Esimin önceki evliligini kiskaniyorum :-(

Tabikide aşk yoktu onu sevmedim hep kavgayla geçti günlerimiz ben ayrılmak istedim bla bla bla gibi şeyler söyleyecek. Yalanları ortaya çıkmış zaten özellikle çocuk mevzusundaki çok acı..
Onu sevdi evlendi. Hatta o ilkti o yüzden heyecanlıydı.. Belkide biçok şeyin ilkini ona yaptı..
Bunu bilerek evlendiniz. Mutlu olmak istiyorsanız geçmişi unutun.. Yoksa çürür içiniz..
Sizide sevdi ki evlendi. Öyle düşünün..
Kimi kadınlar 2. Olamaz. Ben mesela. İçim içimi yerdi eşimin 2. Eşi olsaydım.. Sizde böyleyseniz hiç evlenmeyecektiniz..

@Pamukpremsesss

haklisin. zaten esim "he" dese, kiz hemen geri dönecek ona. bu kadar zaman sonra hala onu unutamamis, bosandiktan 6 ay sonra esime geri dönmek istemis ve esim redetmis. esimle ben yeni cikmaya basladigimizda da (ki o zaman da 2,5 sene filan bosanmislardi) esime mesaj atmisti nasilsin falan diye. kizin o zaman ama benden haberi yoktu. esim hic orali olmadi. ortak arkadasi bi bayana onunla görüsmek isteidgini, "hadi ayarlasana" dedigini biliyorum. esim asla ve asla görüsmek istemiyorum demis ortak arkadasa, benden uzak tutun demis. 

2. evliligini yaptigini ögrenince o ortak arkadas mesaj atmis " ... evleniyormu? ben ne kadar büyük bi aptalmisim" diye yazmis. tabi o son cümlesine pek anlam veremedim, vermek te istemiyorum altinda ne yatiyor diye. 

simdi ise arada bir kizin profiline bakiyorum. biz evlenmeden önce hic resim filan degistirmezdi, koymazdi, simdi sürekli seksi resimler koyuyor.

bu alyans konusunu ne yapacagim kizlar. cok mutsuz ediyor beni. her gün üzülüyorum. esime ama bu konuyu 2-3 aydir acmadim.  

bu arada, yüzükleri atmamis odunum. bi cantasinda buldum, oraya saklamis. 

bu alyans konusunu ne yapacagim kizlar. cok mutsuz ediyor beni. her gün üzülüyorum. esime ama bu konuyu 2-3 aydir acmadim.  

Konuş eşinle satın onları farklı alın.

@Pinkhouselife61

haklisin ama alyans ve bebek konusu beynimi yiyiyor. ock üzülüyorum. 

yanlis anlamayin, madem üzülüyorsun bosan diyenler olabilir. ama kocamin tabiki iyi huylari da var, sevdigim taraflari.  

ama iste en az iki büyük öküzlük yapti, beni can evimden vurdu.

He birde Evliliği bitirmek ayrılmak çok zor bi şey ayrılmışlarsa gerçekten bitmiştir onun için.artık eski eşten bahsetme bi yere gideceğiniz zaman ama onu oraya götürmüştün falan diye konuşma onun yerine farklı bi yer söyle.

Cocuguna koymak istedigi isim, eski karisinin ismimi? Yada cocuklari olursa koymak istedikleri isim mi?

Eski esinin alyansini vermesi tam bir okuzluk.

Aslinda. Konunu tam okumadan yorum yazmistim. Madem eski eskini durduk yere kiskanacaktin bile bile neden evlendin diye ama konuyu okuyunca yorumlarimi sildim.

Gercektende kirici seyler eski esinin alyansini takmasi, cocugun ismi vs.

