Eşimin samimi (!) arkadaşı

Merhabalar,
öncelikle kadınsal hislere güvenilmelidir bana göre. Ama ortada bir şey yokken de kendinizi hırpalıyor olabilirsiniz :/
Kendimden örnek vereyim, benim de çok yakın bir erkek arkadaşım var, sizden farkı eşim de kendisini yıllar öncesinden tanır, hatta benden de önce. Ama biz çok daha yakınızdır. Neredeyse her gün mesajlaşırız, anlatacak bir şeyler hep olur, gündemde olan olaylar olur, yeni çıkan bir albüm olur. Kendisi beni 2. ablası gibi gördüğünü söyler, ben de onu olmayan erkek kardeşim. Ve son 3 yıldır sadece 2 kere yüzyüze görüştük, biri bizim düğünümüz.
demem o ki her kadı-erkek arkadaşlığının altında bir şeyler aramamak gerek. Veya onlar yakın diye sizle de yakın olma zorunluluğu olmamalı. Keza bu bahsettiğim arkadaşımın müstakbel nişanlısıyla da tanışığım, çok da severim ama hiç durduk yere onla iletişim kurmam.

Bence siz de bu konuyu üsteleyip iyice önemli bir mevzu haline getirmeden, yapıcı olarak yaklaşmalısınız.

size ve bebişinize sevgiler.:)

ama siz kendınızde diyorsunuz tanırım gider geliriz birbirimize koşarız diye ,ama bu bayanla tanıştırılmamış bile ,
oldugu şehre gidilmiş görüşmemişler , düğününe adamda çağırmamış kadın evlenmiş onada gitmemişler ,
yani sizinkinden çok farklı ,

burda sizin takıldığınız meseleleri halletmesi gereken kişi eşiniz. şimdiye kadar tanıştırmaması hata. kadını suçlamadan öne bence eşinizi bi irdeleyin neden böyle yapıyor.

Her insanın sınırları farklıdır. Benim icin de bu söyledikleriniz çok fazla ve asla kabul edebileceğim bir şey değil. Benden önce, eşimin çok rahat bir hayatı ve kız-erkek arkadaş iliskileri vardı. Anlatırdı iste, şuralara giderdik, şurada bir gün sızmış, mekan sahibi aradı, gittik aldık, annesine teslim ettik kızı vs. Daha çıkarken dedim, bunlar bana çok fazla, eğer kendini torpuleyemeyeceksen, çık hayatımdan. Bu demek değil ki iliskileri yanlış veya kötü. Sadece bana ters.

Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için . Sonuç olarak kısaca söyleyeyim , ben sadece karşı tarafı suçlu görmüyorum bu konuda . Eşimde de sorun var . Aslında suç demek de yanlış belki . Yani Ortada önceden gelen bi arkadaşlık var . Ama arkadaşlığın , evlenmiş olmamıza rağmen sadece eşimle sınırlı kalması ve bunda ısrar edilmesi, bi nevi telefon arkadaşlığı gibi olması beni huzursuz ediyor . Eşimle bu akşam bu konuyu yüzyüze düzgün bi şekilde konuşup bir orta yol bulacağım.. tekrar teşekkürler, sevgiler

Hiç sevmediğim işler. Valla eşimle ilk evlendigimiz zamanlar üniversiteden bir kız arkadaşı aradı ve beni tanıdın mı vs sacma sapan şakalar yaptı. Eşim tanımayınca biri dalga geçiyor diye düşünüp suratına kapattı. Bu bir kaç kez daha böyle aradı eşim sinir oldu kapattı. En sonunda ben aldım telefonu kimsin sen arayıp duruyorsun dedim. Sen kimsin dedi ben aradığın adamın eşiyim dedim. Aaa pardon kusura bakmayın yok uniden arkadaşıyım da şaka yapayım dedim de evlendigini bilmiyordum da vs. Sonra eşime verdim eşim bir kaç kelime konuşup kapattı.

Bir daha asla konuşmamasini istedim konuşmadı da. Hic sevmem de ugrasamam da ve tamamen de gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Benim bekarken yakın arkadaşım olan bir erkek evlenecek bende yüzsüz yüzsüz habire onu arayıp dertleşeceğim. Bana cok saçma geliyor.

Biraz yadırgadım.
Benim en yakın arkadaşım erkek. Eşimde dahil hepimiz aynı lisede okuduk, eşimin alanı farklı olduğu için çok kanka değil ama oldukça samimiyetleri var. Birlikte kalmışlığımız var hep beraber. Her derdimi anlatırım eşimin rahatsız olmaya hakkı olmadığını düşünüyorum. Çok alınırdım yani olsa. Bende onun arkadaşlarına karışmam.
Sizi haklı eden bir nokta şu,madem bu kadar samimi eşiniz, siz neden tanıştırılmadınız adam gibi. Bu kısım kafamı bulandırdı. Ve konuştuklarını neden sakladı?

Bu nasıl yakın arkadaşlık? Düğünlere gidilmemiş, eşlerle tanışılmamış.

Saklamaktan ziyade bahsetmedi demek daha doğru . Yani denk gelmediği için söylememiş bana , kızdığımı biliyor . Ama bu da yanlış . Konuştum böyle böyleymiş de diyebilirdi . Bakalım bu akşam konuşucam eşimle :)

Benim de eşimin bekarlıktan kalma çok samimi bir kadın arkadaşı var. Ben daha samimi oldum kadınla. Belki kadın çok iyidir, siz de arkadaşlık kurmaya çalışın

Benim de yakın erkek arkadaşım vardı.
Evlendim düğünümüze geldi evimizde kaldı.
Ben eşim kiskanmasin rahat olsun diye elimden geleni yaptım ve sonuçta eşim rahat etti gorusmemize de bir sey demedi birlikte de görüştük.
Ama mesela biz hep düşünceli davrandık.
Bu Kadında o düşünce yok biraz da boş geveze biri gibi geldi bana.
Bence eşiniz konuşmaları kısa tutabilir belki yavaş yavaş azaltır konuşmaları.

Kız erkek konuşmaları olarak eşimin asla kız arkadaşı olamaz benmde erkek arkadaşım yok.. nişanlıyken bu durumu kavga etmeden çözmüştk. Keşke sende kesin bi kararlılıkla izn vermeseydin.
Kız gerçekten dostunz olabilir de bu kadar hayatınızn içinde olması kabul edilemez sinir bozucu olsa gerek

madem o kadar samimiler, neden gelmemiş en yakın arkadaşının düğününe

Kadın fazla rahat ve düşüncesiz. Eski arkadaşlık hatırına eşiniz bişey demiyor olabilir. Ama bunu kadın düşünmeli yani. Bide kafamda soru işareti oluşturan şey madem bu kadar samimi herşeyini paylaştığı çoook yakın arkadaşı düğününüze neden gelmedi? Ya kadının zaafı var ya da ciddi düşüncesiz rahat bi kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…