Esimin ön koltuk sevdası

Ön koltuğun saygıyla ilişkisi nedir acaba? Bu ön koltuğa saçma sapan bir şekilde bu kadar saygı yükleyen bizden başka millet var mıdır acaba
Bence yok. Hatta şoförlu arabası olan insanlar bile öne oturmaz, ön koltuğun arkasına gelen kısma oturur.
Nerede varoş var ön koltuğu namus meselesi yapmış oluyor

Konu sahibi, mesele ön koltuk değil. Eşinin gözünde beş kuruş değerin yok. Soyunu, anasının atasının adını yaşatacak çocuk doğurdun,tamam. Akşam da beş on saniye debeleniyor üstünde, yemek de yapıyorsun,ortalık toplama, çocukları susturma falan...bitti gitti. Eşinin sana bakış açısı tam olarak bu. İster üzül,ister mutsuz ol ama bu yani .adam seni sevmiyor,saygı da duymuyor. Bedava çalışan bir işçi gibisin

Eşiniz 2.kızınıza; ikinizin annelerinin isimlerini koymak istiyordu en son. İsim konularınıza onlarca yorum yapılmıştı. 2.
kızınızın ismi ne oldu ? Hatice Gülcan mı; Gülcan Hatice mi ?

Eşiniz 2.kızınıza; ikinizin annelerinin isimlerini koymak istiyordu en son. İsim konularınıza onlarca yorum yapılmıştı. 2.
kızınızın ismi ne oldu ? Hatice Gülcan mı; Gülcan Hatice mi ?
Adam komple çöp suyu.

Ben de boyle düsunmeye basladım biliyor musun oçimi

Bişey olmsz abartma
Kim biniyosa binsin o ne öyle yer kapmaca gibi

Benim kayınvalide bi defa daha ben ayakkabımı bağlamadan koşarak öne binmek için gitmişti eşim "sen arkaya otur, biz hem önde muhabbet ediyoruz hem de eşim bana yardımcı pilotluk yapıyor" dedi. Kadın eşimle 3 gün konuşmadı ama bir daha bu ön koltuğun konusu açılmamak üzere kapandı

Konu sahibinde suç bulmadım yazacaktım ama ofis biraz karışık olunca dikkat etmemişim özür dilerim

Ön koltuğa oturmanın haya ve saygı ile ne alakası var anlatır mısınız? Bu ön koltuğa verilen değeri hiç bir zaman anlayamayacağım.

Konu sahibi eşinizin davranışı kabul edilemez. Ama siz benzer şeyleri vakti zamanında kabul etmişsiniz belli ki buna cesaret edebilmiş. İki çocuğun olduğu evlilikte sanıyorum ki bu yaşadığınız ilk saygısızlık değildir.

Eski eşimle böyle bir sorunu hiç yaşamadım.
Onun arabasında isek öne eski kv yi önermiştim yine de bozulmasın diye ama kv sen kocanla otur dedi ses etmedi. Sornasinda da hiç sormadım direkt oturdum.
Kendi aracimda da yanıma eşim otururdu, bence adet böyle olmalı, senin eşin öküz kusura bakma, zamanı gelince usulünce kırıldığını anlatmalısin.

Bebeğinizin adına sevindim. İlk kızınız gibi 2 isimli mi oldu; beğendiğiniz bir isim koyabilmişsinizdir umarım.

Söyledim canım kirildığimı sana haddini bildirdim haddini bileceksin dedi

Daha önce öne oturmuşluğum du kayınvalidem de arkaya oturdu. Sorun bu değil eşim şimdi bu şekilde nasıl çirkinleşti. Bi de bana diyor ki sana haddini bildirdim haddini bileceksin diyor. Ben bu olayda şunu anladım eşim için ben hiçbir şeyim. Hiç saygısı yokmuş bana. Bu şekilde gerçeklerle karşılaşmak beni sarstı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…