- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Meseleyi anlamışsın Tahin. Kaynanadan deli gibi korkuyor . Aklına bir şey koyarsa yapabileceğini düşünüyor, mesele eşinden çok kaynanasıKadının boşanıyor olması sorun değil ama evliyken görüşülmemiş, eşi ile tanışılmamış, bir yakınlık yok, boşanma aşamasına gelince eve geleyim, bundan sonra buralardayım görüşelim demeler rahatsız edici geliyor bana. Kardeşlik ilişkileri kadın evliyken niye sürmemiş? Siz kadının kocasını tanımıyorsunuz bile. Boşanınca kardeşim o benimler. Öncesinde gerçekten yakın arkadaş olurlar, görüşürler durum farklı olur böyle bir durum yok ortada.
Ayrıca eşinizin sizin erkek arkadaşınızı evinizde ağırlar mi? Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla hayır, kendilerine gelince o benim kardeşim. Erkeklerin kardeşi oluyor böyle ne hikmetse. Arkadaş evde ağırlanabilir bu arada ama mesele kadına gelince ayrı erkeğe gelince ayrı işleyen kardeşlik ilişkileri.
Son güncellemenizi okudum, siz biraz kadının kayınvalidenizi tanımasi , birbirlerini sevmelerinden falan da rahatsız olup, ekstra fazla tepkiler vermişsiniz. Eşiniz bir arama mesaj durumunu tabi ki saklar bundan sonra sizden. Çok büyütmüşsünüz çünkü. Daha sakin belirtecektiniz rahatsızlığınızı, sonrasında duruma göre bakardiniz.
Eşim hayır diyemıyor.Akşam ben kendimi yırttım. Sabaha kadar uyumadım. Uyanmasını bekledim. Bakın sakince söyledim başta. Adamın bana dedigi şey, boşanma aşamasında, kafam dolu derse nasıl hayır diyecegim. Gelen insana nasıl hayır diyecegim. Ben adama rahatsızım istemiyorum diyorum. Adam sürekli bunları söylüyor, susuyor. Hani bana sert çıktın diye kızanlar varya. Adama anya diyorum cevap Konya oluyor. Delirdim artık delirdim.Gelirse o terasta masayı atarım 3.kattan, bu terası da kapatırım dedim. Ki eşim beni tanıyor. Mesaj arama olursa kıza yazmayı düşünüyorum. Rahatsız oldugumu söyleyecegim. Görüşme istemedıgımı.Bana kizmayin, kirilmayin ama bence esinizden yana bir sikintiniz olsun. Bu adam arkadasina kredi kartlarini verirken bile sizin haberiniz yoktu. Esinizi yazdiklariniz ve konulariniz kadar taniyoruz ama gorunen o ki hic guven veren bir tip degil.
İnan dün nasıl gerildim.Dünden beri huzurum kalmadı. Tek mesaj arama da kızı ya engelleyecegım.Ya da direk yazacağım kıza.Hislerime güveniyorum.O samimiyeti ben hissetmedimCanım yorumların hepsini pek okuyamadım atlata atlata birkaç tane okudum diyeceğim şey şu eğer iyi şeyler hissetmiyorsan seni rahatsız eden bsy varsa asssla görüşmelerine izin verme. Neler duyuyoruz neler oluyor eşinize güvenmeyin demiyorum ama görüşmelerine izin verme direk kestirip at kimse kimsenin kardesi dğl olamaz da masum bsy kalmadı eleştirileri hiç umursama bende umursamıyorum hayat senin hayatın asla abartmıyorsun ve HAKLISIN.... İnsaAllah güzelce uzlasırsınız bu konıda esinle
Sırf boşanacak diye mi kadından kiskandiniz ,yoksa dişi sinek olsa da kıskanır misiniz ? Eger ilki ise çok kötü düşünceleriniz var .İyi geceler herkese.Eşim bundan yıllar önce bir yerde çalışmış. Oradan samimi oldugu bir kız arkadaşı var. Daha önce sevgiliyken ve nişanlıyken bir kez görüştük.
