- 22 Temmuz 2023
- 196
- 53
- 18
- 30
- Konu Sahibi deryadeyin
-
Tabiki hayır, ben 2 sene sonra yeni başladığım işyerinden tanıdım. Allah korusun15 Yasindaki kizla konusma seklinizin dogru olmadigini dusundum mesajinizdan.
Anneyle bosanmalarinda payiniz var mi? Onun annesiyle bosandiktan ne kadar sure sonra siz evlendiniz?
Bu arada sen ev hanımları bile araba aldırıyor ama benim param var aldıramadım yazıklar olsun bana diyen üye değil misin konu sahibesiO kızçe senden önce arabayaı alır seni de bindirmez diye mi korktun, telas yapma yahhuuj daha 3 yıl var aldırırsın o süre zarfında ço
Çok komiksiniz gerçekten kreş çocukları gibi nanikte yapıyorsunuzdur siz. Çocuk benle büyük insanmış gibi sidik yarıştırıyor diye örnek verdim ben onu ve konu bambaşka gerçekten çok acayip insanlar var hayatta herkes bişeyler uydurmuş eklemiş konu almış başını gitmiş bazılarıda 0-6 yaş şakası yapıyor Allah allahBu arada sen ev hanımları bile araba aldırıyor ama benim param var aldıramadım yazıklar olsun bana diyen üye değil misin konu sahibesiO kızçe senden önce arabayaı alır seni de bindirmez diye mi korktun, telas yapma yahhuuj daha 3 yıl var aldırırsın o süre zarfında
Ondan mı eşinin neden boşandığını merak edip uyaptan okumak istedin.? Gerçekten aşırı guveniyormuşsun eşineNe alakası var bu nasıl zihniyet ya ne yiyip ne içiyorsunuz siz umarım kınadığınız şeyi yaşamazsınız kızınız falan varmı sizin? Çocuklu adamla evlenilmiyormu kural mı bu? Çocuk kendisi kalmak istemiyor eşimde üzülüyor diyorum eve almadığımız yok tövbe estagfirullah ya
Merhaba herkese benim daha önce açtığım konuların içinde ufak tefek bahsettiğim eşimin önceki evliliğinden bir kızı var annesi ve anneannesinin baktıg. Bizim sorunumuz şu ki kiz zaten hiç bizimle kalmak istemedi. Nefret ediyor benden hiçbir tartışmam falan olmadığı halde. Gözüyle bakarak küfreder resmen bana sıfır elektrik alamıyoruz birbirimizden haliyle sevilmeyince sevemiyorsunuzda. Eşim kızı gelsin gitsin istiyor haliyle onun için üzülüyorum. Örnek vericek olursam biz evlendikten sonra balayına gidecektik kızı düğünümüzde vardı halasıyla dönecekti düğün bitmişt. Bizde sabah yola çıkacaktık tatil için ve vedalaşmak istediğimde beni öpmedi vefalaşmadı görmemiş gibi yaptı gergin ve sinirli bi şekilde. Derdi sabahında babasıyla tatile gidiyor olmamdı ve düğünden önce babasıyla bizde Kaldığı için o günde haliyle halası benimle gel dediği için sinirliydi. Birşeyler elinden alınmış kafası. Eşimin arabasıyla bir yere giderken onura almıştım 3 sene sonra ehliyet alacağım diyor kız resmen o zaman binemezsin demeye getiriyor 15 yaşındaki çocuk düşünün yani. Sonraki her görüşmemizde konuyu annesine getirdi gerildim kavga ettim eşimle ve biz hiç bağ kuramadık. Benim durumumda olan kadınlardan yorum istiyorum dengeyi nasıl kuruyorsunuz?
