- Konu Sahibi deryadeyin
-
Çok normal.Ergen babasını kıskanır.Doldurusa gelecek yaşta.Siz eşinizin ikinci evliliği çocuk gibi sorumluluğunu bilerek evlenecektiniz.Merhaba herkese benim daha önce açtığım konuların içinde ufak tefek bahsettiğim eşimin önceki evliliğinden bir kızı var annesi ve anneannesinin baktıg. Bizim sorunumuz şu ki kiz zaten hiç bizimle kalmak istemedi. Nefret ediyor benden hiçbir tartışmam falan olmadığı halde. Gözüyle bakarak küfreder resmen bana sıfır elektrik alamıyoruz birbirimizden haliyle sevilmeyince sevemiyorsunuzda. Eşim kızı gelsin gitsin istiyor haliyle onun için üzülüyorum. Örnek vericek olursam biz evlendikten sonra balayına gidecektik kızı düğünümüzde vardı halasıyla dönecekti düğün bitmişt. Bizde sabah yola çıkacaktık tatil için ve vedalaşmak istediğimde beni öpmedi vefalaşmadı görmemiş gibi yaptı gergin ve sinirli bi şekilde. Derdi sabahında babasıyla tatile gidiyor olmamdı ve düğünden önce babasıyla bizde Kaldığı için o günde haliyle halası benimle gel dediği için sinirliydi. Birşeyler elinden alınmış kafası. Eşimin arabasıyla bir yere giderken onura almıştım 3 sene sonra ehliyet alacağım diyor kız resmen o zaman binemezsin demeye getiriyor 15 yaşındaki çocuk düşünün yani. Sonraki her görüşmemizde konuyu annesine getirdi gerildim kavga ettim eşimle ve biz hiç bağ kuramadık. Benim durumumda olan kadınlardan yorum istiyorum dengeyi nasıl kuruyorsunuz?
Ergen cocuk bu, annesi piyasada yok, babasi baska kadinla evli, annesi atip gitmis, babasi da evine almiyor kiz anneannede yasiyor ... boyle berbat bir aileden gelen, kimsenin istemedigi bir cocuk sizce nasil davranmali??
Bunların suçlusu ben değilim yanlız
15 yaştaki çocuğa şevkat duyabilmek için bütün olanların "suçlusu" olmanız gerekmiyor ki.Bunların suçlusu ben değilim yanlız
İlk tanıştığımızda babannesindeydi bende aile ile tanımamaya gitmiştim yanıma gelmedi aslında büyükler zorladı kayınvalidem falan cocugu o zaman belki antipati oluştu ondada zorlanınca bilemiyorum. Seviyor aile beni o yüzdende sitemli çünkü anneci biraz. Doğum günüm oluyor küsüyor tatile gitsek çağırıyoruz gelmiyor babasına küsüyor. Yani bakacağımı şaşırdım eşimde üzülüyor. Sonrasında hediye falan almaya çalıştım okul çantası vs. Babam alırdı zaten diyor yani duvar örüyorEvlenmeden önce tanışma,vakit geçirmek gb adımlarınızda nasıl davranıyordu,siz nasıl yaklaştınız bunları yazın.
Konuya öyle yorum yapayım
Ne alakası var bu nasıl zihniyet ya ne yiyip ne içiyorsunuz siz umarım kınadığınız şeyi yaşamazsınız kızınız falan varmı sizin? Çocuklu adamla evlenilmiyormu kural mı bu? Çocuk kendisi kalmak istemiyor eşimde üzülüyor diyorum eve almadığımız yok tövbe estagfirullah yaOlma konu sahibesi de, sen hasta kendine bakamayacak durumda olan bir kadını atmış, üstüne çocuğunu atmış bir adama nasıl güveniyorsun? Adam leş gibi bir insan.. Kusura bakma lütfen hasta bir kadını atan, çocuğunu eve misafir getiren bir adamla evlenen kadının da insanın da öyle çok düzgün bir insan olduğunu sanmıyorum. İnsan Allahtan korkar yahu sen bu adamla nasıl evlendin?
Ortada kalmış bir çocuk var, hasta bir kadın var sen gelmiş buraya kız bana niye surat yaptı diyorsun?? Kız ortada kalmış yahu anne hasta, baba evine almıyor, ne yapsın bu çocuk? Ben kızı haklı buldum, çocuğuna sahip çıkmayıp kadın peşinde koşan adamın da, çocuklu adama gelen kadının da yüzüne bakmazdım. Doğruya doğru, sen de şahane değilsin yani kızın yaptıklarını hak ediyorsun bravo o kıza. Üvey anne denen mendebur tür bir kez de şaşırtsın burdakileri hepsi al birini vur ötekine.
