- 23 Kasım 2014
- 1.868
- 4.593
- 133
- Konu Sahibi pamukkksekerrr
-
benimde öyle samimi bir arkadaşım var er kişi kendisi saatlerce konuştuğumuzda olur. eşim konuşurken görse selam söyle der. yada telefonu alır nasılsın iyimisin der selamlaşır telefonu geri verir. konuşuruz.
eşimin böyle birden çok hatun kişisi kankası var. tanırım hepsini. evimize gelip kalmışlıkları da var. hatta birisine geldiğinde evin anahtarını verdik kafasına göre takıldı. derdiize tasamıza koşarlar dertlerine tasalarına koşarız. hiçte sorun yapmadık şimdiye kadar. bu birazda kendinize ve eşinize güveninizle alakalı.
bencede yapacağın en güzel şey teli elinden alıp kadının yüzüne söylemek bir kere de kurtulursunEşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
Belki evlenmeden önce konuşmalarını istememekte haksızlık ettim eşime . Ama bi kadın da sevgilisiyle ayrılıp günlerce eşimi araması da nedir , onu geçtim tüm dertlerini eşime anlatabilecek kadar çok samimisin düğüne gelmedin , benimle de konuşmuyorsun ben olayın bu kısmına daha çok takılıyorum
Bu nasıl yakın arkadaşlık? Düğünlere gidilmemiş, eşlerle tanışılmamış.Yok canım gitmedi düğününe , bizim düğünümüze de o gelmemişti eşim davet etmişti . Bu gidişle en sonunda yaygarayı koparıp ağzıma geleni söylicem galiba , kadın da yüzsüz eşi rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmüyor bile
Saklamaktan ziyade bahsetmedi demek daha doğru . Yani denk gelmediği için söylememiş bana , kızdığımı biliyor . Ama bu da yanlış . Konuştum böyle böyleymiş de diyebilirdi . Bakalım bu akşam konuşucam eşimle :)Biraz yadırgadım.
Benim en yakın arkadaşım erkek. Eşimde dahil hepimiz aynı lisede okuduk, eşimin alanı farklı olduğu için çok kanka değil ama oldukça samimiyetleri var. Birlikte kalmışlığımız var hep beraber. Her derdimi anlatırım eşimin rahatsız olmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Çok alınırdım yani olsa. Bende onun arkadaşlarına karışmam.
Sizi haklı eden bir nokta şu,madem bu kadar samimi eşiniz, siz neden tanıştırılmadınız adam gibi. Bu kısım kafamı bulandırdı. Ve konuştuklarını neden sakladı?
eee o zaman sıkıntı ne?Aralarında arkadaşlıktan öte bişey yok ondan Eminim ama bu kadarı da fazla . Bu gene iyi hali , geçen sene 2-3 güne bir aradı eşimi
madem o kadar samimiler, neden gelmemiş en yakın arkadaşının düğününeYok canım gitmedi düğününe , bizim düğünümüze de o gelmemişti eşim davet etmişti . Bu gidişle en sonunda yaygarayı koparıp ağzıma geleni söylicem galiba , kadın da yüzsüz eşi rahatsız oluyor mudur acaba diye düşünmüyor bile
+1Eşin düğününe gitti mi kadının?
Aslında çirkeflik yapıp "canım senin hiç mi arkadaşın yok da eşimi arıyorsun zırt pırt. Yeni eşinin bundan haberi var mı bari?" Demek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?