Esimin önceki evliligini kiskaniyorum :-(

E evlenmeseydin madem.

eski konusunda var
adam bilgisayarda eski fotoğrafları sakliyormus
oradan görmüş eski Alyans olduğunu
hatta içine isim değil de aşk yazdirmuslar o bile duruyormus
Oooooo çok fena.
Düşünüyorum da böyle bir evlilik niye yapılır acaba?
Arkadaş kocam cimri değil diyor da ayol cimrilik değil ki mesele. Adam saygısız en başta.

Madem kabul edemeyecektiniz evlenmeseydiniz. Sevse zaten ayrılmazdı dimi ama size ne yaparsa yapsın siz ona da mı yaptı acaba diye hayıflanıyorsunuz ama yaşanmış bitmiş geleceğe bakmanız lazım yoksa mutsuz olursunuz. Sizde aynı durumda olabilirdiniz ayrılmış olabilirdiniz eşiniz sürekli bunu dile getirse ne hissederdiniz. Hem size onunla şuraya gittik buraya gittik diye anlattı mı ki aynı yerlere götürüyor diyorsunuz hem götürse bile mekanı beğendiği için götürüyordur.

Sen de fark yarat. Bırak geçmişi. Sen deli dolu ol. Eşine öyle büyük bir aşk yasat ki senden başka kimse aklına gelmesin. Biraz akıllı ol. Böyle giderse kocan senin hasta olduğunu düşünür.

bu Kadar güzel bi yorum olamaz, icimi ferahlattiniz. cok tesekkür ederim.
tek yüsük konusu biraz yanlis algilanmis sanirim. esimden aldigim tek tas degildi. bildigimiz sari altin evlilik yüsügü. eski esinden kalan.

bu na ne demeli? bu konuyu unutayim mi? zorlaniyorum ama. herkesin eline bakar oldum, cok üzülüyorum baska kadinlarda evlilik yüsüklerini görünce. böyle bi öküzlük dünya capinda kimsenin basina gelmemistir diyorum.

konuyu tekrar tekrar ona acsam, yine inkar edecek.

ayyyyy eski alyans mı taktıııııı!!!!!!!!!!! canım bence hiç korkma eşin romantik bir şekilde eski karısını özleyemeyecek derecede öküz!!! eşinin sorunu aşırı cimrilik gibi geldi bana alyanstan kar etmiş ya dangoz!!

Sen de fark yarat. Bırak geçmişi. Sen deli dolu ol. Eşine öyle büyük bir aşk yasat ki senden başka kimse aklına gelmesin. Biraz akıllı ol. Böyle giderse kocan senin hasta olduğunu düşünür.

haklisiniz, kendimi deli ediyorum. aklima geldikce durup dururken kocama trip yapiyorum.

Bu hayatta nelerle karşılaşılabileceğimizin hiç bir garantisi yok,madem bitmiş,bittiği yerde kalsın! siz neden başka biriyle kendinizi kıyaslayıp, hayatınızı zehir edesiniz ki?Artık o yuva siz ve eşinize ait .....Deşmek isterseniz, onu da çok sevmiş olabilir! ama inanın kapanmasa bile, kapanmaya yüz tutmuş bir yarayı, kanatıp durursanız,bunun size getirisinden çok götürdüğü şeyleri hayal bile edemezsiniz!Unutmayın siz kendinize has güzellikleri olan,kendinize has kişiliği olan birisiniz,bu hepimiz için geçerli;öncelikle siz kendinize değer verin lütfen!

Uff madem psikopata baglayacktin sindiremeyecek kaldiramayacaktin neden dul adamla evlendin . Dememisler mi davul bile dengi dengine diye, bulamadin mi hic evlenmemis birini zorla mi verdiler bu adama seni ?? Erkekler okuzdur 1. bosuna bosamamis yani adami hicmi aklina gelmedi, bosanan adam eski karisinin esyalarini atar , ayni yere seni balayina goturmez bunlardan anlayamadinmi yurumeyecegini yani ? Azicik ince fikirli olsa bunlari yaparmiydi ? Zaten ince fikirli olsa oteki kadin bosarmiydi ?
Sende madem inanamayacaktin neden evlendin ??? Evlenecektin bu arastirmalari neden onceden yapmadin ?

bir kere her şeyden önce şunu çok iyi idrak etmek lazım, biten bitiyor. değil üç sene yirmi üç sene evli kalsalar da fark etmez. boşanma kararı öyle hemencecik alınacak bir karar değil. demek ki saygı bitmiş, yıpranmalar olmuş, geri dönüşü yok diye düşünülmüş ve boşanılmış. eşin senle evlendiğine göre o kadını aklından hayatından tamamen çıkarmış veya çıkarmak istiyor. kaıpıları kapatmış. sen kendine öz güvensiz olursan, sürekli bu kadını hatırlatırsan zamanla kendi ellerinle kocanı kendinden uzaklaştıracaksın. sen kendi ilişkinize odaklan, bırak geçmişi. yüzük konusunda ise diyeceğim şu, erkekler bazen böyle dangalaklaşabiliyor. pintiliği tutmuş gibi geldi bana. alyanssa alyans işte diye. biz kadınlar gibi özel anlamlar yüklemiyorlar öyle mücevhere filan. tabii hepsi öyle değil ama senin kocan bu cinsten demek ki. onu tanıyarak evlenmişsindir muhakkak. o yüzden eşini olduğu gibi kabullenmeye çalış, yoksa bu tür şeyleri kafaya taktıkça bu evlilik zehir olur sana da ona da.

