- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
Bi an küçük Emrah filmi izliyor gibi oldum be.Kızada yazık. Ortaokuldan beri sorunları varmış. Sürekli dertliymiş adamla paylaşmış. Sonra intihar etmiş. Sonra kanser olmuş.
Hayatın sillesini yemiş kısaca. Bak sen şu çıkan olaylara....
arkadasınızın kardesınızın akrabanızın aldatma yok demesını anlıyorum ıyı olur allahtan kotu olur kuldan meselesı kımse basına dert almak ıstemıyor bellı kıİnsallh dediği gibi çıkar evet birini tanımdan anltica böyle şeyler duymak kaçınılması zaten bunu biliyordum bir kaç günde mesjlari evrip cevrip yüzlere okumusumdr yetmedi kardeşime yetmedi en yakın arkdsima okudum inanın hiç biri bu sevgili yada aldatma degl evet arkdslar ama sana sylemsi lazımdı buda bir gerçek dedi ve ben eşime bunu söyledikçe lütfen yaptığım yanlış biliyorum beni utandrma çok özür dilerim senden ama inan düşündüğün gbi bor sey asla olmdi olsa aynı şehirden böyle olurdu yada onunla devam ederdim dedi açma sebebine gelince bn kaç gundr bunu düşünüyorum takkntiliyim hemde çok takıntılı her mesajdan brsey çıkarıp eşimin yüzüne vuruyorum buda artık huzursuz olmamıza sebeb oldu onu hemn afftmyecegjmi söyledim farkında ama inan aldatsam gam yemicem bukdar uzulmicem dedi bende artık ustlemk istmiyirum doğruysa bu bizi yiprtcak ve başka sorunlara yol acicak
Sen öyle diyorsanEsim mesajlarinn sonunda seninle gorusmem ve bisy anlatmam lazım dems ve bunu eşime sordum ne anlaticaktim dedim evli olduğunuzu anlaticaktim çocuklarımın olusünü opimki onu anlaticaktim dedi inan öğren dye can atiyodum ogrendim rahatladım dedi
Eminim o arada araba çarpmış kör olmuştur. Konu sahibinin kocası (3-4 kez yanına gittiğine göre) ya göz yaşıyla ya da ameliyat ettirip kızın tekrar görmesini sağlamıştır.Kızada yazık. Ortaokuldan beri sorunları varmış. Sürekli dertliymiş adamla paylaşmış. Sonra intihar etmiş. Sonra kanser olmuş.
Hayatın sillesini yemiş kısaca. Bak sen şu çıkan olaylara....
Sanaldan tanışmış dediğim gibi ve görüşmeye devam ediyor boşluğa düştüğü bir anda farklı muhabbetlere girerler. Eşin dürüst olsa kendinden farklı biri gibi bahsetmezŞöyle aslında esim 28 yaşında 15 yıl önce orta okuldayken akrabalarıyla forum sitesi açmışlar orda bu kızda varmış tabi ben ozmanlaryokum tanismiyoruz ordan arkds olmuşlar ama sevgili HC olmamslar hiç onuda sordum ama kızın zor anında sohbet etmişler yanında oldum dyo htta sor akrabalarıma onlarla acmstik forum sitesi dedi snra ara ara napiyin ne edyon mesjlastin dedi kızın nosufa bende var şuan eğer tanistrmazsa arayıp ben sorucam zaten sakinlesmemi bekliyo ve onu aladatmsm gbi davrandigjmda agliyo aldatmdim ben seni anlatmam grekiyodu ama anlatamdim dedi neyse sonra konuşmslar toplnda da 4 kez bulusmuslar bir kere tek buluştum ondada hayatında bn yokmuşum dgerlnde arkadaşı varms eşimin yanında değerinde kz sevgilizyle gelms kz bunu mesajında belirtyi zaten ve kz son olarak mesjinada kanser li oldugundan bahsedyo eşimde sonucunu medip sonucunu soruyo ve hoşçakal kendi ne iyi bak diyerek bitryolar konuşmayı dahada mesj yok esim teli ide bana bıraktı
Kızın psikolojisi bozulacak belli, anlatmak için görüşme ayarlamaya çalışıyor adam, karısı da süre veriyor kızla abisi ile tanıştırılmak için. Ne güzel bir hanım konu sahibi, her eve lazım.Sacmalamayin ya. Kardeşinin psikolojisi bozuksa gitsin doktora gotursun tedavi ettirsin. Hangi normal insan kardeşinin psikolojisi bozuk diye elin evli adamina al kardesimle ilgilen her sabah gunaydin yaz dediyecek? Bu konu şaka mi?
Ayrica evli oldugunuz niye gizliyor? O da mi kizin psikolojisini bozarmiş.Ya bu konuda elle tutulur hicbisey yok. Bence aldatilmissiniz net
Oooo abi ile mi görüşülmüş? Kaçırmışım. Biliyom ben o abileri. :)))) Yarın o abiye de lazım olacak bir abi, bil bakalım kim olacak?kızın abısı dıye esınızın hangı arkadasıyla konustunuz allah bılır ah ah
ınsan kendını nıye bu durumlara dusurur ya
neyse kı kardesımın psıkolojısı bozuk nıkahına al duzelır dememıslerKızın psikolojisi bozulacak belli, anlatmak için görüşme ayarlamaya çalışıyor adam, karısı da süre veriyor kızla abisi ile tanıştırılmak için. Ne güzel bir hanım konu sahibi, her eve lazım.
Geçmiş olsun.15 yıllık bir arkadaşı varmış arada mesajlaşıyorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?