Eşimin söyledikleri..

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
53
Öncelikle şunu belirteyim ben mi yanlış anladım yoksa eşim haklı mı bilemiyorum o yüzden nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum... Tarafsız yorumlarınızı bekliyorum..
- Babama bugün genel anestezi verilerek ciğerinden parça alınacak. Hastalığının tam teşhis edilebilmesi için. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur umarım iyi geçer.. Sağ salim çıkar.. Bu sabah eşim arabayı sanayiye bıraktı yarın alacak. Bende bugün babamı görmek istedim daha önce narkoz almadı. Aklım onda sürekli .. Annem yanında. Eşime dedim ki iki dolmuş yapalım dolmuştan inincede hastaneye kadar yürüsek babamın yanında olsam dedim. O da ben giderim sen mi girceksin ameliyata sanki dedi. Ben girmiycem tabi ki ama aklım onda hep nası olur acaba dedim. Sonra hayır gelmiyosun dedi. Bende bu yaptığını unutmycam dedim. O da ÖNCEKİ GÖTÜRDÜKLERİMİ DE UNUTMA O ZAMAN DEYİP ÇIKTI. Bende mesaj attım - söylediğin çok kırıcıydı ben her zaman teşekkür ediyorum hakkını ödeyemeyiz diyorum nankör değilim. Ama başıma kakman çok ayıp değil mi yazdım. O da dediğini yapınca iyiym yapmayınca kötü müyüm iyi niyet bekleme bundan sonra benden yapmıyorum hiç birşey dedi. Bende kendim gider gelirim bundan sonra yazdım. Çok zoruma gitti açıkcası. İki dolmuş yapıp sonra 10 dk kadar yokuş çıkmak gerekiyor hastane için. Giderim babamın canı sağolsun yeterki. Ama hemen başıma kakmasına çok üzüldüm. Bunca zaman teşekkürler ettim her zaman hakkını ödeyemeyiz iyiki varsın dedim nankörlük asla etmedim.. Sizce haklı mı eşim? Ama söyleyiş tarzı çok kırıcıydı...

Öncelikle geçmiş olsun inşallah babanız sağ sağlim çıkar ve sağlığı tamamen düzelir.
Yani evet söylediği kırıcı olmuş ama sanki birşeye kızmışta size patlamış gibi
Siz hamile olduğunuz için sizi düşünmüş ama her erkek gibi bunu dile getirmeyi becerememiş olabilir
Bence çok uzatmayın kasıtlı olarak söylediğini sanmıyorum

geçmiş olsun öncelikle . .

eşin nasıl haklı olabilirki ? babanı görmek istemişsin . . eşin senmi gireceksin ameliyata lafı çok kırıcı . ..

Boşverin bu kadar takılmayın her söylenene. Olabilir bazen karı koca arasında böyle konuşmalar. Kötü niyetten değil anlık olarak sinirlenip söylemiştir.

Siz de babanız nedenli hassassınız ve evrene olumsuz enerji göndermeyin. Babanıza odaklanıp sadece onun sağlığını düşünün.

eşinizin başka bir şeye mi canı sıkkın, sanırım hamile olduğunuz için tek gidemiyorsunuz, üşenmiş sanırım gitmeye o da olabilir, ama babanız sonuçta insan görmek ister tabikide en doğal hakkınız bir de hasta üstelik, eşiniz biraz agresif davranmış,

canım eşin sana kıyamamış baksana hamilesin doğurmana da az kalmış. eşin sana daha önce iyiydin götürdüm ve şimdi hamilesin ve doğurcaksın bu halde seni nasıl götüreyim demeye getirmiş. kötü niyetli diil. sen hassas olduğun için bu dönemde eşini yanlış anlamışsın.

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.
Ama doğumunun nerdeyse son ayında 2 dolmuş,10 dk.yokuş yürümek ne derece doğru.
Eşinle birbirinizi yanlış anlamışsınız.Senin bu yaptığını unutmıycam lafına verilmiş fevri bir cevap eşinin ki.Sadece iletişim kopukluğu var aranızda.

