- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
- Konu Sahibi kirmizidefter
-
Kendiniz gitseniz yonlendiremezsiniz.Danışmak istedim psikolojik destrk alan aldıran, kendim gitsem yönlendirebilir miyim vs gibi böyle durumları yaşayan var mı yok mu nasıl çözerim diye danışmak istedim Akıl akıldan üstündür. Yermeniz için değil destek olmanız akıl verip yönlendirmeniz için yazıyorum
Hmm hmm ikinciyi yapmayı tercih etmişEşiniz hata ne demek çocuğu ağlatmak
Siz ne biçim bir annesini niye çocuğa yaklaşmasına izin veriyorsunuz??
Yapacağınız şey belli... tedavi ettirceksiniz. Kendisine de tedavi olmadan çocuğa yaklaşma diceksin iz bitti.
Kucuk cocuga demis saka gibiÇocukla onun ilgilenmesine izin vermiyor olabilir misiniz
Sen yatır oyun oyna gibi sorumluluk alsa daha iyi olur mu
Bir de ayrı mı yatıyorsunuz
Sabah yatağıma gelme dedi demişsiniz.
40 yillik da olsa evladimi aglata aglata uyutan hayati zindan edeni tek kalemde cizer atarim ..cocugunuzu kaybediyorsunuz farkindamisinizYok hayır sinirli asabi tavrı hep vardı zaten. Eşim benim 18 yıllık sevgilim 7 senedir kocam.
frkındaysanız ben eşimden boşanayım mı konusu açmadım. Böyle bir sorunumuz var ne yapabiliriz nasıl çözebilirz yardımlrınız destekleriniz nlerdir dedim
Ve birde 2 yasinda abla olacak olan o kucuk kizda babasindan ne gorduyse aynisini kardesine uygulicak siddet siddeti dogururKendiniz gitseniz yonlendiremezsiniz.
Kulaktan kulaga oyunu gibi olur ve zaten psikolog sizinle, sizinle ilgili konusur.
Arkadaslar bir noktada hakli esiniz kizinizin psikolojisini bozarken 2. Cocugun psikolojisini de bozacagini tahmin etmeniz zor degil.
Cocuga demis sabah yatagima gelme diyeÇocukla onun ilgilenmesine izin vermiyor olabilir misiniz
Sen yatır oyun oyna gibi sorumluluk alsa daha iyi olur mu
Bir de ayrı mı yatıyorsunuz
Sabah yatağıma gelme dedi demişsiniz.
Siz kocasız kalmayın diye o çocuklar psikopat bir babayla psikolojileri bozuk şekilde büyüyecek. Sizin gibi karakterlerin ebeveyn olmasına izin verilmemeli ya yok. Yurtdışında olsa incelenip elinizden alınır o çocuklar. Bizim dingonun ahırı ülkede anca böyle vicdansızların vicdanına kalır işte.boşanmak evlenmek kdar kolay verilebilen bi karar değil.
Öyle mi nasıl bi çocukluk gençlik geçirdiniz acaba?çok üzülüyorum ya. Eşime diyorum bak senden nefret edicek rahat bırak saygı duy ona diyorum ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?