Kız yaşadığımız şehre gelmiş.Bize gelmek istedi.Şuan bir kızı ve boşanıyormuş. Az önce evine bıraktık. Bundan sonra buralardayım, görüşürüz dedi.
Ben kesinlikle eşimle tek görüşmesini, mesajlaşmasını ve birbirini aramasını istemiyorum. Bu konuda haksız mıyım? Eşim biz kardeşiz. Merak etme o da beni kardeş olarak görüyor diyor. Ancak ben karşılıklı oturup sohbet edip gülüşmelerinden aşırı rahatsız oldum. Bilmiyorum gerginim.Az önce eşimle tartıştık.Ona net olarak mesaj, arama istemedigimi söyledim. Haksız mıyım?
Yıllardır neden görüşmemiş diyorlar , kadının neyin içinden çıktığını nerden bileceğiz? Eski kocası çok kısıtladı belki, konu sahibi biraz düşünsün bakalım, şimdi erkek arkadaşa sıcak bakmayan kocası onu boşasa, eski arkadaşlarından güvendiği birinden destek istemesi gerekse, onun karısı da böyle düşünse nasıl olacak?Daha 4. Sayfadayım hayretler içinde kaldım. Konu sahibi kıskançlıkta zirve ve herkes destek olmuş. Helal olsunsadece 1 yıl çalışmışlarmış, arada hiç görüşmemişlermiş. Yahu ge yaşlarda kurulan ilişkiler hep sıcaktır zaten, ayrıca kadın şehir dışındaymış ne yapacaktı adamı arayıp sık sık hal hatır mı soracaktı, konu sahibi öyle de boğardı adamı zaten. Kız adamın annesini bile tanıyor samimi oldukları gayet belli işte.
Konu sahibinin kuracağı en güzel cümle "görüşeceğimizde hep beraber görüşelim" olabilirdi ama kendisi paranoya derecesinde kıskanç olduğu için ikisinin de göçmen olmasınanladar takılmış. Hatta kvyi de ara yapma potansiyelinde görmüş. Bravo kafalar pırıl pırıl. Kız görüşelim dediyse her hafta size salça olacak değildir her halde küçük evladı var her şeyden önce. olacakları izlemeden böyle ağır ithamlarda bulunan bir eşim olsa düşünmez boşarım. Hayatı zehir etmekten başka işe yaramaz çünkü
Çok haklısın bu gibi durumlarda biçok şeye şahit oldum. Ama kendini de çok yıpratma eşini kıskanman çok doğal kıza direk yazma esinle uzlasmaya çalıs empati kurmasını söyle. Kızın sana karsı ilgisi alakası var deyip eşek kafasına karpuz kabuğu sokma sadece de ki bütün insanlar gibi kıskanıyorum ve görüşmenizi istemiyorum de kızda bsy olmasından dğl empati kurmasını söyleİnan dün nasıl gerildim.Dünden beri huzurum kalmadı. Tek mesaj arama da kızı ya engelleyecegım.Ya da direk yazacağım kıza.Hislerime güveniyorum.O samimiyeti ben hissetmedim
Boşandı diye degil. Öncelikle 4 sene evli olduğu süreçte eşimle iletişim kurmayıp, bu şehre taşınınca yakın olmak istemesi rahatsız etti. Birde eşimle konuşma, tavırlarından huzursuz oldum.Sırf boşanacak diye mi kadından kiskandiniz ,yoksa dişi sinek olsa da kıskanır misiniz ? Eger ilki ise çok kötü düşünceleriniz var .
Biz severiz böyle şeyleri toplum olarak. Çok afedersin ortaya biri gelse sicsa âmâ biri bundan rahatsizlik duysa burnuna koku gitti diye sikayet etse, ilk onu tefe koyariz. Oooo sen körsün ne alaka boktan rahatsiz olmak. Yaw tamam anladik bu kör de ortada da bok var o ne olacak.Di mi bazı yorumlar “amaan ne var bunda” şeklinde ama kadının evliyken hiç iletişime geçmeyip boşanınca sürekli görüşmek istemesi, gece 2 buçuğa kadar oturması, mesajların silinmesi falan bana masum gelmiyor. Dönüyor bir şeyler.