Aşırı bir tepki vermiş.
Bana sanki daha öncesi de var gibi geldi.
Belki canı bir şeye sıkıldı.
Haklı olduğunuzu düşünüyorum.
Eşler arasında tartışma elbette olur ama bunun restleşmeye gitmesi iyi değildir. Bundan kaçınmak gerek. Daha sakin bir anda daha sakin bir şekilde konuşmalı.

En son mesajımda ben gider gelirim yazmıştım. Eşimde şimdi cevap attı cehenneme kadar yolun var git gel kendinyazmış. Sinirlerimi çok bozdu. Cevap vermiycem konuştukça değerini düşürüyor gözümde. Beni düşündüğünü sanmıyorum ev süpürüp perde asarken hiç yardım etmiyor , hastaneye giderken neden düşünsün ki.. Sigarayı bıraktı 1 hafta oluyor sinirli o yüzden ama artık alttan al al bir yere kadar..

bin dolmuşa git arkadaşım ya da durumun varsa taksiye atla git ... böyle bi durumda eşimin ne dediği ne yağtığı umurumda olmaz .... hastahanede yatan el değil babanız .... eşinizde başkasının sinirini sizden almış gibi ... birde ufak tavsiye kırgınlıklarını da kızgınlıklarınıda mesajda yada telefonda dile getirme , insanlar yada eşler diyeyim birbirlerinin yüzünü görmeden tartışınca daha acımasız secebiliyor sözleri .... inşallah babanız sağsalim çıkar sakinleşince oturup konuşun eşinizle ....

Ama sen de inatlaşmışsın ben giderim diye.Sadece otur baban için dua et.Sakinleş.Eşinde birşeye snirlenmiş demek ki.O da sonradan pişman olacağı sözler sarfediyor.Yazma.Bırak kendi haline.

Şimdi annemi aradım babamı almamışlar ameliyata genel anestezi yüksek riskli olurmuş babam için. Zaten oksijen maskesiyle nefes alıyor.. Ben bu kadar korkup gitmek istemekte haklıymışım demek ki.. Anestezi uzmanları görüşmüş p.tesi lokal anestezi ile deneyeceklermiş bakalım.. Eşimde oradaymış şimdi annem söyledi.

Üstüne gitmeyin. Babanızın yanında olmak istiyorsanız olun.
Hamilesiniz lakin hamilelik hastalık değildir.
Doktorunuzun bir uyarısı yoksa kendinize öyle muamele de ettirmeyin.
Eşiniz sorarsa sakin olmak kaydıyla konuşursunuz, aksi halde konuşmak pek çözüm getirecek gibi durmuyor.
Kırıldınız ve elbette ki bu kırgınlığınızı belli edin.

Ama sen de inatlaşmışsın ben giderim diye.Sadece otur baban için dua et.Sakinleş.Eşinde birşeye snirlenmiş demek ki.O da sonradan pişman olacağı sözler sarfediyor.Yazma.Bırak kendi haline.
İnatlaşmak mı?
Babası hastanede yatan, "peki bey" mi diyecekti.
Erkeklerin suyuna gitme işi de bitmedi gitti yahu.

geçmiş olsun öncelikle.
dün başka konunuzu okumuştum. sizi sürekli hastaneye götürüyor. babanızla oğlu gibi ilgileniyor. taraşına kadar yaptırıyor eşiniz. annenizin yapmadığı şeyleri yapıyor.
bence o da bunalmıştır biraz. hem veremli hastalarla birlikte tedavi görüyordu sizin içinde endişelenmiştir.
bir de siz biraz atar yaptıysanız zoruna gitmiştir.
bence ortada büyütülecek bişey yok.

Eşimin beni götürmek istememe sebebi bana göre " benim dediğim olacak " diye dğşündüğü için. Ben aksini söylediğim için resmen inat yapıyor ama bu söyleme tarzı gerçekten kırıcıydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…