsızlığı olabilir.

Size ne ayol, söyler söyler istedikleri gibi ilişki kurarlar. Onun tasası da sizi mi gerdi? Şöyle gelinleri gördükçe oğlum olsun istemiyorum yeminle, benim samimiyetimi gelinimin "Aiiiyy annen de ne mıçmıç seninle" falan yapıp oğlumla arama girmesini gram istemem. Ben gelinimle oğlumun muhabbetlerini, yatak odasını, günlük aktivitelerini vs. sorgulamıyorsam gelinim de benim oğlumla olan ilişkimi sorgulayamaz. Ona ne kadar abuk gelirse gelsin. Oğlumla olan muhabbetimi gelinime soracak değilim.

Bir kayınvalide adayı doğuyor nihahaha. :KK53:

arkadaşlar
Kadın bir aydaüç defa regli olmuş ve belli ki sıkıntısı var. oğluyla pek tabi ki bu durumu paylaşır, anormal bir durum görmüyorum ben bu durumda. İkinci olay için, kayınvalideniz boşanma aşamasına geldiğinizi biliyorsa eşiniz bunun üzerine söylemiş olabilir. Bu da çok normal bence. Neyi nasıl yaptığınızı anlatmıyor neticede. Bence sizin daha büyük bir probleminiz var takılmanız gereken. Eşiniz belli ki çocuğu istemiyor. Takılacaksanız buna takılın annesi ile neyi neden konuştuğuna değil.

Evet regli olduğumuzu babam bilirdi, aynı evin içinde bunu anlamaması bir garip olur zaten. Muhtemelen pek çok baba kızının regli olduğunun farkındadır ama çaktırmaz. Babam, kız kardeşimle ben bekarken çoğunlukla marketten pedimizi de alırdı. Bundan da hiçbir zaman gocunmadı. Hatta ben üniversitedeyken, evden kargo gönderirken içine market alışverişimi de yapar, ped de gönderirdi. Regli olmak ayıp bir durum değil. Kaldı ki, konu sahibinin kayınvalidesi bir ay içinde üç defa regli olmuş ve bu durumu oğlu ile paylaşmış. Kadının ciddi bir rahatsızlığı olabilir.
elbette aynı ev içinde bir şekilde bilgisi olur anlaşılır vs. ama ayrı evi olan yetişkin insanların ana babasıyla bu konuyu konuşması tuhaf. hemcins olsa hastalık ihtimaliyle olsa hadi neyse. yani siz adet düzensizliğiniz varsa doktora mı gidersiniz oğlunuza mı sorarsınız? erkek ne anlasın ya? hayatında regl olmamış insandan mı fikir isteyecek? jinekolog mu bu? en çok oğlum beni bir kadın hastalığı doktoruna götür der olur biter. 3 kere oldu 5 kere oldu oğluyla muhabbet etmek nedir?

Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
Eşimin annesi malesef söylüyordu rahmi alındı da kurtulduk.Aynen eşim başkasından duysa ayıplar ama kendine gelince annem der resmen saçmalık

arkadaşlar

elbette aynı ev içinde bir şekilde bilgisi olur anlaşılır vs. ama ayrı evi olan yetişkin insanların ana babasıyla bu konuyu konuşması tuhaf. hemcins olsa hastalık ihtimaliyle olsa hadi neyse. yani siz adet düzensizliğiniz varsa doktora mı gidersiniz oğlunuza mı sorarsınız? erkek ne anlasın ya? hayatında regl olmamış insandan mı fikir isteyecek? jinekolog mu bu? en çok oğlum beni bir kadın hastalığı doktoruna götür der olur biter. 3 kere oldu 5 kere oldu oğluyla muhabbet etmek nedir?
Belki kadın da doktora gitmesi gerektiğini söyledi ve oğlu neden diye sordu da o yüzden söyledi. Kadın bir hastalığı sebebi ile oğluna dert yanıyor benim bu konudan anladığım. Yoksa ne yapıcam diye sormamış. Hemcinsi olsa ne olmasa ne? Erkek jinekologlara da beni anlayamaz hemcinsim değil diye gitmeyelim o zaman. Ya da kızı varsa hemcinsim beni anlar doktora gitmesin? Böyle bir şey olamaz. Peki babanız prostatla ilgili bir sıkıntı yaşasa ve bu durumu sizle paylaşmak dertleşmek istese garip karşılar mısınız? Mesela idrarından kan gelse ya da idrarını yaparken zorlansa?

normal bulan arkadaşlar: babanıza 'baba ben geçen ayın 25inde regl olmuştum, şimdi ayın 22si hala gelmedi' diyorsanız normal bulmaya devam edebilirsiniz.

Babama detay tarih vereceğim gibi bir durum olmadı ama regl olduğum için havuza giremeyeceğimi söyledim, gelirken ped almasını falan da söylüyorduk iki kız kardeş. Regl olmak ayıp mı yahu, altı üstü genital bölgenden her ay kan akıyor. "Baba neden kocamla sevişmemi seyretmiyorsun nihahaha?" deniyormuş gibi tepki veriliyor şuna anlamıyorum, daha yeni benzer bir konu açılmıştı yine regl olduğunu babasından saklayanlar, söyleyenleri ayıplayanlar vardı. Siz fazla katı bir düzende yetiştiniz diye bunu anormal görmeyi bırakın. Kadın olduğum için utanacak değilim, erkekler gerile gerile milli oldummm diye böğürürlerken hele...

