Eşimin kızıyla soğukluğumuz

Çok komiksiniz gerçekten kreş çocukları gibi nanikte yapıyorsunuzdur siz. Çocuk benle büyük insanmış gibi sidik yarıştırıyor diye örnek verdim ben onu ve konu bambaşka gerçekten çok acayip insanlar var hayatta herkes bişeyler uydurmuş eklemiş konu almış başını gitmiş bazılarıda 0-6 yaş şakası yapıyor Allah allah

Ondan mı eşinin neden boşandığını merak edip uyaptan okumak istedin.? Gerçekten aşırı guveniyormuşsun eşine

Çocukla çocuk olmuşsun yani ne gerek var. Sevmiyorsa sevmesin yapacak birşey yok sevmek zorunda da değil. Fatma giriğin filmi vardı Gelincik ismi orda da eşinin çocuklarö nefret ediyordu ama çok olgundu Fatma Girik hiç oralı olmadı hep iyi davranmaya devam etti.
Tek yolu rahat bırakmak ve iyi olmaya devam etmek.

Son düzenleme:

Ben 26 yaşındayım, şuan profilde yaşın 28 yazıyor, büyük ihtimal eşinle tanıştığında benim yaşıma daha yakındın. O zaman bu çocuk 13 14 yaşında oluyor, yani genç bir kadının böyle boyu kadar bir çocuğu hayatına almaya kalkması çılgınlık ve büyük sorumluluk isteyen bir şey.

Bu çocuğa karşı senin bakım sorumluluğun yok ama attığın imza ile bu çocuğun artık senin hayatının bir parçası olduğunu kabul etmiş oluyorsun. 15 yaşındaki çocuğun davranışlarında sorun yok ama senin böyle kafanda kurup, böyle çocuğa kinlenmen, kötü düşünmen gerçekten sorun.

Son düzenleme:
Araya virgül falan koyarsanız doğru ve anlaşılır olur yazdıklarınız. Nokta yok virgül yok haliyle yanlış anlaşılması normal. Ayrıca çocukla etmeseniz bile o kavgayı eşinizle etmişsiniz,kızla anlaşmaya gönlünüz yok ,hayatınızdan ćıksin istiyorsunuz.
Ne amaçla konu açtığınız malum kız ehliyet alıcam diyor 3 sene sonra,siz arabaya binemezsin demeye getirdi diyorsunuz. Sanki 3 sene sonra babam bu arabayı bana verecek demiş gibi kendi kendinize kurup duruyorsunuz.
Bu düşünce bile zihniyetinizi belli ediyor,sizi anlamak için çok kafa yormaya gerek yok.
Babaanne konusunu yanlis anlamisim tamam muhtemelen tanışmaya gittigimde yanıma gelmedi dediniz diye,ama annesi hastaysa bu çocuğun sayet,babasının orada bırakması ne kadar doğru?
Neyse yaşayarak tecrübe etmezsiniz umarım ama eşiniz iyi bir baba olsaydı kızını orada bırakmazdı.

Çocuğu olan kişilerle evlenip sonrada çocuktan sikayet etmek bana komik geliyor. Az çok böyle şeylerin yaşanacağını bilmeniz lazımı.

15 yaşında bir ergenden bahsediyorsunuz, sizi sevmemesi istememesi normal. Beni sevmeyince sevemiyorum diyorsunuz ya sevmeyi denediniz mi?
Babası daha çok ilgili gösterse, evlenince baba olmaktan vazgecmedigini gösterse belki bi nebze düzelir davranışları

Bir önceki konunuzda da şöyle demişsiniz?
Hayır annedeydi ama anneanneye verdi bakamıyorum deyip

Bu yaşlarda anne babası birlikte olan çocuklar bile biraz agresif oluyor. Sizin kızın böyle olması normal.Durumu kişisel algılamayın, bu çocukların ergenlikleri bizimki gibi geçmiyor.

Annesinin de sağlık sorunu varmış haliyle yeterince sevgi görmediği için hırçınlaşmıştır.

Siz sabırla minik minik adımlar atacaksınız. Olgun davranıp her seferinde ufacık bir adımla yaklaşacaksınız. Çevrenizde o yaşlarda kız çocuğu varsa bir danışın nelerden hoşlanır hangi müzikleri dinlerler, ne giyerler nerelerde takılırlar. Ön bilgi edindikten sonra sohbet etmeye çalışın. Belki yine bir duvarla karşılaşacaksınız ama o duvarın tuğlaları yavaş yavaş gevşeyecek. Bir de bol bol iltifat edin, o gün kötü bile giyinse iltitaf edin, sevdiği şeyleri yapmayı çalışın. Bıkmadan usanmadan. Ayrıca arada baba kız günü yapsınlar. Siz sadece organizasyonu yapın ve çekilin. O zaman bakacak ki babasını ona doğru itiyorsunuz.