Hayır yani insan hiç mi demez,düşmez kalkmaz bir Allah,yarın öbürgün çocuğum olsa ve boşansam bu adamdan,benim çocuğumu da bu şekilde boşayacak diye.Kız yine iyi dayanıyor, az buçuk iyi de davranıyor bence, ben olsam evinde bir oda veremeyen babayla görüşmezdim üvey anne müvey anne muhattap bile olmazdım. Çocuğun yerinde olsam beni ortada bırakan anneyi de babayı da silerim. Çocuk için üzüldüm, hem annesi hem babası 5 para etmez ebeveynler ve 5 para etmez insanlar. Ikisi de cocuklarini yasli bir insan atip yeni! hayatlarina yelken acmislar. Kız ortada kalmış resmen. babacığa da hellal kızın misafir gibi gelip gitmesini istiyormuş vah vah, işte kızına sahip çıkan bir baba daha.
Ne alakası var bu nasıl zihniyet ya ne yiyip ne içiyorsunuz siz umarım kınadığınız şeyi yaşamazsınız kızınız falan varmı sizin? Çocuklu adamla evlenilmiyormu kural mı bu? Çocuk kendisi kalmak istemiyor eşimde üzülüyor diyorum eve almadığımız yok tövbe estagfirullah ya
Çocuk babaannede kalıyor,annesi hastaymiş haliyle atilmis bu cocuk. Babası bakabilecekken neden babaannede kalsın 15 yaşında bir çocuk? Babası istese odasını hazırlar,okul kaydını eve yakın bir yere yaptırır çocugunu alır evine gerekiyorsa zorlayarak. Baba yaşlı başlı annesine bırakınca normal mi oluyor? O çocuk babaannem ölse ortada kalırım diye bile düşünüyor olabilir şu an.Bana normal geldi kim ister ki anne babasının başkasıyla evlenmesini
Aklıma sihirli annem geldiorda da betüşü istememiştiler ama o sevgisiyle çocukların sevgisini kazanmıştı
Yorumlara da şaştım aynı konuyu mu okuduk diye anne babanın çocuğu attığı eve almadığı nerde yazıyor
İlk tanıştığımızda babannesindeydi bende aile ile tanımamaya gitmiştim yanıma gelmedi aslında büyükler zorladı kayınvalidem falan cocugu o zaman belki antipati oluştu ondada zorlanınca bilemiyorum. Seviyor aile beni o yüzdende sitemli çünkü anneci biraz. Doğum günüm oluyor küsüyor tatile gitsek çağırıyoruz gelmiyor babasına küsüyor. Yani bakacağımı şaşırdım eşimde üzülüyor. Sonrasında hediye falan almaya çalıştım okul çantası vs. Babam alırdı zaten diyor yani duvar örüyor
Babannede falan kalmıyor hanımefendi gayet annesi ve anneannesi bakıyor lütfen böyle atmışsınız diye kendi yorumunuzu ekleyerek konuşmayın bir çoğunuz aynı şeyi yazmış ben başka birler soruyorum ve başka bir konu anlatıyorum sizler olayı dramatize edip yargı dağıtmaya ne meraklıymışsınız gerçekten herkes egosunu tatmin etti konumdan. En iyilik meleği sizsiniz tamam ayÇocuk babaannede kalıyor,annesi hastaymiş haliyle atilmis bu cocuk. Babası bakabilecekken neden babaannede kalsın 15 yaşında bir çocuk? Babası istese odasını hazırlar,okul kaydını eve yakın bir yere yaptırır çocugunu alır evine gerekiyorsa zorlayarak. Baba yaşlı başlı annesine bırakınca normal mi oluyor? O çocuk babaannem ölse ortada kalırım diye bile düşünüyor olabilir şu an.
Bir anne çocuğunu annesine bırakıp kolay kolay evlenmez ama bu adamlara ne oluyor ben anlamıyorum.
Kavga ettiğimi nerede yazmışım Allah aşkınaHayır yani insan hiç mi demez,düşmez kalkmaz bir Allah,yarın öbürgün çocuğum olsa ve boşansam bu adamdan,benim çocuğumu da bu şekilde boşayacak diye.
Tamam insanlar anlaşamayabilir,ayrılabilir yeni birileriyle evlenip çoluk çocuğa karısabilir ama çocuktan boşanılmaz yani.
Her zaman hayatında yeri evinde bir odası olmalı. Anne bakamıyorsa babanın evinde kalmalı zaten, büyükanne bakmamalı annesi/babası hayatta olan cocuğa.
15 yaşında tam deli zamanları,birde kavga ediyor kocaman kadın bu çocukla yazık.
Neden bakmasın ne yaptıkki ona, gelme gitme demedik hep adım attık niye öyle söylüyorsunuzÖncelikle cocukla cocuk olmaktan kacinin. Olanlarin sizinle alakasi yok. Ortada birakilmis yarali bir kiz cocugu o. Babasi ona sahip cikmak yerine kadin pesine düsmüs. Her cocuk tepkili olur. Annesi belki saglik sorunlarindan dolayi bakamiyor, ama esiniz bu vebalin altindan nasil kalkacak merak ediyorum. Siz olaylari kisisel algilamayi birakin. Geldiginde insan gibi davranmaya devam edin. Kiz zamanla hicbirinizin yüzüne bakmayacak zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?