- 23 Temmuz 2014
- 6.473
- 17.716
- 448
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Hay ağzını öpeyim asdfghjÖn koltuğu büyüklere bırakmanın neresi hürmet? Ön koltuk altından mı yapılıyor nedir yani?
Babam, kayınvalide, kayınpeder hepsi arkaya geçip oturuyor. Daha rahat edeceklerini düşünüp ben öne geçeyim deseler buyurun geçin derim ama demek ki ne rahatlık açısından bir fark hissediyorlar ne de saygıyı böyle boş beleş şeylerde arıyorlar.
Ayrıca çoğu kaza durumunda en tehlikeli yer sağ ön koltuktur. Yaşlı başlı insanların tehlikelere açık halde yolculuk yapmalarına göz yummanız çok ayıp gerçekten, yaşlıya saygı kalmamış hiç
Sen ön koltuğa layıksın istisnasınBana mı didin bayanajdldlflf
Ön koltuk için adam pıçaklarımSen ön koltuğa layıksın istisnasın
Bu arada bana asıl kadın düşmanı yorumlar, ben hep kv me yer veririm, sen teklif etseydin diyen yorumlar. Adamın yaptığına hiç takılmayıp sanki bütün mesele arka koltuk ön koltuk meselesi gibi yorum yapanlar. Bu karşıdaki hödüğe hak vermek değil de ne? Yani sen haddini bilseydin eşinde sana bağırmazdı demek.
Ben dün sanki bu mesajın aynısını okudum. Eğer ilk defa bugün yazıldıysa KK artık rüyalarıma giriyor demek.Yok adam iğrenç biri hödük cidden.
Ama ön koltuğu gurur meselesi yapan da ne bileyim normal gelmedi. Ben kendi arabamızda birini götürüyorsak öne oturmak ister misin diye mutlaka sorarım. Ön koltuk sevdası da çok varoşça değil mi. Karı koca tencere kapaklar bence.
Cesedimi indirirdi o ön koltuktan. Asla inmedim. Değerinizi o değil siz belirlemişsiniz. O 1 bağırdıysa siz 5 bağırın.Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Yapılacak şey belli de bu dağ ayısına. Siz yapmazsınız.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum.
Evet, nerden bildin? Herkezin saygi anlayisi farkli, sen bunu askeriyede oldugunu dusunuyorsan ohooooAskeriyede misiniz?
Cevap olarak benim de adam tamam da kadın ne alaka, kadının derdi ön koltukta oturamamak değil ki yazdığımı da gördün müBen dün sanki bu mesajın aynısını okudum. Eğer ilk defa bugün yazıldıysa KK artık rüyalarıma giriyor demek.
Ben dün sanki bu mesajın aynısını okudum. Eğer ilk defa bugün yazıldıysa KK artık rüyalarıma giriyor demek.
https://www.facebook.com/Arkadaşlar ön koltuk-haya korelasyonu ile ilgili bir açıklama geldi mi ben kaçırmış olabilirim de ahsjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?