Eşimin son incileri

zaten zor zar cesaret edecek sizde nazlanırsanız yine içine kapanabilir.

bence ona destek olmaya çalışın birlikte olduğunuzda da çok özlediğinizi söyleyin kendine güveni gelsin.

Bence eşinizin sorunu var bu nazla falan halledilecek bir şey değil..eğer böyle bir şey başınıza gelirse bencede casaretini kırmayın....iletişim kurmak için kullanın...

Valla canim senin durumunda ki biri icin cevabi cok zor bir soru :uhm:
Allah yardimcin olsun :Saruboceq:

canım öncelikle sana sabır ve Rabbimden dayanma gücü diliyorum
Bir bayan olarak benim şahsen böyle bir eşim olsaydı çok gururum kırılırdı..zaten ilk yazını okuduğum an eşinin cinsellik yönünden sorunları olduğunu düşünmüştüm ve halada por..o olayından sonrada bunu düşünmekteyim..anlamadığımsa bir erkek böyle şeyleri izlediği an eşini daha çok arzular seninki kendiyle yetiniyor ve seni hiç yokmuş gibi davranıyor..bu tamamiyle psikolojik olduğunu düşünüyorum.sanırım sen hamileyken bu tarz şeyleri seyretmeye yöneldi ve halada bu ona sanırım senden daha cezbedici geliyor.burda istersen sen evde çıplak gez eşin seni görmeyecektir görecek adam zaten pijamada giysen görürdü.eminim ne demek istediğimi anladın.ayrıca sana bir kardeşin olarak tavsiyem ne yap ne et bilgisayardan seyrediyorsa aile filtresi koy o görüntüler o zaman engellenecektir nabzını ölç yok tv yabancı kanallardan izliyorsa menüden kanal silmeye gel ve o pis kanalları tvdende sil ..maalesef bunlar çağımızdaki kötü bağlayıcı şeyler..erkekler bunları izleyerek kimi daha çok cinselliğe yönelirken kimi daha çok içine kapanıyor ve mutlaka bu konuları onunla mümkünse çocuklarda evde yokken bütün teknolojik şeyleri kapatarak özellikle gözlerine bakıp konuş yoksa daha kötüye gidip sana el kaldırmaya kadar eşini getirebilir bu tarz şeyleri bir uyuşturucu gibi düşün ona göre hareket et derim ve canım şunuda unutma eğer olmuyorsa bişeyler bittiyse onunla boşanmayıda uygun bir dille konuş ve kararlılığını göster yoksa aynı hareketler daha beteriyle devam eder..tabi eğer dediğin gibi cinsel bir sorun yoksa bunun arkasında...güvenini zedeleyecek sana anlatamadığı erkeklik gururu yaptığı bir sorunu yoksa ... önce bunu öğren daha sonra bu detaylara geç diyorum ben...kendini üzme....neden sen değilsin ...kendine biraz zaman ver canım ...​

SÜPER YAZMIŞSIN ARKADAŞIM KATILIYORUM SANAA sengözlerimebaksanab

bencede itme gururu iyice kırılır
ama sadece ilişkiye girip yine küserse bidahakine it
tatlı dille anlat özlediğini yanlız yatmanın seni ne kadar üzdüğünü
cinsellik olmasa bile ayrı yatmamanız gerektiğini

günaydın arkadaşlar :lepi:
bu hafta sonu yine eşimle sinir harbi içinde geçirdim. onu açmaya o kadar uğraştım ki göbeğim çatladı valla. kesin 2 kilo vermişimdir peşinde koşmaktan. ben konuyu açtım o kaçtı. ben açtım o kaçtı. yok araba pazarına gidiyom yok berbere gidiyorum felan. ama çabalarım sonuç verdi.
içimden ne geçiyorsa her kaçtığında tekrar karşıma alıp içimi doktüm. gördüğüm rüyalara kadar anlattım. sonuç olarak neden böyle davrandığını bana açık açık anlatmasını istedim. cevapları ise şöyleydi. biz bu şehre geleli 8 ay oluyo. yeni ev yeni iş. iş çok yoğun yeni bebek.deken kendisi fizyolojik olarak hiç istememiş. eskiden tv de gördükleri bile onu isteklendirirken. son zamanlarda hiç istek duymamaya başlamış. andropoza bile girdiğini düşünmüş (40 yaşında eşim). evlilikte her şeyin cinsellik olmadığını düşünüyormuş. göya kendisi iktidarsız olsa ben onu tümden boşarmışım, öyle düşünüyormuş. dedim ki böyle olması benim yanımda yatmamanı gerektirmez. en azından bana sarılıp yatsaydın dedim. ona cevap veremedi işte. ha birde sen evin annesisin sen kutsalsın dedi bana.yani beni sadece anne olarak görmüş. yani kızlar sonuç olarak kendisinin fizyolojik problemleri olduğunu yeni yeni düzeldiğini söyledi. ama dün akşam bu seferde ben biraz donuktum. ama ona sarılmayı özlemişim. kendimi çok garip hissettim. heralde doğum sonrası ilk olduğu içindir. eşimde fark etti. normaldir. düzelirsin dedi.
kızlar burada benimle sorunlarıma ortak olan herkeze çok teşekkür ederim. evliliğimde çok zor bir dönemi sizlerle birlikte atlattım. kk de benim gibi problemleri olun bir çok arkadaş var farklı farklı topiklerde. hepsine tavsiyem eşlerini seviyorlarsa sonuna kadar yılmadan uğraşsınlar. gerçekten çocuk gibi bu erkekler.
bu arada özelden mesaj yazan arkadaşlara 50 mesajı doldurmadığım için henüz cevap yazamıyorum.
hepinize sevgiler.

ben olsam yatağa çeker onu öperdim onu azdırırdım. hep onalrmı bizi yatağa atacak birde biz onalrı yatağa atalım dimi yaa

tunaaras çok sevindim bir şeylerin düzelmeye başladığına herşey çok güzel olacak bu bir başlangıç ikinci bahar yaşıycaksınız bence hihoyyyt

Canım çok sewindim aranızın düzeldiğine inşallah her zaman mutlu olursunuz
Canım biraz iştah açıcı bişeyler yiyin ikinizde:kedi:
Rabbim ayırmasın sizi

cnmcım hayırlı olsun oncelıkle.ınsallah cocuklarınla esınle mutlu huzurlu bır hayat yasar bunları tez zamanda unutursun....sevgıyle kal....

canım konunu baştan sona kadar okudum ,senin adına böyle bir sonuçtan ötürü çoooook sevindim..Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah..............

arkadaşım senin için çok sevindim...konunu takip etmiştim...evet gerçekten erkekler çocuk gibi...daha kötü şeyler yaşamadan eşinle iletişime geçebilmiş olmana çok sevindindimm..bu iletişimi koparma...dahada iyiye gidecektir.

allah hepimizin ailesine sağlıklı ve huzurlu günler nasip eder inşallah. sen ne yaptın peki aldatıldığını öğrenince hemde yeni doğum yapmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…