- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.952
- 78
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
hıı şimdi anladım kadınla erkek arka koltukta oturup birbirine dokunursaArkada kadınlar içinde oturmasın eşimle otursun diye bir erkeğin rahat etmesini düşünürüm elbet çünkü arkada başka kadınlar ve çocuklar daha vardı
O gün ben öne gecseydim de eşim birsey demezdi diyemezde fakat onlar arkada itekleştikce kayinpederde sakinlestiremezse(yas baya var) bayram hepimize zehir olacak .İlk zaten kayinpederim arka kapıyı açtı binecekti hamle yaptı ben durdurdum.Mızıkladılarmı cinlerim tepeme geliyor iki kız birbiriyle anlaşamıyor eli değdi ayakkabısı değdi oooo kavga gürültü. Burda zaten ben konu sahibine suç buldum genel olarak iki koltukta aynı yere gidiyor kim bindiyse gitsin işte sen öne ben öne diye kavga niye.Bence bu ne ilk ne son.Kimbilir nelere daha bagiriyordur eşi.evet değmez o yüzden öne geçen eş adayına arkaya geç diye bağırılmaz..
Çoook malesefNerede olursa olsun ön taraf First Class diye yerleşmiş bilinçaltına.
Eşinizin yaptığı çok çirkin bağırarak sizi annesinin yanında küçük düşürmüş. Çok mu alttan alıyorsunuz ?
Benim kv de bizim araba ile bireye gideceğimiz zaman 3 gün önceden başlar ön koltukta ben oturacağım demeye.. kv ler için ön koltuk namus meselesi gibi bisey galiba..ama kendi kızının arabasına binecegi zaman hiç sesini çıkarmaz paşa paşa arkaya geçer
ayakkabıların arkasına da basacaksın vereceksin son ses Müslüm babayıPara toplamışlığım da var
Ön koltuğun saygıyla ilişkisi nedir acaba? Bu ön koltuğa saçma sapan bir şekilde bu kadar saygı yükleyen bizden başka millet var mıdır acabaSenin kayinvalidene, saygindan dolayi 'sen öne gec' demen lazim, onunda 'yok kizim sen otur' demesi. Bukadar basit.
Kendi babam ya da kayınbabam binse, ortam müsaitse, mesela trafikte yolun ortasında falan değilsek ben de arkaya geçerim açıkçası. Onlar kafa kafaya verip sohbet ediyor trafikte, seviyorlar ona buna yorum yapmayı, bundan gocunmam. Ama annem, kayınvalidem ya da herhangi bir büyük arkada oturunca niye saygısızlık, hatta hayasızlık oluyor yahu? Mantığı ne bunun? Anlatın belki bizim göremediğimiz bir şey vardır.Benimle çok alakaa
Araba lüksse arka koltuk tercih ediliyor demek kiŞimdi durun !
Bu devlet büyükleri ve aşırı zengolar niye hep arkada otıriyi ?
Şimdi durun !
Bu devlet büyükleri ve aşırı zengolar niye hep arkada otıriyi ?
Eşim şimdiye kadar tek kelime etmedi bu konu hakkında ne bana arkaya geç dedi ne annesine öne otur..zaten kv bir kaç gün önceden söylediği için öne binecegini bende uzatmadım.. benim için sorun öne binmesi değil bunu çok büyük bir olaymış gibi büyütmesi üstüne basa basa tekrar etmesi halbu ki ben şimdiye kadar ön benim felan diye biseyde demedim kendi kendine guru meselesi haline getiriyor gıcık oluyorumÇünkü oğlunun arabası onun da arabası. Zihniyet bu olduğu için kızının aracında öne binmemesi de normal. Gelinlerden saygı beklerler ama iş kıza gelince tam tersi olur.
Eşinizin tavrı ne oluyor bu duruma
Olsun ön koltukta büyükOnların araçları üç oda bir salon çünkü. Bizimki gibi üç kişilik değil skjfdşlgfk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?