- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Selvimkaderim
-
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
Evet bi taneside benGerçekten çocuklarım için katlanıyorum diyen kadınlara hak veriyorum
sizdeki ornek kotu diye herkes ayni seyi yasamiyorSunu bilir sunu soylerim agzinizla kus tutsaniz yaranamazsiniz.annemde abimi buyuttu boyyle.7 yasindaymis evlendiginde.benı de nerdeyse yapmiyormus.gece saat 3lerde kalkip patates kizartir onun yuzunden benimle ilgilenmezdi oyle buyuttu.
sonuc : ne babamla ne annemle gorusmuyor.
Valla ben tam adini bilmiyorum arkadasim ben cocukta bir
Problem gormuyorum hatta bence bir cok yasitina gorede sakin bir cocuktur yani vurma kirma ofke yazmamis artik kizginligi disa vurmaya baslamiski bununda cocuktan degil ebeveynden kaynakli oldugunu dusunuyorum
Tam olarak danisman demek istedim aslinda anne babanin cocugu alistirma evresini birlikte yasamda dikkat edilecekler cocuga yaklasim hususunda ana babalara yol cizme manasinda
siz birşey yapmayın eşinizle aranız bozulur eşiniz görüyor ve anlıyorsa gereArkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için
bunları annesi öğretiyor bir çocuğun bunlara akıl erdirmesi imkansız eşinize anlatın durumu ve cocuğun bu durumdan kötü etkileneceğini söyleyin eski nefretine bir çocuğu karıştırmasınBenim kızım iki yasında eşimin kızı altı yasında iki aylık evlıyız ben kızına ılımlı davranınca çok iyiyiz ama annesine bı gidip gelince hersey başa donuyor resmen beni dınlemıyor hatta bugün duş aldım her dakika banyo mu yapılır babam ödüyor parasını marketten yiyecek aldık hep senin kızına alıyor babam bana almıyor bişi falan laflar
Kızımız anasınıfına gidiyor mu?Gitmiyorsa yollayabilirsiniz.En azında vakti daha güzel ve kaliteli geçer böylelikle çatışmalariniz azalır sizi ve evi özlerArkadaşlar eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bazen hafta sonları annesine yolluyor kızını ve çocuk annesine gidip gelince bana çok sert davranıyor dınlemıyor kıskançlık yapıyor falan ne yapabilirim bunun için
Bende dedım banyo yapmam gerekiyordu terlemiştim falan dedım sana da akşam yaptırcam bıtanem dedim beni ilgilendirmiyor babamın parasını harcayıp duruyorsun dedı babası uyuduğu odadan cıktı doğru konuş ablanla dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?