Ben de eşimin ikinci esıyım ama bana bunu hiç bir zaman hıssettırmedı tek bi an bile. Ama ben yine de kurdum acaba buraya birlikte gitmişler mıdır şunu yapmışlar mıdır bunu görmüşler mıdır vs vs.... bunun sonu yok kendine gel silkelen. Sana tavsiyem bu. Ama esin bi odun tam bi odun bu da degıstırılemeyen bi gerçek...

Helal olsun be !!!çok beğendim!

Evet gayet doğru ;bunun sonu yok!

cok tesekkür ederim, cok güzel yazmissiniz. agladim resmen. eklenecek hi bisey yok.
Canim benim seni iyi anliyorum.

Yeni evlenmissim, pc de eşimin mahalledeki kizla resimlerini gordum akvaryuma gitmisler resimler cekilmisler. Normal arkadasiz kardesim der o kiz bana hep der. Ki gercektrnde hem cocukluk hemde mahalle arkadasi.iki kiz kardes ve esim gitmis. Benim kizdigim sadece o kizla resim cekilmis ama o kizin ablasi ile hic yok. Dedim resmen flort ediyor gibi hep basbasa cekilmissini resimleri neyse bugun olmus hala basinin yetini yerim.

Neyse akvaryumda resimlerini gormustum. Annesi ben ve esim disari ciktim o gun icin gidilecek yer olarak akvaryum dediler. Bende dedim. Gitmek istemiyorum oraya neyse beni zorla ikna ettiler ve gittik.
Gittigimizde bir bolume girdik, bak dedi burasi boyle cam yukari bak vs. Dedim biliyorum burayi resimlerinizde vardi dedim. Kendimi tutamadim kendimi agladim. O ki normal arkadasi...
Yinede yediremedim abarttigimda biliyorum ama ben boyleyim elimden birsey gelmiyor. Esim geldi ozur diledi. Seni getirmemem gerekirdi buraya ozur dilerim dedi. Cunku hassasiyetmi biliyor ve gitmemek icin diretmistim.
Neyse iste...
Senin u hassasiyetin gayet normal.
Ama gercektende son kez konusmaya calis. Umarim hersey guzel olur sizin icin.

Çok büyük yanlistasiniz konu sahibi!

Benim kişisel düşüncem bekar bayanların boşanmış erkeklerle evlenmemesi yönünde ancak bunu es geçiyorum

Siz madem evlendiniz takilmayin bunlara eşinizle anlasa biliyorsanız aranizi bozmayin böyle davranarak aradaki saygıyı bitirirsiniz!

Ani yaşayın (mekana gelince tatil vs yerleri siz belirleyin

hepinizin yorumlari icin tesekkür ederim.

elestiriler cok hosuma gitmesede, disaridan bakinca hak veriyorum sizede. bende istemezdim birinin ikinci esi olmayi, ama gönül bu. cok severek evlendik. herseyin cok güzel olacagina esim cok emindi. bilhassa benim hep kafa yordugum o "tecrübelerine" dayanarak bana güven dedi.

hadi o kizla yasadiklarini sileyim atayim. insanlik hali diyeyim. o ülkeye gitti diye hic bi daha bende mi gitmeyeyim, ya da o restorana, o bilmemneye.. ama evlilik yüsügü konusu beynimde takilip kaliyor.

o da bana hic hissettirmedi ya da söyle böyle yapmistik demedi. hepsi benim kendi arastirmam sonucu (mazosist gibiyim) ama tabi yüsük konusu odunluktan cok öte.

Yüzük konusu disinda gereksiz buldum ben tavrinizi. Yok oraya gitmişler yok onu yemişler yok eski evde tokasi var yani hayati zehir etmek bu. Yani bide esiniz biraz odun geldi bana o yüzden bunları hiç umursadigini sanmıyorum daha ne takıyorsunuz ki.

Yüzük mevzusuda adam itiraf etmeyecek işte zorlamayin. Eskiysede yeniysede ben artik sogudum bu yuzukten satalim yenisini alalim diyin veya onca kavganin üstüne takamiyorum mutsuz olmami mi istiyorsun dersiniz. Biraz taktik değiştirin yahu bu kocayla nasil baş edeceksiniz yoksa

o da bana hic hissettirmedi ya da söyle böyle yapmistik demedi. hepsi benim kendi arastirmam sonucu (mazosist gibiyim) ama tabi yüsük konusu odunluktan cok öte.
Hıssettırmedı derken mesela ben eşimin evine gittim tek bir eşya bile yoktu ki sonradan öğrendim tek bi iğne bile istemiyorum ona ait diyerek bütün evi boşaltmış. Daha bunun gibi şeyler. Bi de o kadar çok arastırırsan sonuç bu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…