- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Tam yeri gelmiş lafın sen ağır olur diye susarken eşin başkasına halleniyorİçimden geçti evet yetersiz olduğu bi konu da var gerçekten ama diyemedim hadi incinmesin diye çünkü ağır olurdu
Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.bu saka degıl kı
yanı benım basıma gelse bunu saka olarak algılamam agzımı yokluyor benı bu duruma alıstırmaya mı calısıyor nedır derdım al surıyelını nereye gıdersen gıt kapı burda dıye gosterırdım
boyle saka konuları okuyunca aklıma seneleeeer once kocasının tek tas yerıne okey tasıyla saka yaptıgı konulu uye gelıyor
o konuda kadın nasıl dik durmus da bosamıstı o adamı hala aklıma geldıkce ıcımın yagları erır. ondan sonra da cook mutlu bır hayat surdugunu anlatmıstı
haberınız olsun yanı konu sahıbı guclu kadınlar cekmıyor boyle leşleri
Hepsi doğru ama ben nasıl veriyorum o rahatlığı anlamadım sürekli tepki gösteriyorum rahatsız olduğum şeyleri hiç içime atmadan hatta kızarak, kavga ederek söylüyorum ama demek ki kendimi ifade etme şeklim yanlış
Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.
Harikasınhic bu kadar utanmamistim
Sevgililer gününden bu yana agliyorum resmen hasta oldum oyleki mideme vurdu sürekli kustum son 3 gün.. Bana yapilan saygısizca sakayi anlatmak bile utanç veriyor suan ama daha fazla atamicam icime.. Mutlu bir evliligim var ancak ozel gunlerde hediye almaz pek bilmez boyle şeyleri bende cok...www.kadinlarkulubu.com
vallahı buldum
bu konuda kı gıbı erkeklerın munasebetsız sakaları
ama o konuda konu sahıbı esıne hayatının sakasını yaptı bosadı
bu konuda ne olur bılemem
Benimde eşimin amcası bana bunları söylerdi bende saygimdan ona bişey soylemezdim esime derdim amcana soyle yardimci getrimek istiyosa getirsin ama ben arkama dahi bakmam ceker giderim.Zaten eşim bu sakayi destekleniyordu saygıdan bisey demiyorduHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
Bakmayan taş olur.... sulandı agzımızben iskandinav ulkeleri❤massaaallah masallahhh
Bakmayan taş olur.... sulandı agzımız
Ya adamın tavrı genel anlamda çirkin ten uyumu ve Suriye’den girmiş mağdur insanlar üzerinden bir nevi normal bizim tarzlarda espri yapmamışYa ben konuyu "yardimci alayim eve" kismini okuyunca direk dalgaya aldim duzgun okumadim da adam "ten uyumu" filan diye mokunu cikartmiş iyice.
O kadar da detaylandirip abartmayaydi iyidi.
Ama iskandinavlar
Elindekini firlatamamis konu sahibi
Adana da staj yaparken bi teyzeyle tanıştım kocasi kendini aldatmis diye p.p.sinden vurmus bir de dinizden mahkemede avukati dizinden vuruldugunda kacmadi diyerek kadini savunmus ve sadece 3 4 yil ille cikmis damadi yapmis damadini da ayni yerden vurmus
Aklimdan hic cikmaz esime de anlattim nerde duracagini iyi bilir
Konu sahibi cok pasifsin
Tabi tabi canim annem gilin ust katina bir tane gelmisti ev mustakil 2 katli adam aksama kadar fabrikada yani 4 kadar aksam gelince de ev isi yapiyordu tuvaleti bile yikiyordu ah ah
Aynı şakayı ben de o a yapardım senin işe de bi italyan alalım gündüz san ayardım eder gece de beni tatmin eder ha ha haaa diyip basardım kahkahayıHanımlar merhaba. Bu akşam yemek yerken eşim sen ev işlerine yetişemiyosun sana bi yardımcı lazım dedi. Arkadaşımın eşi de ona şakasına suriyeli bi hanım aliyim hem sana yardım eder diyormuş. Sen de suriyeli şakası mı yapacaksın onun gibi dedim. Yok Türkçe bilmesi yeter.önemli olan ten uyumu dedi. ben gelene kadar sana ev işlerine yardım eder sen yokken de bana deyip güldü. O kadar sinir oldum ki ne saçmalıyorsun şaka mı yani bu dedim elimdekini fırlatacak oldum kendimi zor tuttum. 2 bebeğim var onlarla uğraşmak gerçekten zor, hayatım da hep onların altını değiştirmek, doyurmak, ev işleriyle geçiyor baya çabalıyorum çocuklar ve ev için.sözde şaka bile olsa bütün sinirlerim bozuldu siz olsanız gülüp geçebilir miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?