Empati yapıyorum haklısın diyor. Ama kız yazarsa yazar, mesaj atarsa cevap verir. Bu de beni rahatsız eder. Kız zaten tekrar görüşmek isteyecek. EmınımÇok haklısın bu gibi durumlarda biçok şeye şahit oldum. Ama kendini de çok yıpratma eşini kıskanman çok doğal kıza direk yazma esinle uzlasmaya çalıs empati kurmasını söyle. Kızın sana karsı ilgisi alakası var deyip eşek kafasına karpuz kabuğu sokma sadece de ki bütün insanlar gibi kıskanıyorum ve görüşmenizi istemiyorum de kızda bsy olmasından dğl empati kurmasını söyle
Ben de bunu soracaktım.Bana haksızsın diyende olmuş. Eger 4sene her bu şehre geldiginde eşiyle görüşmek istese, ailecek görüşsek, samimiyet olmuşsa, sonra boşansalar, kızda o samimiyeti hissetsem, tabiki görüşsünler derdim.2 yıldır evliyim. 1buçuk yıl nişanlı kaldım. Arama falan olmazdı aralarında. Bu saatten sonra olursa bana masum gelmez.
1buçuk yaşında çocugunu bırakıp oturmaya devam etti. Çok rahat
Onun da eski kocası pek ala erkek arkadaş yasağı koyan , kısıtlayan bir hanzo olabilir .Boşandı diye degil. Öncelikle 4 sene evli olduğu süreçte eşimle iletişim kurmayıp, bu şehre taşınınca yakın olmak istemesi rahatsız etti. Birde eşimle konuşma, tavırlarından huzursuz oldum.
Çok güzel özetlemişsinizBiz severiz böyle şeyleri toplum olarak. Çok afedersin ortaya biri gelse sicsa âmâ biri bundan rahatsizlik duysa burnuna koku gitti diye sikayet etse, ilk onu tefe koyariz. Oooo sen körsün ne alaka boktan rahatsiz olmak. Yaw tamam anladik bu kör de ortada da bok var o ne olacak.
Evet kafan eskide kalmış. Bu eski kafanla sakın ola kazara boşanma . İlk önce kendin kendini anlamazsın, çok üzülürsün.Çok güzel özetlemişsinizYorumları okudum da bazı üyeler çok modern. Benim kafam eskide kalmış. Ben eşimin sürekli bir kızla yazılıp, görüşmesinden haz etmem. Hele bu kız 4 sene ortada olmayıp, sonradan hayatımızın ortasına dalmaya çalışıyorsa hiç etmem.
İşte kafamı karıştırmayan bu var. Evliyken yakın arkadaş degiller mi. Buraya gelınce görüşebilirlerdi. Ama 4 senede konuşma girişimi olmadı bile.Evliligin başında görüştüler, o kadar.Ben de bunu soracaktım.
Senelerdir görüşmeyi kesmeden görüşüyor olsalardı şuanda görüşmeleri normal olabilirdi.
Ama ben de olsam istemem bunca zaman sonra ne alaka derim.
Valla hiç, eşine mi güvenmiyorsun, kadının amacı belki kötü değil vs vs diyemicem.
Sadece bu arkadaşlığa gerek yok.
Belki de hiç kıskanılası değil. Ama yine de gerek yok.
Kardeş gibi görmek falan da hikaye.
Kardeş gibi olsalar iletişim kopmazdı.
Saçma.
Abartılı tepki vermeyin, görüşme talebi olursa duruma göre bakarsınız.
keşke eşinizle böyle konuşmak yerine ,ben sevmedim beni rahatsız eden birşey var kafamızda uymuyor görüşmezsek bir kaybımız olmaz sorunları var boşver kendi hayatına baksın geç saate kadar oturmalar falan ne gereksiz işler deseydinizZaten kız 4senedir problem yaşıyormuş. Tam dediginiz gibi. Boşanma sebepleri bu evlilikte ben yalnızdım diyor. Sadece kocası ile gider gelirmiş. Sohbet, muabbet, ilgi hiçbirşey yok.4 senedir ilgisiz kadın.
