eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.

Siz bebek bakımıyla ilgilenirken eş olacak zat şansını deniyor hayat ne acımasız bizim ülkemizde kadınlar çocukların tüm sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalıp kendisine ayıracak vakit bulamazken erkekler hayatlarına gayet rahat değişim olmadan devam ediyorlar çok sinir oluyorum bu düzene çok hele bu başlıktaki konu gibi konuları duyunca daha çok sinirlerim zıplıyor

Bosanarak tepki verecektin, iki cocuk yaparak degil.

Konuyu merak ettim arattım ama bulamadım.

vallahı buldum
bu konuda kı gıbı erkeklerın munasebetsız sakaları
ama o konuda konu sahıbı esıne hayatının sakasını yaptı bosadı
bu konuda ne olur bılemem

Harikasın

Hani demişsiniz ya ben mi veriyorum ona bu rahatlığı nasıl veriyorum diye. Tatlısını düşünüyorsunuz hala. Çok net olacaksınız ne istediğinizi size neyin söylenmesini istemediğinizi siz belirleyeceksiniz. Bu laftan sonra soruyorsunuz siz gülüp geçer miydiniz diye. Çünkü içinizde net değilsiniz nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz. Net olmayınca tatlı istedi barışmak istedi diye hemen tavrinizi yumuşatıyorsunuz. Eşiniz de biliyor o da size böyle dan dun konuşuyor.

Benimde eşimin amcası bana bunları söylerdi bende saygimdan ona bişey soylemezdim esime derdim amcana soyle yardimci getrimek istiyosa getirsin ama ben arkama dahi bakmam ceker giderim.Zaten eşim bu sakayi destekleniyordu saygıdan bisey demiyordu

Sen aynısını eşine yapsan o nasıl bir tepki verirdi? Beyinsiz ya çok sinir oldum. Sonuna kadar haklısın.

Ben olsam boşanma evraklarını nereye yollayayım diye sorup, sonra kimi alırsan alırsın bende kendime bana ev işlerinde destek olacak hayat arkadaşı bulurum bu vesileyle diyip iğrençliğinin nasıl birşey olduğunu gösterirdim.
Az yesinde bir uşak tutsun diyeceğim ama onada sulanır pis zihniyetli eşiniz.

Ya ben konuyu "yardimci alayim eve" kismini okuyunca direk dalgaya aldim duzgun okumadim da adam "ten uyumu" filan diye mokunu cikartmiş iyice.
O kadar da detaylandirip abartmayaydi iyidi.

Ama iskandinavlar
Ya adamın tavrı genel anlamda çirkin ten uyumu ve Suriye’den girmiş mağdur insanlar üzerinden bir nevi normal bizim tarzlarda espri yapmamış
Biz nişanlanınca nişanlım sonraki gün bana “elveda Rusya” esprisi yapmıstı. Cok gülmüstüm hic alınmadım ama bu tarz artniyet olsa ağzına sıcardım
Ps: gerçekten cok iyiler. Keske benim olsa bi tanesi

İşte o an elindekini ağzının ortasına fırlatacaktın ki bidaha bunu demeye cesareti edemeyecekti.
Terbiyesiz

Demekki yardımcılar ten uyumu bile önemli sizde biskolata erkeği isteseydiniz keşke ben de çok sinir olurdum haklısınız.

Ay ben o teyzenin ellerinden öperim.. gerçekten bazıları bunu hakediyor.

Aynı şakayı ben de o a yapardım senin işe de bi italyan alalım gündüz san ayardım eder gece de beni tatmin eder ha ha haaa diyip basardım kahkahayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…