Çocukluktan gençliğe geçiş dönemi zor,sizi anlıyorum ama bilginiz davranışlarınız genç kıza hitap etmiyor.duvar ördü demişsiniz ozaman uzman desteği almayı deneyin onların tavsiyesi hızlı yol almanızı sağlar diye düşünüyorum

Yorumların çoğunda yok baba kızı istemiyor yok üvey anne sevmiyor evinde bir oda vermiyor tarzında. Yahu konu sahibi kızı sevmiyorum yada istemiyorum demiyor ki. Çocuk hiç buna fırsat bile vermemiş yada fırsatları olmamış. Kız çocuğunun psikolojisini de anlıyorum. Sonuçta suan onun gözünde babasını ondan ve annesinden çalan kadın. Babasının artık onu sevmediğini istemediğini bile düşünüyor olabilir. Ayrıca konu sahibinin çocuğu yok yani empati yapabilmesi çok zor. Bir anda 15 yaşında bir ergenle tanışıyor ve bu duruma uyuma sağlamak zorunda kalıyor. Böyle durumlarda krizlerin yaşanması normal diye düşünüyorum. Bence bu konuda uzmandan yardım almalısınız. Onlar sizi nasıl davranmanız konusunda yol gösterecektir.

Konuya yorum yapacaktım ama konu sahibesinin anlayacağını sanmıyorum. Kimsenin kimsenin sevgisine ihtiyacı yok. Saygı olsa yeter. Kendinizi beğendirmeye çalışmayın baba kız iyi olsunlar yeter siz karışmayın mümkünse. Eşiniz üzülüyor ise de sizin yapabilecek birşeyiniz yok. Ergenlikte boşanma travması da yaşayan bir çocuk var sizi sevmesini beklemeniz yanlış. Onunla yarış yapmayın yeter. Herkesin ilişkisi gerektiği kadar olur.

Annesi nerde ilgilenmiyor mu? Degismesi zor bi durum bu. 15 yas kazik kadar bi yaş. Bence ergenlikle de ilgisi yok. Bazi kadinlarin karakteri bu 60 yasindaki babasi annesi ölünce evlenmesin isterler tuhaf bi bilincalti ensestligi bence.

Hic de cocuklu adamla evlenmeseydin safsatasina takilmayin bence bunu cok diyen olur. Yerinizde olsam umursamam buyursun gelsin gidiyorsa gitsin. Odasini hazirla, yemegini koy, derslerine yardim et ne bileyim hediye al, elinden geldiğince yardimda bulun sevmezse kendi bilir. Akışına bırak üstüne gitmeyince niye nefret etsin, zamanla alışır.

Benim yerime düşünmez benim ağzımdan konuşmazsanız sevinirim hayatımdan çoksın falan istemiyorum öyle olsaydı öyle konu açar nasıl kurtulurum derdim iyi geceler

Bunun şuanki konuyla ne alakası var allah ıslah etsin sizi kalbiniz kötü aklınızda Sadece kötülüğe çalışıyor
Boşanmış çocuğu olan biriyle evlenilmez mi demişsiniz de inanın Türkiye şartlarında hiçbir kadın kolay kolay boşanmaz . Gör ki neler yaşandı. Sizin de o konuyu açmanız bariz şüphelendiğinizi gösterir. Bu kadar tepkili olmanıza gerek yok bir sakin olun. Siz iyisiniz herkes kötü aynen. Asıl siz ıslah olun. El kadar çocuğu bile kendinize rakip görüyorsunuz

Ayrıca konu sahibinin çocuğu yok yani empati yapabilmesi çok zor. Bir anda 15 yaşında bir ergenle tanışıyor ve bu duruma uyuma sağlamak zorunda kalıyor.

Kastığınız duyar çok saçma.

Kadını kimse zorla evlendirmemiş. Bunun tanışma söz nikah süreçleri var. Leylekler imzayı attıktan sonra 15 yaşındaki çocuğu getirmemiş, çocuk evlendiğinde yarı yaşından bile büyük konu sahibinin. Ne olacağını sanıyordu?

Birde çocuk mu adım atacaktı, yetişkin kadınla iyi iletişim kurmak için? Kadın gelmiş, çocuğun her lafına alınıyor, kafasında kuruyor, konu sahibinin yaptığı normal değil yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…