Eşimin kız arkadasi varmis

Kızada yazık. Ortaokuldan beri sorunları varmış. Sürekli dertliymiş adamla paylaşmış. Sonra intihar etmiş. Sonra kanser olmuş.
Hayatın sillesini yemiş kısaca. Bak sen şu çıkan olaylara....
Bi an küçük Emrah filmi izliyor gibi oldum be.

arkadasınızın kardesınızın akrabanızın aldatma yok demesını anlıyorum ıyı olur allahtan kotu olur kuldan meselesı kımse basına dert almak ıstemıyor bellı kı
ayrıca nıye sıze evet aldatıyor desınler kı sonuc ortada bız dedık sız kocanızı savunmaya basladınız bızde kocanızı kotulemeye calısan haset ve mutsuz kadınlar durumuna dusuyoruz
etrafınızdakıler sızı cok ıyı bıldıklerınden bırsey yok dıyorlar caresızce
yapacak bırsey yok belkı ben olsam bende aynı seyı yapmak zorunda kalırdım

ayrıca dik durmayacaksanız bu kadar esınızı akrabalara ortalara da dokmeyın

Sacmalamayin ya. Kardeşinin psikolojisi bozuksa gitsin doktora gotursun tedavi ettirsin. Hangi normal insan kardeşinin psikolojisi bozuk diye elin evli adamina al kardesimle ilgilen her sabah gunaydin yaz dediyecek? Bu konu şaka mi?

Ayrica evli oldugunuz niye gizliyor? O da mi kizin psikolojisini bozarmiş. Ya bu konuda elle tutulur hicbisey yok. Bence aldatilmissiniz net

Konu sahibi, bu olayı öğrendiğinizden beri normalden farklı bir mide bulantısı/baş ağrısı/nefes daralması gibi fiziksel durumlar yaşıyor musunuz?

Yaşadığınız travmayı o kadar kabul etmiyor ki üst beyniniz, muhtemelen somatik ekspresyonlarınız vardır çünkü travmalar vücutta depolanır üst beynimize geçene kadar. Dr. Janina Fisher ekolü gibi bir ekol takip eden psikoloji öğrencisi sadece bu ilişki üçgeninden çok güzel bir tez yazar. Böylesine inkarı ben daha önce bu forumda bile görmemiştim ki forumda görmediğim şey kalmadı sanıyordum.

Sen öyle diyorsan

Kızada yazık. Ortaokuldan beri sorunları varmış. Sürekli dertliymiş adamla paylaşmış. Sonra intihar etmiş. Sonra kanser olmuş.
Hayatın sillesini yemiş kısaca. Bak sen şu çıkan olaylara....
Eminim o arada araba çarpmış kör olmuştur. Konu sahibinin kocası (3-4 kez yanına gittiğine göre) ya göz yaşıyla ya da ameliyat ettirip kızın tekrar görmesini sağlamıştır.
Allahım iyilik abidesi bir koca bize de ver

Sanaldan tanışmış dediğim gibi ve görüşmeye devam ediyor boşluğa düştüğü bir anda farklı muhabbetlere girerler. Eşin dürüst olsa kendinden farklı biri gibi bahsetmez

Kızın psikolojisi bozulacak belli, anlatmak için görüşme ayarlamaya çalışıyor adam, karısı da süre veriyor kızla abisi ile tanıştırılmak için. Ne güzel bir hanım konu sahibi, her eve lazım.

kızın abısı dıye esınızın hangı arkadasıyla konustunuz allah bılır ah ah
ınsan kendını nıye bu durumlara dusurur ya
Oooo abi ile mi görüşülmüş? Kaçırmışım. Biliyom ben o abileri. :)))) Yarın o abiye de lazım olacak bir abi, bil bakalım kim olacak?

neyse kı kardesımın psıkolojısı bozuk nıkahına al duzelır dememısler

Geçmiş olsun.
Ama gözünüzü açın.
Çocukların üzerine yemin etti ne manasız bir cümle.Eşiniz tam bir densiz.
Velev ki kız intihar etti diye abisinin zoruyla mesajlastılar.(15 yıl)
15 koca yıl hala mı intihar tehlikesi geçmemiş.Tedavi olmamış.
Hem ayrıca sizin kocanız ambulans mi doktor mu canım?

15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorla
Geçmiş olsun.
Ama gözünüzü açın.
Çocukların üzerine yemin etti ne manasız bir cümle.Eşiniz tam bir densiz.
Velev ki kız intihar etti diye abisinin zoruyla mesajlastılar.(15 yıl)
15 koca yıl hala mı intihar tehlikesi geçmemiş.Tedavi olmamış.
Hem ayrıca sizin kocanız ambulans mi doktor mu canım?

Ülkemde abiler zaten evli erkek arkadaşlarına kız kardeşimle görüş lütfen diye yalvarirlarpuhahha diye kahkaha attım.kendine gel adam kadına yürüyor hatta kosuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…