Eşimin söyledikleri..

Artık babam verem bölümünde değilmiş bugün genel cerrahi bölümüne almışlar benim için daha iyi oldu.. Çünkü hamilelikten dolayı verem bölümü sakıncalıydı.

siz mesaj yazdıkça daha ileri gidiyor eşiniz en iyisi dediğiniz gibi cevap yazmamak..

kendi haline bırakın bakalım, bundan sonra siz kendiniz gidersiniz ondan istemezsiniz.

hatta aradan zaman geçsin arabayı alın siz gidin gelin...

sizin kendi başınıza işlerinizi hallettiğinizi görünce o da sizin ona muhtaç olmadığınızı anlar da çok üstünüze gelmez...

kırıcı şeyler yazmış, haklı olarak üzülmüşsünüz, yumuşayınca sizin yanınıza gelecektir erkekler öyledir o zaman suçlamadan hissettiklerinizi anlatırsınız...

Dea yalış hatırlamıyorsam arkadaşın babası verem. Yani hamileler içşn yüksek risk taşıyan bir hastalık. Eşi en başından beri götürmek istemiyor aslında ama bu kızcağız da gitmek istiyor. Eşi de haksız değil bana kalırsa. Adam kaç haftadır sürekli hastaneye gidiyor geliyor, babanın yanında olmaya çalışıyor sürekli. Biraz alttan alınabilir bu adama karşı bence.

Bu yüzden şu an konuşmak faydalı olmaz.
İkinizin de sakinleşmesi gerek.
O da hatasını anlayacaktır. Fevri anlarınızda tartışma sürerse daha çok incitebilirsiniz birbirinizi.
Sizin hormonlarınız, onun sigarayı bırakması... Çatışma haline girmekten kaçının.

Hmmm anladım, o zaman durum değişiyor tabii.
Öncesini bilmediğim için şu an öğrendiklerime göre yorum yaptım haliyle.
O zaman gitmemesinde fayda var. Çocuğu ve kendini riske atmamalı.

İnsanoglu böyledir işte. Kırk yıl sırtında taşırsın, günün birinde ''of biraz yoruldum dersin'', hemen kırk yılı unutuverir.

Bu söyledigim kocana degil sana hitabendi konu sahibi.

Ama inanın ki her zaman teşekkürler ettim çok mutlu ettin beni dedim hakkını ödeyemeyiz dedim.. Asla ona nankörlük etmedim.. Dün açtığım konuda dahi belirttim babamı traş ettirdi eşim diye. Ben bugün böyle söylemesine çok kırıldım. Sonuçta anestezi alacaktı korktum yanında olmak istedim. Başıma kakması beni çok kırdı...

Allah babacığınıza kalıcı şifalar versin.
Eşinize diyecek laf bulamadım.
Sizi hastaneye götürdüğü için teşekkür etmenize gerek bile yoktu aslında.
Siz ne kadar zarifseniz o da o kadar kaba..

Babam verem sanıldı ilk başta sonradan damar tıkanıklığı olduğu anlaşıldı ama tabi ki yattıgı bölüm verem bölümüydü ve maske ile kısa süre giriyordum.. Sakıncalı dediğiniz gibi.. Bugün iyiki genel cerrahi bölümüne alınmış artık içim daha rahat olur giderken , bebeğimin sağlığı benim için çok çok önemli..

Adam basina kakmamis ki onceki konularini da biliyorum. sen nasil babani dusunuyorsan o da sizi bebegini dusunmus hakli olarak. Ben konularini okurken hep masallah demistim her erkek yapmazdi cunku. Bugun eminim araba olsaydi yine gotururdu araba yok diye surunmenizi istemeemis. Bence uzme kendini esini de uzme. Geldiginde kusura bakma hem hastalik hem hamilelik duygusal davrandim dersin. Onun da uzatacagini sanmam. Rabbim tekrar sifa versin babaniza

Öncelikle geçmiş olsun.Baban ameliyata girmeden önce görmek en doğal hakkın.
Eşinden izin alır gibi konuşman yanlış.Babanı ziyaret edip etmeyeceğine o karar veremez.
Kendi götürmüyorsa sen gidersin.
Bence o da haftasonu oğluna baktığın zamanlara saysın.
hımm yanlış anladım sanırım dolmuşla yorulmamanız için mi götürmek istememişti
eşiniz

Neden her defasında teşekkür edıyorsunuz ki, hakkını ödeyemeyız de ne demek? Tamam söylenır ama hersey de karşılıklıdır.. Haklısınız kırılmakta, eşinizin kullandığı uslup yanlış. Boyle yapacaksa başlasın sigaraya, hiç de alttan almayın bunun için.

nerdeyse doğum yapmak üzeresiniz. o kadar yoluda üstelik hastane ortamı gitmeyin. bi kerede eşinizi dinleyin ne olacak. kötü niyetli olsaydı kendisi şu anda orada olmazdı. bence sizin abartı ısrarınız karşısında bu tarzda konuştu eşiniz.

Normalde markete çıkarken eve çok yakın olmasına ragmen arayıp sorarım markete gidebilirmiyim diye o da evden çıkarken eve girerken haber ver der bende giderim.. O mesajında benden iyi nyet bekleme bundan sonra gitmem gelmem yazdığında ben kendim gider gelirim yazmıştım o da o yüzden bana kızarak cehenneme kadar yolun var yazmış..yani bu düşüncesi çok saçma hem kendi gdip gelmem diyor sonra da bana cehenneme git diyor..

geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
eşin kesinlikle haksız.
ameliyata sen girmiyorsun ama ameliyat olan da onun babası değil.
sizi ailenize götürüyor diye minnet duymayın zaten olması gerekeni yapıyor.
bencil ve despot bir eşiniz var anlaşılan.

Benim sağlığımı düşünmüyor aslında hastaneye giderken. Çünkü öyle olsa ben perde asarken ev süpürürken misafir ağırlarken yardım ederdi..

Geçmiş olsun öncelikle, şifalar diliyorum babacığına ..
Sadece bu yüzden niye böyle gerildiniz ki ..
Başka sorunları mı var eşinin de sana patladı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…