Eşimin kızıyla soğukluğumuz

Ne olursa olsun çocuk o siz onu cezbedecek şeyler yapın aranızı düzeltmeye çalışın

Cocuklar cabuk inanir ,yerinizde olsam siyasi davranirdim.Mesele kiskancliksa babayi paylasamiyorsa ben elimle babasini yanina getirirdim,onun beni sevmesini beklemeden adim atardim ilk baska ayni tavirlarini sergileyebilir guvenmez kendini kapatmistir ama zamanla sizi sevecektir.Ona degerli hissettirin yaklasacaktir inadi bir noktada kirilir yeterki guvensin size

El kadar çocukla utanmasanız yarışacaksınız. Elektra kompleksini atlatamamış bir çocuk var karşınızda. Ne demek diyeceksiniz söyleyeyim: kız çocukları babalarını bir dönem kimseyle paylaşmak istemezler. Sonucunda kıskançlık davranışı gösterirler. Siz anlayışlı davranırsanız size alışıp sevebilir.

Bekarı bitti de çocuklu adamla evlenirseniz bu şekilde olur. Bile isteye kabul ettiniz, siz yarın bir gün yine boşanırsınız ama o adam hep baba olarak kalacak. Yani adamın hayatında kalıcı olan kızı. Bunu göz önüne alın. 15 yaşında çocukla düşman olmaya gerek mi var

Öncelikle cocukla cocuk olmaktan kacinin. Olanlarin sizinle alakasi yok. Ortada birakilmis yarali bir kiz cocugu o. Babasi ona sahip cikmak yerine kadin pesine düsmüs. Her cocuk tepkili olur. Annesi belki saglik sorunlarindan dolayi bakamiyor, ama esiniz bu vebalin altindan nasil kalkacak merak ediyorum. Siz olaylari kisisel algilamayi birakin. Geldiginde insan gibi davranmaya devam edin. Kiz zamanla hicbirinizin yüzüne bakmayacak zaten.

Sevgi beklemeden önce siz sevgi vermeyi deneyin. O beni sevmediği için bende sevemiyorum durumu saçma geldi. Ne yaptınız mesela, ne kadar çaba gösterdiniz ki sizi sevmesi için? Tam tersine aşık atıyorsunuz onunla. Ehliyet olayını arabaya bağlamanız çok saçma.
Ayrıca çocuğun size soğuk olması kadar normal bir durum yok. Sizin çaba göstermeniz gerek.
Ehliyet olayında mesela "güzel olur al tabi, bende kullanmasını öğrenmende yardımcı olurum sana istersen" gibi bir yaklaşım sergileyebilirdiniz mesela. Ben kırk yıl düşünsem aklımdan kullandığım arabayı almak istiyor ondan böyle söyledi diye geçmez.

Ergen cocuk bu, annesi piyasada yok, babasi baska kadinla evli, annesi atip gitmis, babasi da evine almiyor kiz anneannede yasiyor ... boyle berbat bir aileden gelen, kimsenin istemedigi bir cocuk sizce nasil davranmali??
Kıza annesi ve ananesi bakıyor yazmış annesi atıp gitmiş filan dememiş.

Bu arada sen ev hanımları bile araba aldırıyor ama benim param var aldıramadım yazıklar olsun bana diyen üye değil misin konu sahibesi O kızçe senden önce arabayaı alır seni de bindirmez diye mi korktun, telas yapma yahhuuj daha 3 yıl var aldırırsın o süre zarfında

Kıza annesi ve ananesi bakıyor yazmış annesi atıp gitmiş filan dememiş.

Evet yanlış anlamışım, konu sahibesinin diğer mesajlarina baktım anne ileri derecede depresyon hastasıymiş kendine bakacak hali yokmuş. Bu durumda kızı yaşlı kadına atan taraf sadece konu sahibesinin kocasi olan süper baba oluyor.

O kötüyse siz iyi olun ; hafi o çocuk yani kötü de olsa bilinçli değildir ama siz bilenmişsiniz kıza baya.. varsın öpmesin yani kolay değil onun da yaşadıkları; siz içinizde sizi doldurup duran sese kulak vermeyin bence

Bende boşanmış bir anneyim. Çok zor bir durum. Benimde 12 yaşında kızım var ve babasına çok düşgün. Böyle bir durumda emininim oda çok üzülürdü. O yaşlarda kızlar babayı paylaşmak istemez. Konu sahibine daha çok iş düşüyor. Sonuçta karşısındaki bir çocuk.

Zamanla kabullenebileceği bi durum kızın yaşadığı ha belki de hiç kabullenmeyecek bilemeyiz. Ergen olması da büyük dezavantaj kafasında kurup size bileniyodur bişey yapmasanız bile. Kızlar babalarını,erkekler de annelerini kıskanır normal yani. Şu aşamada bişey yapmayın durumu az çok kabullenmesini bekleyin vee babasıyla iletişim kurmasını size gelip gitmesini kalmasını sağlayın yani eşinizden talep edin bunu yemeğe çağır gelsin diyin ara konuş sürekli diyin vs. Mesela sevdiği yemekleri tatlıları öğrenin yapıp yemeğe çağırın siz de kalsın komedi filmleri açıp izleyin. Evinizde ona da ait bi oda olsun. Kız babasını kaybetmemiş olduğunu görsün. Böylece zamanla bağ kurarsınız

Eşinizle konuşup kızına babalik yapması gerektiğini hatırlatın. Çocuğuyla vakit geçirsin, yemeğe sinemaya vs götürsün, oturup sohbet etsin, bol bol sarılıp öpsün. Babasına olan öfkesi geçince sizinle de arası düzelir.

Bu tribi annesine atıyor mu acaba?
Çocuk diyince 5-6 sandım 15 yaşındaymış
Erkek kardeşim 14 yaşında küçülüp cebime giremez ya gayet aklı yerinde kız arkadaşı da var kız arkadaşı da 15 yaşında yanımızda vakitte geçirirler ailecek görüşürüz.
Olay şu küçük çocuk olmaması.
Kıskanabilir çok normal ama bu tripleri anneye de yapsın en çok anneye ihtiyacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…