Eşimin söyledikleri..

Mesaj attı cevap vermedim , aradı açtım niye cevap vermedin dedi bende ev süpürüyorum görmedim dedim. Bak ameliyata girmedi baban boşuna gelcektin dedi bende ben başıma kakmana çok kırıldım dedim o da şakalaşmaya falan çalıştı benimde işim vardı zaten kapattık..

Ya üzülme, esin ayıp etmis ama bence sigarayi biraktigi icin sinirli. Ondan oyle davranmis. Ayrica eger tahmin ettigim hastaneyse o yokus cok fena. Sakin tek gitmeyin. giderseniz de taksiyle gidin..

geçmiş olsun..inşallah kötü birşey çıkmaz..eşinin yaptığı son derece yanlış..kendi babası olsa gitmemezlik yapabilir mi?ben olsam kesinlikle dinlemezdim..biner minibüse giderdim babamın yanına..

Bence esin kotu bir seysoylememis. Ama emrivaki yapmis (hatasi bu bence), siz de buna kizmissiniz bana kalirsa, yoksa esinizin ozverisinin farkindasiniz.

Ve sizing hataniz esinizin diyer yaptiklarina ragmen emrivakisine deyil de sizi goturmemesine bozuldugunuz izlenimi vermeniz. Aslinda benceyanlis sinuyal gondermeve almavar burda.

Esiniz de suna bak bugune kadat yaptiklarimi hice sayiyor sanki diye bozulup size bir daha iyi niyet bekleme demis. Kizginlikla soylemmis bir sey.
Bence uzatmayin, sonra bunlar olup bittikten sonra kirilmanizin emrivakisine olmus oldugunu belirtin. Su an hassas zamanlariniz ailecek, olur oyle yanlis anlasilmalar.

Yani burdan bakınca eşin biraz kırıcı olmuş tabiki.. ama zaman zaman hamile kadınların duygusal olduğunu da hesaba katmak istiyorum :) eğer genel anlamda böyle kırıcı biri değilse iki sebebi olabilir;

1. kötü bir gün geçirmiştir, hamileliğin için endişeliniyordur vb
2. sen yanlış anlamısındır
boşver her ilişkide, ailede bunlar olabilir.. mutlu bir hamile ol, kafana takma.. bebeğini düşün.. tekrarlanırsa dert etmeye değer ama ilk defa olmuşsa akışına bırak..

Sevgiler

Arkadaşlar eşim geldi konuştuk sigaradan dolayı sinirli olduğunu benim dolmuşlarda eziyet çekmemi istemediğini söyledi bende niye başıma kaktın peki dedim. Sinirlendiriyosun beni kızdırmak için söyledim falan dedi barıştık ... Ve bugün anneme babama kağıt imzalatmışlar ameliyat %50 şansı varmış. Uyanadabilirmiş masadan kalkamayadabilirmiş... Yarabbim yardımcısı olsun tüm hastaların.. Eşimle annem benden saklamışlar hamileyim diye ama bugün mecbur söylediler ne olur dua edin babam evimizin direği... 7 yaşında kardeşim var ona ne deriz? Baban öldü diyebilir miyiz .... Allahım ağlamak istemiyorum ama dayanamıyorum... Hepimize güç ver Yarabbi...

Babam ölürse ne yaparım... Onun saçının teline kurban olurum ben... Sevdiğini belli edemedi hiç ama hep sapasağlamdı o varlığı huzur demek benim için.. Tamam hasta kalsın hastanede kalsın konuşmasın yürümesin ama yaşasın yeterki... Of Allahım yardım et tüm hastalara...

Ama sen de inatlaşmışsın ben giderim diye.Sadece otur baban için dua et.Sakinleş.Eşinde birşeye snirlenmiş demek ki.O da sonradan pişman olacağı sözler sarfediyor.Yazma.Bırak kendi haline.

ama sen de inatlaşmışsın mı?
benim babam hastanede olacak, kocam da büyük ihtimal sigara stresi yüzünden bana cehenneme kadar yolun var diyecek. ben de evde tamam diyecem oturacam.
gereksiz hoş görülerinizle, şu kocaları bu kadar havalandırmayın.

konu sahibi arkadaşım sanırım anadolu yakasındaki sanatoryumdan bahsediyorsun. babam da orada yatmıştı. yokuş evet gerçekten dik. en kolayı dolmuştan sonra o yokuşu taksiyle çıkmak, zaten kısa bir mesafe.

çok geçmiş olsun, Allah'tan hayırlısını dileyin. inşAllah korktuğunuz gibi olmaz, babanız sağlığına kavuşur.

Bunun neresinde haklılık payı aradığınızı anlamadım Babanıza Allah acil şifalar versin kimseyi korktuğu yerlere uğratmasın ...

Ben anlayamadım eşiniz sizi ailenizin yanına götürdüğü için mi şükrediyorsunuz ? Yoksa ben mi anlamadım o kısmı. Anne baba yanına gidilirken eşden izin mi alınır ben gerçekten anlayamadım, yanlışım varsa kusura bakmayın ama anladığım gibiyse bana absürt geldi.

Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Sağ salim çıkar ameliyattan inş. Hamile olduğunuz için aşırı hassas olabilirsiniz. Dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…