İnanmışmıydın attığına
Adam tek yüzükle iki evliliği kotarmaya kalkacak kadar pinti, atabilir mi hiç
Açıkça ve sakinlikle konuş onunla, satıp yenilerini alın ve yalan söylememe konusunda sıkı bir gözünü korkut
Sakın ola takmayasın o alyansları, saklaması aklınca seni terbiye etmek, yenisini almayınca eskisini çok arar diye

Canım benimde durumum seninle aynı ama takma..
O kızla mi muhattap oldun ortak arkadas mi bilmiyorum olma.
Onun hakkında konuşma
Eşini al karşına konuş
Bana ikinci muamelesi yapma diye.
Insanın aklina geliyor ama boşver bizim bi tatil beldemiz onun balayı yeriydi.aynı yere gitmedik tabi ama napayim koca beldeyi yok mu sayayim onla gitti diye.
Eski sevgilimle gittigim yere esimle gidiyorum avm mesela ama onu kiyaslamiyorum ki. Onu seviyorum onunla evliyim o da beni seviyor benle evli!
Kıyas yapma lütfen sana ve iliski ne zarsr verir sadece.
Erkekler daha korkak sevmese evlenmez oturur anasinin evinde keyfine bakar :)

O anlatmadi, ben ya arastirdim ortak arkadaslardan. ya da buldugum fotograflardan biliyorum.

Tabiki asla o alyansi takmam. O da asla cikarmaz bana, atmamistim diyerek. Niye saklayip onlari attim diyor, bilmiyorum. Aslinda hic pinti degil. Beni istemege geldiklerinde alyanslardan daha pahali kocaman buket cicek getirdi, hakiki gümüslük ve icine yine en pahali cikolatalardan.

yüsük konusunda ben cok israr etmistim, alyans istiyorum diye. o da hic sevmez taki takmayi, bosver evlilik yüsükleri deyip durmustu. bende israr ettim, tamam sana aliriz bitane deyip gecistirmisti. bende tabi üsteledim, hayir ikimizinde olacak diye. hem o gün aile arasi yüsük takmadan olurmu dedim. o da pes etti, tamam ben getiririm ve o gün takarsin dedi.

acaba rahatina mi geldi evdeki dolaptan eski yüsükleri alip getirmek. yine de öküzlük.

dedigim gibi, hic pinti degil.

dogum günlerimde 2-3 bin liralik canta, taki ve benzeri alir hep

@summer00
ben suan hic bi alyans takmiyorum. esim beni istemeye geldiklerinde alyans getirdi ikimiz icin. ben sonra arastirdigim icin, önceki evliliginin alyanslari oldugunu ögrendim. icindeki ask yazisi da olmak üzere (isim yazdirmamislar).  

evet, sevmeseydi evlenmezdi benimle. ama bu da demek oluyor ki, öteki kizi da sevmis ki evlenmis. cok koyuyor bana.

İlginç, benimde eşimin ikinci benim ise ilk evliliğim, boşanma sebeplerini bilirim ama detayları değil...Ya da nereye gitmişler balayına, tatile nereye gitmişler, ne sürprizler yapmışlar birbirilerine falan bunları ne ben sordum ne de eşim anlatma gereği duydu...Yani sizin ,eşinizin geçmişiyle ilgili bu kadar detay biliyor olmanız çok rahatsızlık verici....

Eşinizin yüzük mevzusunda ki kabalığına gerçekten söz bulamıyorum, fakat nedense ben isim olayına pek takılmadım. Yıllar boyu kızım olursa adını "x" koyacağım demiştim. Kimle evlenirsem evleneyim kızımın adı aynı olacaktı.

Vee, sizde lütfen eski eşin sosyal hesaplarını takip edip durmayın. Ortak tanıdıklara sorular sormayın. Bırakın, bitmiş gitmiş. Evlenmişsiniz, neden huzurunuzu bozuyorsunuz kendini kendinizin. Sürekli geçmişi konuşmak ve trip atmak size birşey kazandırmaz.

Ama bunu siz kabul ettiniz..
O bayanın yerinde sizde olabilirdiniz bunları boş kaldıkça aklınızda döner durur
Ya kendinize bir uğraş bulun yada ilişkinizi bu şekilde yıpratmaya mahkum kalırsınız

Benim eski alyansımı kocam nereden bilsin?
Yani hangi araştırma sonucu öğrenilir ki bu?

kıskanıyorsanız da ona sürekli o kadından bahsetmeyin.
evlenirken kıskanabilceginizi hiç düşünmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…