- Konu Sahibi ndyatasayar
-
valla kizlar benim esimde aman aman cok titiz degil ama ellerini yikar dislerini fircalar bazen yemek yedikten sonra yikamazdi onada ben alistirdim hergun sofradan kalkar kalmaz ellerini yika diye diye yatmadan oncede derim iyice ustunu cirp ellerini yika diye bazen isten gelir ayaklarini yikamak istemez zorla yikatirim ama dusunu filan alir kiyafet konusundada ben hep ona yeni seyler koyarim belki haberi bile olmaz o dustaysa ben yeni tisort yeni camasir corap filan hazirlarim hep yada uyuyo isemi gidecek ben yine yeni kiyafetler koyarim
baci konu disi yapmayalimmm geyige gel
link at bana hiç bi b.k bilmiom uzun zamandır yoktumn
Nasıl bu kanıya vardınız merak ettim?
valla esımde öyleydı ama dılımde tuy bıttı sımdı ebndemeden banyosunu yapar ayaklarını yıkamdan uyumaz ama tek bır gıcık huyu var dişlerini fırçalamaz
ama sebebını soyledı dişlerini fırcaladıgı zaman bır hafta yemek yıyemıyorum migdem bulanıyor dedı
öyle demeyin bazı temizlik alışkanlıkları aileden gelir.mesela bn eşime hergün iç çamaşırını değiştirtiyordm.çok öfleyip püflüyordu.annesinin yanında dedi bi gün..çok temiz necla böle böle diye.annesi beni tebrik ediceğine azarlar gibi o kadar da değil hergün çamaşırmı değiştirilirmiş dedi.şok oldum.o yüzden arkdş haklı..
İç çamaşırı için mı dedi bunu
Canım onun için ozel dış Macunlari var mide bulantisi yapmayan adını unuttum şimdi bı araştır istersen, eczahaneye sor vardır orda.
canım benim bilmiyordum hemen arastırayım valla onuda hallettıkmı gıcır gıcır bie eşe sahip olcamm .
ama inanınkı eşimle öpüşemiyorum ebnımde miğdem bu yuzden bulanıyor fırçalamadıgı ıcın dıslerını
bazen sırf benı kırmamak ve öpüşebilmek için dişelrini fırcalıyorama haklı yanı yemek yıyemıyor bır hafta
canım benim bilmiyordum hemen arastırayım valla onuda hallettıkmı gıcır gıcır bie eşe sahip olcamm .
ama inanınkı eşimle öpüşemiyorum ebnımde miğdem bu yuzden bulanıyor fırçalamadıgı ıcın dıslerını
bazen sırf benı kırmamak ve öpüşebilmek için dişelrini fırcalıyorama haklı yanı yemek yıyemıyor bır hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?