Eşimin kızı

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Arkadaşlar dert değil sadece paylaşıp değişik görüşler almak istedim. Ben eşi vefat etmiş birisiyle yaklaşık altı aydır evliyim. Bir kızı var 15 yaşında şimdi. Sekiz yaşındayken kaybetmiş annesini. Çok yalnız kalmış. Babası ilgilenmiş ama anne gibi olmamış tabi. Doğru yanlış her şeyi kendi yapmış. Bana karşı bir saygısızlığı yada istememe gibi bir durumu olmadı hiç. Ama hala istediğim yakınlığa sahip değiliz. Korona sebebiyle sürekli evdeyiz o yüzden sosyal hayat okul hayatı olmayınca konuşacak şeylerde tükendi. Mutfağa girip bişeyler yapıyoruz ama sürekli olmuyor. Dışarı çıkıp gezemiyoruz da vakaların çok olduğu bir yerdeyiz. Herşey normal süreçte başlasaydı okul iş ev hayatı daha derli toplu düzenli olurduk ama sürekli evde olunca herşey karıştı bir birine. Abiside evde ama o üniversite açılınca gidecek. Benim kızıyla iletişimi güçlendirmem gerekli. Şuanki ergenler nasıl bilmiyorum ama asi bir yapısı var yaşı gereği galiba. Altı aydır çok şükür bir sorun yaşamadık ama karantina uzayacak gibi ve ben bana özelini filan anlatsın istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim. Yoksa daha erken mi zamanla olur mu

Tam ergenlik yaşı ve sizi kabul etmesi için zamana ihtiyacı var. Siz sadece ihtiyacı olduğunda her zaman orada olacağınızı belirtin kendisi gelmek isterse gelir. Çocuklar bazen ölümü terkedilmek olarak algılarlar. Annesinin ölümü düşündüğünüzden çok daha derin bir iz bırakmış olabilir

Kızla ıletısımı neden guclendırmek istiyorsunuz, kızlar ozellerını oz annelerine bile anlatmıyor yeri geliyor size nıcın anlatsın.
Daha altı ay olmus, musade edin once alıssın.
Sonra samimi olursunuz.
Benim çocuğum olmadığı için bilmiyorum işte paylaşımımız nasıl olmalı. Sonuçta sürekli aynı evdeyiz sorun çıkmadan anlaşmaya devam edelim istiyorum

15 yasinda genc kizliga yeni adim atmis cocuklar kendi annesine bile her ozelini anlatmaz size anlatmasini beklemeyin. Saygisizligi istememezligi yoksa sukur buna diyin bence

Çok erken hem sadece o isterse anlatır bence böyle bir beklentiye girmeyi

Evet bunun farkındayım. Üzüntüsünü yalnızlığını umursamazlık görüntüsü altında yaşıyor. Ciddi bir şey konuşmak çok zor yani şu anda onunla

15 yasinda genc kizliga yeni adim atmis cocuklar kendi annesine bile her ozelini anlatmaz size anlatmasini beklemeyin. Saygisizligi istememezligi yoksa sukur buna diyin bence
Yani evet o konuda şükür bir sorun yaşamadık. Açıkçası tam ergenlik dönemi bir de korona filan sürekli evdeyiz. Tartışma olur diye çok korkmuştum

Evet bunun farkındayım. Üzüntüsünü yalnızlığını umursamazlık görüntüsü altında yaşıyor. Ciddi bir şey konuşmak çok zor yani şu anda onunla
Ciddi birşey konuşmanıza gerek yok ki. Sadece orada olduğunuzu hissettirin, sınırlarına saygı duyun ve anlatırsa dinleyin. Bu kadarı yetecektir

Benim çocuğum olmadığı için bilmiyorum işte paylaşımımız nasıl olmalı. Sonuçta sürekli aynı evdeyiz sorun çıkmadan anlaşmaya devam edelim istiyorum
Boyle devam ederseniz sorun cıkmaz, zaten saygısızlık falan yapmamis senı huzursuz edecek bir hareketi de olmamıs. Simdilik boyle devam edin.
Zamanla ıkı tarafta isterse o samimiyette olusur aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…