eşimin saçma sapan 'şaka'sı😒

Böyle densiz saygısız adama 2 çoçuk yaparsanız böyle dalga geçer, 3 sene tanımadan bir çoçuk yapmayın diyorlar siz kalmişki 2 çoçuk yapmışsınız, bir tane çoçuk daha yaparsanız eve uğramaz adam.

Midem bulandı. Böyle adamlarla evlenilip bir de çoluk çocuk ev bark sahibi yapılıyor. Kadınlara yazık.

Kesi
Kesinlikle gulup gecmez ona bu soylediklerini burnundan getirene kadar ugrasirdim.Birdaha boyle bi saka yapmaya tovbe ederdi.

Tatlı olarak zıkkım tatlısı yapın bence eşe çayla yesin güzelce
Tam bir pislik suriyeli kadının yanına bi tane de eşantiyon suriyeli adam alalim kocacım deseydiniz

Çok haklısınız. O yüzden Atatürk’ü ve eğitimi, kadın erkek eşitliğini sevmiyorlar ya, kadınlar eğitilmesin, cahil kalsın hatta daha adet görmeden alınsın, çocukken ırzına geçilsin, hayatı boyunca köle olsun istiyorlar. Suriye savaşı sonrası küçük kızlarını korkudan tecavüze uğrar diye evlendiren çok kişi oldu. Hastanelerde çocuk anneler patladı. Hala bunlardaki pislik düşünce ağızları sulana sulana Suriyeli karı alayım. Şu uçurtmayı vurmasınlarda veya yazarın bir sonraki kitabında hikaye var. Afganistan’da devrim oluyor ve kız çocukları okula gidemiyor. Kadının babası öldürülüyor ve birinin ikinci kocası olarak yaşamak zorunda kalıyor. Onun ve adamın ilk eşinin ızdırabı.

Leyla senin kocan pek sağlam ayak değil. Sen bir an önce toparlan ve iş bak kendine. Bu salatalığa da haddini bildir. Tatlı vs yapma, terbiyesiz gevşek. Daha şu senin komşu mevzusu ve yavşak arkadaşlarını unutmuş değilim.

Aynen öyle. Gecen facebook ta bir video vardi "Ülkenin icine edenlerde bugün" diye. Bir kadin cocugunun caminin yaninda yolun ortasinda pantolonunu indirmis cisini yaptiriyor. Cocugun mahremiyet duygusuna saygi sifir. Etrafa saygi sifir. Camiye saygi sifir (kadin birde carsafli).Kadinlari kafalarina göre cahil tutuyorlar, dünyadan bi haber tutuyorlar. Sonra o Kadinlar gelecek nesili yetistirecek iste böyle. Iste tam bu zihniyetdeki erkeklerin eseri bunlar. Bunun sakasi felan bana göre yok. Sinir bozucu durumlar

Konuyu okudum ne kadar üzücü kadin boşandi yeniden evlendi şimdi mutlu iyi ki mutlu son oldu

Şişli Etfal’de koridorda kaka yapan teyze gibi...

Çarşaflı olup akıllı olan, eğitimi destekleyen de gördüm kafası açık, giyimi açık olup Atatürk’e saydıran da. Ortak noktaları yoktu. Dış görünüş önemli değil ama bunun bir seçim şansı olması ve zorunluluk olarak boyunduruk altında olması aynı değil. Eğitim hayatı tüm kadınların olmalı. Kendini bağımsız bir şekilde ifade edebilme , para ve meslek sahibi olma, istediği kişiyle evlenme özgürlüğü.

Yani tüm kadinlar icin bu özgürlükleri insallah bir gün görürüz, ama yol daha coook uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…