Eşimin psikolojik şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu iki mesajınızı bir daha okuyun.
Siz bu adamla reşitken tanışıp bu huylarını bilerek evlendiniz.
Yani bile bile lades dediniz.
Adam neden hatalarını kabullenip tedavi olsun ki?
Siz adamı böyle kabul edip evlenmişsiniz. Alıştınız evet çünkü eminim çok seviyordunuz, hala seviyorsunuz.

Ancak bu konuda çocuklarınızın durumu çok kötü. Onlar anne karnı gibi rahat bir dünyadan sürekli ağlatılıp, rahatsız edildikleri bir ortama geliyorlar. Ve sizin gibi "ALIŞMALARI" daha doğrusu "KATLANMALARI" için en az 10-15 sene gerekiyor.
Ve onlar da sizin gibi sinir hastası olacaklar. Evet alışacaklar ve eşiniz gibi insanları eş seçecekler belki de.
Yani hatalar silsilesi olursa bilin ki kabahat sizin.
Ya da babalarını sevmeyecekler, evden kaçış için yanlış şeylere karışacaklar.

Yani siz alıştınız ama çocuklarınız alışana kadar onlara yazık etmeyin.

Olumlu yapıcı dönüşünüz için teşekkürler. Aslımda dikkat ediyorum gün içerisinde 2 kere muhakkak ararım görüntülü babasını o da sevgi ve ilgiyle konuşuyor. Evet bebekken ilk zamanlar ben buldumcuk olup vermek istemedim, sonra da ya o yeltenmedi, yeltendiğinde de çocuk durmak istemedi. Gerçekten güzel yorumunuz için teşekkür ederm benim için çok yapıcı oldu

Genel anlamda şiddeti asla savunmam, tasvip etmem. Bana bu şekilde davranılsa çözüm yolu bulmaya, anlamaya anlatmaya çalışırım. Ama evladıma, minicik daha anca kendini ifade eden 2 yaşındaki bebeğime böyle davranılacak.. gözüm döner. O zaman o uyguladığı şiddetin alasını gösteririm ona, saygısız herif..

Benim 4 buçuk yaşındaki oğlum, 2 buçuk yaşındakini kızımı zorla elinden tutup çektiğinde bile sakin kalmakta zorlanan ben, bir yetişkin bunu yapsa neler yaparım bilmiyorum.

Zaten varlığı yokluğu birmiş, babalığı da beş para etmezmiş. Kovun evden aklı başına gelsin.. Egolarını kendi yaşıtlarında tatmin etsin savunmasız yavrusu yerine.. Haysiyetsiz ya.. Bütün sinirlerim zıpladı yemin ederim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…