Arkadaşımda aynısını söyledi. Duygusal boşlukta olabilir kadın.
Eşim saçmalama hoşlantı falan olsa ben görüşmem dedi. Eve de getirmem dedi. Ama ya bundan sonra olursa?
Eşim hayır diyemıyor.Akşam ben kendimi yırttım. Sabaha kadar uyumadım. Uyanmasını bekledim. Bakın sakince söyledim başta. Adamın bana dedigi şey, boşanma aşamasında, kafam dolu derse nasıl hayır diyecegim. Gelen insana nasıl hayır diyecegim. Ben adama rahatsızım istemiyorum diyorum. Adam sürekli bunları söylüyor, susuyor. Hani bana sert çıktın diye kızanlar varya. Adama anya diyorum cevap Konya oluyor. Delirdim artık delirdim.Gelirse o terasta masayı atarım 3.kattan, bu terası da kapatırım dedim. Ki eşim beni tanıyor. Mesaj arama olursa kıza yazmayı düşünüyorum. Rahatsız oldugumu söyleyecegim. Görüşme istemedıgımı.
4 sene bu kız hayatımızda yoktu. Bi anda gelıp benim eşimle sürekli görüşemez.
İşte şu yazdıklarınız aslında toplumdaki basma kalıp düşünceler ve art niyet ,kötü niyet başka bişey değil! Boşanmış adam bulsun boşanmış kadın ne demek ! Bugün ona yarın size ,umarım söyledikleriniz dönüp dolaşıp başınıza karma diye gelmez .Fevri davranmayın.O kadınin belli başlı hassasiyeti olsa sadece sizinle konuşurdu.Ayip ya.Arkadaşlik ne.Git kendin gibi boşanmış adamlarla arkadaş ol.Ona arkadaşlık yapacak başka insanlar vardir.Eşinize ihtiyacı yok.
Demekki kadın rahat birisi fazlasıyla.Her evlilik böyle bir durumla imtihan oluyor.İnancınız ne bilmiyorum ama ben duanın gücüne inanıyorum Allah'ın izniyle.
Ben de eskiden böyle düşünüyordum. Ne zaman ki bu fikrim "Eşim ne kadar özgürse ben de o kadar özgür olurum, öylesi böylesi yok '' a evrildi, hayat kalitem arttı.Burda niye böyle konulara güvenle ilgili yorumlar geliyor? Ya da herkes çok özgürmüş gibi yorum yapıyor anlamıyorum. Bu topraklarda yaşamasam inanırım da...
Özgürlükse herkese özgürlük değil mi? Burada kaçınızın eşi erkek arkadaşlarınızla samimiyetinize hele hele ki baş başa görüşmelerine izin verip sorun yapmıyor? Eminim bi elin parmakları kadar yoktur. Etkiye tepki bu. Ben o kadar özgür olamıyorsam eşim de olamaz.
Zaten başta eve gelırken ben bır gergındım. Bilmiyorum ıyı elektrik almadım. Eşim sordu. Ben galıba böyle arkadaş olaylarını kaldıramıyorum, huzursuz oldum dedim.Eve geldık. Eşime aynı şeyleri söyledim. Bana dedigi, boşanma aşamasındayım, kafam dolu geleyım derse nasıl hayır derim. Gelene nasıl gelme derim. Bana bunu söylüyor adam. Sonra bende şartel attı. Gece 3 te bagırış çagırmış, sabahın 6 sında bagırış çagırış. Eşim bagırmadı. Ben bagırdım. Ve bagırdıkça susturmaya çalışıp başka bisey söylemedi. Benım istedigim cevap sadece tamam bıdaha görüşmemdi.keşke eşinizle böyle konuşmak yerine ,ben sevmedim beni rahatsız eden birşey var kafamızda uymuyor görüşmezsek bir kaybımız olmaz sorunları var boşver kendi hayatına baksın geç saate kadar oturmalar falan ne gereksiz işler deseydinizeşinize resmen kadınla seni kıskanıyorum demişsiniz bu hiç iyi olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?