- 17 Ağustos 2011
- 24.965
- 157.381
- 798
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Bence yok. Hatta şoförlu arabası olan insanlar bile öne oturmaz, ön koltuğun arkasına gelen kısma oturur.Ön koltuğun saygıyla ilişkisi nedir acaba? Bu ön koltuğa saçma sapan bir şekilde bu kadar saygı yükleyen bizden başka millet var mıdır acaba
O yüzden küçücük arabada ön koltuk savaşı yapıyoruz ya dfgljdşlgOlsun ön koltukta büyük
Merhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Ikisi de olmadıEşiniz 2.kızınıza; ikinizin annelerinin isimlerini koymak istiyordu en son. İsim konularınıza onlarca yorum yapılmıştı. 2.
kızınızın ismi ne oldu ? Hatice Gülcan mı; Gülcan Hatice mi ?
Adam komple çöp suyu.Eşiniz 2.kızınıza; ikinizin annelerinin isimlerini koymak istiyordu en son. İsim konularınıza onlarca yorum yapılmıştı. 2.
kızınızın ismi ne oldu ? Hatice Gülcan mı; Gülcan Hatice mi ?
sizin de ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz heIkisi de olmadı
Ben de boyle düsunmeye basladım biliyor musun oçimiBence yok. Hatta şoförlu arabası olan insanlar bile öne oturmaz, ön koltuğun arkasına gelen kısma oturur.
Nerede varoş var ön koltuğu namus meselesi yapmış oluyor
Konu sahibi, mesele ön koltuk değil. Eşinin gözünde beş kuruş değerin yok. Soyunu, anasının atasının adını yaşatacak çocuk doğurdun,tamam. Akşam da beş on saniye debeleniyor üstünde, yemek de yapıyorsun,ortalık toplama, çocukları susturma falan...bitti gitti. Eşinin sana bakış açısı tam olarak bu. İster üzül,ister mutsuz ol ama bu yani .adam seni sevmiyor,saygı da duymuyor. Bedava çalışan bir işçi gibisin
Bişey olmsz abartmaMerhabalar.. belki de çok saçma gelecek bir konudan bahsedeceğim. Geçen gün arabaya binip misafirliğe gidecektik. Ön koltuğa oturdum . Vee benim pek akıllı kocam ön koltuktan ineceksin annem oturacak sen atkaya oturacaksın deyip bağırdı. Ben de olay büyümesin diye kalktım arkaya oturdum. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Erkek dediğin böyle şeye takar mı yaa. Beni kayınvalidemin yanında küçük düşürdü. Kayınvalidemi de yüceltmiş oldu. Havaya girdi tabi. Benim değerim bir kez daha yerler altında. Esim böyle yapa yapa bana saygı da yok onlarda.Ben bu adamı ne yapayım bilmiyorum. Şaştım kaldım bu kadar cahil olunmaz ki ya. Alttan almasam olay buyüyecek. Söylemek istediğim çok şey var da ...
Benim kayınvalide bi defa daha ben ayakkabımı bağlamadan koşarak öne binmek için gitmişti eşim "sen arkaya otur, biz hem önde muhabbet ediyoruz hem de eşim bana yardımcı pilotluk yapıyor" dedi. Kadın eşimle 3 gün konuşmadı ama bir daha bu ön koltuğun konusu açılmamak üzere kapandıBence yok. Hatta şoförlu arabası olan insanlar bile öne oturmaz, ön koltuğun arkasına gelen kısma oturur.
Nerede varoş var ön koltuğu namus meselesi yapmış oluyor
Konu sahibi, mesele ön koltuk değil. Eşinin gözünde beş kuruş değerin yok. Soyunu, anasının atasının adını yaşatacak çocuk doğurdun,tamam. Akşam da beş on saniye debeleniyor üstünde, yemek de yapıyorsun,ortalık toplama, çocukları susturma falan...bitti gitti. Eşinin sana bakış açısı tam olarak bu. İster üzül,ister mutsuz ol ama bu yani .adam seni sevmiyor,saygı da duymuyor. Bedava çalışan bir işçi gibisin
Adam komple çöp suyu.
konu o değil ki, konu eşine bu konu üzerinde gereksizce bağırması zaten..Bişey olmsz abartma
Kim biniyosa binsin o ne öyle yer kapmaca gibi
Konu sahibinde suç bulmadım yazacaktım ama ofis biraz karışık olunca dikkat etmemişim özür dilerimO gün ben öne gecseydim de eşim birsey demezdi diyemezde fakat onlar arkada itekleştikce kayinpederde sakinlestiremezse(yas baya var) bayram hepimize zehir olacak .İlk zaten kayinpederim arka kapıyı açtı binecekti hamle yaptı ben durdurdum.Mızıkladılarmı cinlerim tepeme geliyor iki kız birbiriyle anlaşamıyor eli değdi ayakkabısı değdi oooo kavga gürültü. Burda zaten ben konu sahibine suç buldum genel olarak iki koltukta aynı yere gidiyor kim bindiyse gitsin işte sen öne ben öne diye kavga niye.Bence bu ne ilk ne son.Kimbilir nelere daha bagiriyordur eşi.
Ikisi de olmadı
Babam ben ve eşim aynı arabada gideceğiz ve ben babamı arkaya bindirip kendim kasıla kasıla önde oturacağımAynı şekilde kendimden büyük diğer insanlar için de geçerli.
Nerenin suyundan içmiş nerenin ekmeğini yemiş bu ön koltuk sevdalıları anlamadım ki...
Azıcık hayası olan insan anasını babasını arkasına oturtmaz.
Ama konu sahibinin kocası gibi bağırıp çağırıp hakaret de etmez. Eşim bana annem öne geçebilir mi dediğinde seve seve diyorum, bazen kadın sen kocanın yanında otur ben arkaya geçerim diyor. Ben de gülerek Sen oğlunun yanına otur diyorum mesela :) Ki senede bi kaç kez görüyorum zaten. Büyüklere hürmet ettiğimizde merak etmeyin eksilmiş olmuyoruz.. Korkarım ki büyüğüne saygı gösteren bayramlarda el öpen nesil yavaş yavaş yok oluyor.
Medeni olacağız diye diye ana babaya büyüğe saygıyı unutmuş, kendini dev aynasında gören bir nesil yetişmeye başlamış.
Bebeğinizin adına sevindim. İlk kızınız gibi 2 isimli mi oldu; beğendiğiniz bir isim koyabilmişsinizdir umarım.
Söyledim canım kirildığimı sana haddini bildirdim haddini bileceksin dediEski eşimle böyle bir sorunu hiç yaşamadım.
Onun arabasında isek öne eski kv yi önermiştim yine de bozulmasın diye ama kv sen kocanla otur dedi ses etmedi. Sornasinda da hiç sormadım direkt oturdum.
Kendi aracimda da yanıma eşim otururdu, bence adet böyle olmalı, senin eşin öküz kusura bakma, zamanı gelince usulünce kırıldığını anlatmalısin.
Oykkkk kokusu burnuma geldi şimdi biliyor musun?Adam komple çöp suyu.
Aynen ya nefretlikÇöp suyu da çamaşır suyu haricinde temizlenmiyor yapışıp kalıyor kovaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?