Regl olduğunu söylemek neden sapıkça olsun ki doğanın kanunu normal bir şey ekstrem bir durum varsa rahatsızlık vb oğlu sormuş o da söylemiş olabilir ama ikinizin arasında olan bir şeyi söylemesini doğru bulmadım eşim asla annesine öyle bir şey söylemez bende söylemem herkesin bir özeli mahremi olmalı bence

Merhaba bayanlar. 3 yıla yakındır evliyim. 16 haftalık hamileyim. Eşim ile annesinin bazı konuşmalarını duydum ve bundan rahatsız oldum. Kayınvalidem eşime bayramdan beri uç kere hastalandığını (regl) söylüyor. Bir ay kadar önce çok kavga ettik nerdeyse boşanma aşamasına geldik o zaman hamileliği planlamamıştık ama oldu işte demiş. Neden kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğini ve neden böyle özel bir şeyi söylediğini anlamıyorum. Yani bu bir nevi korunuyorduk ama oldu demek. Bunun özel bir şey olduğunu ve söylememesi gerektiğini söylediğimde bence bu özel bir şey değil diyor. Ama aynı sözü başkalarının söylediğini duyduğunda böyle bir şey söylenir mi demişti. Bana göre bu özel bir şey. Dün tartıştık ve konuşmuyoruz. Sizin eşleriniz de böyle şeyleri annesine söylüyor mu yada annesi adet olduğunu eşinize söylüyor mu? Normal mi bunlar? Sizce ben ne yapmalıyım? Yaptığını hata olarak görmüyor ve şuan konuşmuyoruz.
Annesinden hala gobek bagini koparamamis bir erkek modeli. Benim esim de ailesine herseyi söylüyor. Hatta hamileyken benim yasadigim enn ozel.seyleri bile ailesiyle konusuyordu. Ilk baslarda cok utanc ve nefret duyuyordum ama artik alistim sanirim yada umursamıyorum.

kendini bilmez insanlar.
belki konumu biliyosundur bir çok sıkıntım var boşanma aşamasindayım ama bu konuyla ilgili.
kaynanamdaydık insulin vuruyor kendine hep göbekten. çokta kilolu gormek için fuul açar. içeri bir girdim esim oturuyor göslerin böyle alt kısımına kadar üstten vajinasının dudak kısmı haric üstü filan acık insülim vurmaya ugrasıyor kendine ben girince anında kapattı utandı.
ne kadar edepsizlik ya vücudunu açıp iğne vurmak oglunun yanında ya da adetini söylemek ne kadar ayıp tövbe yarrabim tövbe . benim annem annanem büyüklerim bacağını bile açmaz acık giyinmez oglunun yanında. böyle adet söylemek orayı burayı acmak.
Allahım ıslah etsin çok günah
Aman yarabbim tövbe tövbe neler yapmış kadın öyle...
O oğul o kadından düştü o kadın onun annesi ya..Zihniyetiniz gerçekten bozuk!

Annesi yatalak olursa siz aman kaynana diye kaçarsınız yine o oğul onu yıkar temizler.

Ya benim kaynanam (kendisiyle sogugum ve bi sure de gorusmemistim ama gorusuyoruz mecbur) esime cook daha fazlasini (bosanmaya durmuslardi ve bunun sebebinin ne olduguyla alakali ) anlatmisti bi ara. Inanin midem bulanmisti..
Sapikca geliyor bana. Hadi kizina anlatirsin da.. oglun ne alaka ya uf. Salaklar..

Ufff vıcık vıcık muhabbetler yaa insan ne diye oğluna söylerdi erkek sonuçta başına gelmemiş ağrı sizi anlamaz insan bi utanır ya.. ben hastayken annem sahura kaldırmazdı o zamanlar kızardım.anneme babam anlar utanirim diye formaliteden de olsa otururdum o sofraya

Bazı şeyler mahremdir iki eş arasında kalmalıdır eş ile olan muhabbet kavga özel konular ikinci birkişi ile konuşulmamalılı kadın da erkekte yatak odasını mahremini kimse ile paylaşmamalı anneden izin alır gibi çocuk mu yapılır suçunu açıklayan çocuk gibi bence çok haklısınız

birazcık özeliniz olsun arkadaşlar. bunu regl utanılacak birşeydir, sevişmek utanılacak birşeydir diye algılamayın. ben insanların birazcık özeli olması gerektiğini düşünüyorum. aksi takdirde regl olmak kadar bebek emzirmek de doğal, ama hiçbiriniz kayınvalidenizin, hatta ben şahsen annemin de gelip memelerimden süt çıkarmak için temasta bulunmasınnı, hoş karşılamam. herşeyi herkesle konuşmanın detaya girmenin gereği yok bence

Back
X