Üvey anne mantığıyla hiç yaklaşmadım. Ben onun ablasıyım oda bu düşüncede zaten. Üvey anne gibi değil ablası gibi görüyor beni6 aydır tanıdığı bırıne hele de üvey anneye guvenecegını sanmıyorum .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üvey anne mantığıyla hiç yaklaşmadım. Ben onun ablasıyım oda bu düşüncede zaten. Üvey anne gibi değil ablası gibi görüyor beni6 aydır tanıdığı bırıne hele de üvey anneye guvenecegını sanmıyorum .
Uzgun ve yalnız oldugu kanısına nerden vardınız?Evet bunun farkındayım. Üzüntüsünü yalnızlığını umursamazlık görüntüsü altında yaşıyor. Ciddi bir şey konuşmak çok zor yani şu anda onunla
zamanla belki iliskiniz daha da guclenir. Onun icin de cok zor hayatina yeni tanidigi biri girmis hemde uvey anne sifatiyla demekki olgunlukla karsilamis yine de evliliginiziYani evet o konuda şükür bir sorun yaşamadık. Açıkçası tam ergenlik dönemi bir de korona filan sürekli evdeyiz. Tartışma olur diye çok korkmuştum
Doğru haklısınız. Paylaşımlarımızın artması lazımöncelıkle sana güven duyması lazım , birşeylerini anlatmak için , oda kolay kolay olmaz,
Çocukluğu ile ilgili hatıralarını anlatırken ki tavırlarından kurduğu cümlelerden.Uzgun ve yalnız oldugu kanısına nerden vardınız?
Üvey anne sıfatıyla girmedim hayatına ilk tanıştığımızdan beri bi abla gibi yaklaştım. Öyle de devam edecek inşallahzamanla belki iliskiniz daha da guclenir. Onun icin de cok zor hayatina yeni tanidigi biri girmis hemde uvey anne sifatiyla demekki olgunlukla karsilamis yine de evliliginizi
Olaya bence oyle bakma, mısal annesinin olumunden bahsederken elbette gulemez. Bunu uzgun anlatması onun mutsuz yalnız oldugu anlamına gelmez.Çocukluğu ile ilgili hatıralarını anlatırken ki tavırlarından kurduğu cümlelerden.
Haklısınız. Altı aydır evde olduğumuz için bana çok uzun bir zaman gibi geliyor ama aslında çok yeniyizOlaya bence oyle bakma, mısal annesinin olumunden bahsederken elbette gulemez. Bunu uzgun anlatması onun mutsuz yalnız oldugu anlamına gelmez.
Bence zamana bırakın.
Arkadaşlar dert değil sadece paylaşıp değişik görüşler almak istedim. Ben eşi vefat etmiş birisiyle yaklaşık altı aydır evliyim. Bir kızı var 15 yaşında şimdi. Sekiz yaşındayken kaybetmiş annesini. Çok yalnız kalmış. Babası ilgilenmiş ama anne gibi olmamış tabi. Doğru yanlış her şeyi kendi yapmış. Bana karşı bir saygısızlığı yada istememe gibi bir durumu olmadı hiç. Ama hala istediğim yakınlığa sahip değiliz. Korona sebebiyle sürekli evdeyiz o yüzden sosyal hayat okul hayatı olmayınca konuşacak şeylerde tükendi. Mutfağa girip bişeyler yapıyoruz ama sürekli olmuyor. Dışarı çıkıp gezemiyoruz da vakaların çok olduğu bir yerdeyiz. Herşey normal süreçte başlasaydı okul iş ev hayatı daha derli toplu düzenli olurduk ama sürekli evde olunca herşey karıştı bir birine. Abiside evde ama o üniversite açılınca gidecek. Benim kızıyla iletişimi güçlendirmem gerekli. Şuanki ergenler nasıl bilmiyorum ama asi bir yapısı var yaşı gereği galiba. Altı aydır çok şükür bir sorun yaşamadık ama karantina uzayacak gibi ve ben bana özelini filan anlatsın istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim. Yoksa daha erken mi zamanla olur mu
Evet, aranızdaki ıletısımde de sorun yokmus.Haklısınız. Altı aydır evde olduğumuz için bana çok uzun bir zaman gibi geliyor ama aslında çok yeniyiz
Üvey anne mantığıyla hiç yaklaşmadım. Ben onun ablasıyım oda bu düşüncede zaten. Üvey anne gibi değil ablası gibi görüyor beni
Güldüm mesajınızı okuyunca. Yasak elmadaki Yıldız ve Zehra aklıma geldi. Öyle bir isteğim yok tabi ki aksine baba kız arasına girmektense güvenli bölgede durmayı tercih ederimmesela evde olan kızın ne özeli olacak da sizinle paylaşacak ,genel geçer muhabbet ediyorsanız aranızda sorun yoksa yeterlidir
dizilerdeki babasına yalan söyleyip kızı idare eden üvey annelerden olmaya mı özendiniz
ben Berke ile buluşacağım ama sen babamı idare ederi sorarsa Pelinsu lara gitti desin mi istiyorsunuz
bence ilişkiniz gayet yolunda, olağan hayatınızı yaşayın, birbirinizin ayrı ayrı hayatları olmasına saygı duyun yeterli
Evet doğru. Mümkün olsa babasının evlenmesini hiç istemezdi ama babası yalnız kalmasın diye kabul etti evliliği. Ben de bazen eşime baktıkça eski fotoğrafları filan gördükçe keşke anneleri vefat etmeseymiş diyorum. Çünkü ideal bir ailelermiş. Annenin ölümüyle ciddi sarsıntı yaşamışlar.Dürüst olayım siz isterseniz melek olun benim babam bu şekilde bir evlilik yapsaydı en fazla saygı duyardım ve size karşı iyi duygular zorlasamsa besleyemezdim :)
Yani bunun sizinle , sizin iyi biri olmamanızla falan da alakası yok bazı duygular asla oluşmaz bazı insanlarda özellikle bu durumlarda. Siz çok iyi niyetli ve gerçekten iyi biri de olabilirsiniz ama sizin yerinizde hep annemin olmasını isterdim ve içten içe nefret ederdim galiba.
Özelini anlattırmak yerine başına bir şey gelirse yanında destek olurum tadında takılırsanız daha iyi dönüş alırsınız gibi duruyor
Size karşı başka bağ oluşturması çok zor. Belki yıllar sonra minnet duyabilir.
Beklentilere girmek sizi de üzer...