Araya virgül falan koyarsanız doğru ve anlaşılır olur yazdıklarınız. Nokta yok virgül yok haliyle yanlış anlaşılması normal. Ayrıca çocukla etmeseniz bile o kavgayı eşinizle etmişsiniz,kızla anlaşmaya gönlünüz yok ,hayatınızdan ćıksin istiyorsunuz.Kavga ettiğimi nerede yazmışım Allah aşkınagerçekten herkes konuyu amacından saptırmaya yargı dağıtmaya ne meraklı bravo. Yeniden okuyun benim konumu ne amaçla açtığımı o zaman belki anlarsınız ne diyim
Neden bakmasın ne yaptıkki ona, gelme gitme demedik hep adım attık niye öyle söylüyorsunuz
Bir önceki konunuzda da şöyle demişsiniz?Babannede falan kalmıyor hanımefendi gayet annesi ve anneannesi bakıyor lütfen böyle atmışsınız diye kendi yorumunuzu ekleyerek konuşmayın bir çoğunuz aynı şeyi yazmış ben başka birler soruyorum ve başka bir konu anlatıyorum sizler olayı dramatize edip yargı dağıtmaya ne meraklıymışsınız gerçekten herkes egosunu tatmin etti konumdan. En iyilik meleği sizsiniz tamam ay
Hayır annedeydi ama anneanneye verdi bakamıyorum deyip
Çocukluktan gençliğe geçiş dönemi zor,sizi anlıyorum ama bilginiz davranışlarınız genç kıza hitap etmiyor.duvar ördü demişsiniz ozaman uzman desteği almayı deneyin onların tavsiyesi hızlı yol almanızı sağlar diye düşünüyorumİlk tanıştığımızda babannesindeydi bende aile ile tanımamaya gitmiştim yanıma gelmedi aslında büyükler zorladı kayınvalidem falan cocugu o zaman belki antipati oluştu ondada zorlanınca bilemiyorum. Seviyor aile beni o yüzdende sitemli çünkü anneci biraz. Doğum günüm oluyor küsüyor tatile gitsek çağırıyoruz gelmiyor babasına küsüyor. Yani bakacağımı şaşırdım eşimde üzülüyor. Sonrasında hediye falan almaya çalıştım okul çantası vs. Babam alırdı zaten diyor yani duvar örüyor
Benim yerime düşünmez benim ağzımdan konuşmazsanız sevinirim hayatımdan çoksın falan istemiyorum öyle olsaydı öyle konu açar nasıl kurtulurum derdim iyi gecelerAraya virgül falan koyarsanız doğru ve anlaşılır olur yazdıklarınız. Nokta yok virgül yok haliyle yanlış anlaşılması normal. Ayrıca çocukla etmeseniz bile o kavgayı eşinizle etmişsiniz,kızla anlaşmaya gönlünüz yok ,hayatınızdan ćıksin istiyorsunuz.
Ne amaçla konu açtığınız malum kız ehliyet alıcam diyor 3 sene sonra,siz arabaya binemezsin demeye getirdi diyorsunuz. Sanki 3 sene sonra babam bu arabayı bana verecek demiş gibi kendi kendinize kurup duruyorsunuz.
Bu düşünce bile zihniyetinizi belli ediyor,sizi anlamak için çok kafa yormaya gerek yok.
Babaanne konusunu yanlis anlamisim tamam muhtemelen tanışmaya gittigimde yanıma gelmedi dediniz diye,ama annesi hastaysa bu çocuğun sayet,babasının orada bırakması ne kadar doğru?
Neyse yaşayarak tecrübe etmezsiniz umarım ama eşiniz iyi bir baba olsaydı kızını orada bırakmazdı.
Bunun şuanki konuyla ne alakası var allah ıslah etsin sizi kalbiniz kötü aklınızda Sadece kötülüğe çalışıyorOndan mı eşinin neden boşandığını merak edip uyaptan okumak istedin.? Gerçekten aşırı guveniyormuşsun eşine
Boşanmış çocuğu olan biriyle evlenilmez mi demişsiniz de inanın Türkiye şartlarında hiçbir kadın kolay kolay boşanmaz . Gör ki neler yaşandı. Sizin de o konuyu açmanız bariz şüphelendiğinizi gösterir. Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok bir sakin olun. Siz iyisiniz herkes kötü aynen. Asıl siz ıslah olun. El kadar çocuğu bile kendinize rakip görüyorsunuzBunun şuanki konuyla ne alakası var allah ıslah etsin sizi kalbiniz kötü aklınızda Sadece kötülüğe çalışıyor
Ayrıca konu sahibinin çocuğu yok yani empati yapabilmesi çok zor. Bir anda 15 yaşında bir ergenle tanışıyor ve bu duruma uyuma sağlamak zorunda kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?