- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 158
- 39
- Konu Sahibi kucukkedicikler
-
kızlar sizlere bir şey daha sormak istiyorum. eğer olduki eşim benimle birlikte olmak istedi diyelim. hiç zannetmiyorum ama. hemen teslim olup kabul edermiydiniz. yoksa naz yapıp inletirmiydiniz. ben eğer öyle bir şey olursa süründürmek istiyorum.
canım öncelikle sana sabır ve Rabbimden dayanma gücü diliyorum
Bir bayan olarak benim şahsen böyle bir eşim olsaydı çok gururum kırılırdı..zaten ilk yazını okuduğum an eşinin cinsellik yönünden sorunları olduğunu düşünmüştüm ve halada por..o olayından sonrada bunu düşünmekteyim..anlamadığımsa bir erkek böyle şeyleri izlediği an eşini daha çok arzular seninki kendiyle yetiniyor ve seni hiç yokmuş gibi davranıyor..bu tamamiyle psikolojik olduğunu düşünüyorum.sanırım sen hamileyken bu tarz şeyleri seyretmeye yöneldi ve halada bu ona sanırım senden daha cezbedici geliyor.burda istersen sen evde çıplak gez eşin seni görmeyecektir görecek adam zaten pijamada giysen görürdü.eminim ne demek istediğimi anladın.ayrıca sana bir kardeşin olarak tavsiyem ne yap ne et bilgisayardan seyrediyorsa aile filtresi koy o görüntüler o zaman engellenecektir nabzını ölç yok tv yabancı kanallardan izliyorsa menüden kanal silmeye gel ve o pis kanalları tvdende sil ..maalesef bunlar çağımızdaki kötü bağlayıcı şeyler..erkekler bunları izleyerek kimi daha çok cinselliğe yönelirken kimi daha çok içine kapanıyor ve mutlaka bu konuları onunla mümkünse çocuklarda evde yokken bütün teknolojik şeyleri kapatarak özellikle gözlerine bakıp konuş yoksa daha kötüye gidip sana el kaldırmaya kadar eşini getirebilir bu tarz şeyleri bir uyuşturucu gibi düşün ona göre hareket et derim ve canım şunuda unutma eğer olmuyorsa bişeyler bittiyse onunla boşanmayıda uygun bir dille konuş ve kararlılığını göster yoksa aynı hareketler daha beteriyle devam eder..tabi eğer dediğin gibi cinsel bir sorun yoksa bunun arkasında...güvenini zedeleyecek sana anlatamadığı erkeklik gururu yaptığı bir sorunu yoksa ... önce bunu öğren daha sonra bu detaylara geç diyorum ben...kendini üzme....neden sen değilsin ...kendine biraz zaman ver canım ...
kızlar sizlere bir şey daha sormak istiyorum. Eğer olduki eşim benimle birlikte olmak istedi diyelim. Hiç zannetmiyorum ama. Hemen teslim olup kabul edermiydiniz. Yoksa naz yapıp inletirmiydiniz. Ben eğer öyle bir şey olursa süründürmek istiyorum.
Selam zor bi durum ya insan doğum yaptıktan sonra daha bi duygusallaşıyo ve dah açok ilgiye ihtiyaç duyuyo bende 2. doğumumum bu dönemlerinde aldatıldım çok zordu hep yalnızdım ama çocuklarıma daha bi sıkı sarıldım yani kendi kendime atlattım.Tedavi konusunda "bunu kabul eden bir tip değil" diyosun,bundan sonrada edeceğini sanmıyorum.Ne güzel çalışıyosun en azından evde sürekli kurup kurup durmazsın kafanda(benim gibi).Allah sana ve çocuklarına sağlık versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?